- 12 Nisan 2016
- 1.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.868
- 133
- Konu Sahibi Sevdaya gazel
-
Merhaba bayanlar. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Dondurdugum face hesabıma bir başkası giriş yapmış ancak herhangi bir paylaşımda bulunmamış. İp no görünüyor fakat bu no ile sadece yaklaşık adres bilgisini ogrenebiliyorum. O da tam doğru değil zaten. Eski sevgilim ya da onun o.... sundan şüpheleniyorum. Bunun için şikayette bulunmayı düşündüm polise ya da mahkemeye giderek ancak dava ne kadar sürede sonuçlanır ve bana maliyeti ne kadar olur onu merak ediyorum. Bu konuda bilginiz var mı ve bu kişi tespit edildikten sonra kesin ceza alır mı? Bir de memurum bu davanın bana bir zararı olur mu?
Teşekkür ederim cesaretlendirdiginiz için ben de sizin gibi düşünüyorum bir de ben sosyal medyadan uzak kalmak isterken hesabımı dondurmusken bunu yapmaları ayrıca sinirimi bozdu. Araştırdım bende evet bu bir suç olarak kabul ediliyor ama ilgilenmeleri lazım tabi. Bir de mali yükü fazla olur mu bana, buna deger mi diye düşündüm. Aylardır büyük üzüntü yaşiyorum o adam yüzünden. Bu konuda mahkemeye başvuran sonuç alan varsa onlar da yazarsa sevinirimHerhangi bir cezai yaptirim uygulanir mi bilmiyorum ancak, birinin benim evime hirsiz gibi girmesiyle sosyal medya hesabima girmesi aynidir.
Tck' nin 243. maddesinde bilisim sistemine girme sucu seklinde tanimlanmis, anladigim kadariyla herhangi bir paylasim falan yapilmasina gerek yok cunku rizaniz disinda hesabiniza girilmis, her turlu sikayetci olmalisiniz.
Şikayet etsenizde facebook adres falan vermez yurtdışı kaynaklı olduğu için.Merhaba bayanlar. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Dondurdugum face hesabıma bir başkası giriş yapmış ancak herhangi bir paylaşımda bulunmamış. İp no görünüyor fakat bu no ile sadece yaklaşık adres bilgisini ogrenebiliyorum. O da tam doğru değil zaten. Eski sevgilim ya da onun o.... sundan şüpheleniyorum. Bunun için şikayette bulunmayı düşündüm polise ya da mahkemeye giderek ancak dava ne kadar sürede sonuçlanır ve bana maliyeti ne kadar olur onu merak ediyorum. Bu konuda bilginiz var mı ve bu kişi tespit edildikten sonra kesin ceza alır mı? Bir de memurum bu davanın bana bir zararı olur mu?
Evet şifremi değiştirdim ve tekrar dondurdum zaten ama önceki şifrem de çok kolay değildi uzun bsydi buna ragmen girebiliyolarMahkemeden bir şey çıkmaz. Bence vakit kaybı olur.
Şifrenizi değiştirip tekrar dondurun eğer girilmesini istemiyorsanız.
Tek şifremi kullanıyorsunuz cep telefonu onay koduda ekleyin isterseniz netten giriş yaptığınızda telefona onay kodu gelir o kod olmadan girilmez.Evet şifremi değiştirdim ve tekrar dondurdum zaten ama önceki şifrem de çok kolay değildi uzun bsydi buna ragmen girebiliyolar
Cep numaramı başka bir hesapta kullanmıştım o yüzden ekleyemiyorum malesefTek şifremi kullanıyorsunuz cep telefonu onay koduda ekleyin isterseniz netten giriş yaptığınızda telefona onay kodu gelir o kod olmadan girilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?