- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göremezSelam bayanlar.Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Derdim çok büyük değil, ama kısmen önemli bir detay için bu bilgiye ihtiyacım var:
Arkadaş listemde ekli olmayan biri facebook hesabımı ne zaman açtığımı görebilir mi? (Ortak arkadaşımız da yok)
Selam bayanlar.Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Derdim çok büyük değil, ama kısmen önemli bir detay için bu bilgiye ihtiyacım var:
Arkadaş listemde ekli olmayan biri facebook hesabımı ne zaman açtığımı görebilir mi? (Ortak arkadaşımız da yok)
neee,nasıl.GÖREBİLİRRRR
neee,nasıl.![]()
Tam seviniyordum kiiiii,göremez
sevincim kursağımda kaldı.GÖREBİLİRRRR
Merhaba ,
Gizlilik ayarlarınızda profil bilgileriniz açık ise hareketlerden görülebilir. Kendi profil sayfanızda geriye doğru gidince Facebook a katıldı yazar .
Tam olarak nereden kontrol edebilirim bu ayarı?aynen gizlilik ayarlarından gerekli düzenlemeleri yapmadıysan görebilir.Eğer yaptıysan da atıyorum 2014 de facebooka katıldı diyoo
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler, ama gizlilik ayarlarından nasıl düzendiğini de bilmek istiyorum.yahu girin ayarlara profile başkalarına nasıl gözüktüğüne bakın o şekil kontrol edin mademki
Gizlilik ayarlarından düzenlenebiliyormuş, ama tam olarak nereden nasıl düzenlenir bilemedim. Yoruma açık bir soru gibi oldu; görebileceğini söyleyen de var göremeyeceğini söyleyende.görebilir
şu tarihte katıldı yazıyor
Tam seviniyordum kiiiii,
sevincim kursağımda kaldı.
Tam olarak nereden kontrol edebilirim bu ayarı?
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler, ama gizlilik ayarlarından nasıl düzendiğini de bilmek istiyorum.
Gizlilik ayarlarından düzenlenebiliyormuş, ama tam olarak nereden nasıl düzenlenir bilemedim. Yoruma açık bir soru gibi oldu; görebileceğini söyleyen de var göremeyeceğini söyleyende.![]()
Bir bakayım madem, çok sağol. :*Gizlilik bölümüne bak canım orda da yoksa site yardımı bölümü var ordan araştır derim
Hahah, görmeyen de hissetmiş midir sayın just? bu konuda ne düşünüyorsunuz?bazıları görmüştür bazıları görmemiştir
görüledeblir görülmeye de bilir shahdads
Rica ederimmBir bakayım madem, çok sağol. :*
Hahah, görmeyen de hissetmiş midir sayın just? bu konuda ne düşünüyorsunuz?![]()
Bir bakayım madem, çok sağol. :*
Hahah, görmeyen de hissetmiş midir sayın just? bu konuda ne düşünüyorsunuz?![]()
:)bazıları görmüştür bazıları görmemiştir
görüledeblir görülmeye de bilir shahdads
totosuna değdrip geçebilirönlem almak şart
Tüh ya.