• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ile alakalı minicik bir sorucuk?

Masmavi_

Dünya’yı sevgi kurtaracak..
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
2.717
2.836
248
Selam bayanlar. :KK54: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. :KK68:
Derdim çok büyük değil, ama kısmen önemli bir detay için bu bilgiye ihtiyacım var:
Arkadaş listemde ekli olmayan biri facebook hesabımı ne zaman açtığımı görebilir mi? (Ortak arkadaşımız da yok)

Derdim çok büyük değil, ama kısmen önemli bir detay için bu bilgiye ihtiyacım var:
Arkadaş listemde ekli olmayan biri facebook hesabımı ne zaman açtığımı görebilir mi? (Ortak arkadaşımız da yok)
göremez

Merhaba ,

Gizlilik ayarlarınızda profil bilgileriniz açık ise hareketlerden görülebilir. Kendi profil sayfanızda geriye doğru gidince Facebook a katıldı yazar .

Tam seviniyordum kiiiii,
sevincim kursağımda kaldı. o_O
Merhaba ,

Gizlilik ayarlarınızda profil bilgileriniz açık ise hareketlerden görülebilir. Kendi profil sayfanızda geriye doğru gidince Facebook a katıldı yazar .

aynen gizlilik ayarlarından gerekli düzenlemeleri yapmadıysan görebilir.Eğer yaptıysan da atıyorum 2014 de facebooka katıldı diyoo
Tam olarak nereden kontrol edebilirim bu ayarı?

yahu girin ayarlara profile başkalarına nasıl gözüktüğüne bakın o şekil kontrol edin mademki

yahu girin ayarlara profile başkalarına nasıl gözüktüğüne bakın o şekil kontrol edin mademki
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler, ama gizlilik ayarlarından nasıl düzendiğini de bilmek istiyorum.
görebilir
şu tarihte katıldı yazıyor
Gizlilik ayarlarından düzenlenebiliyormuş, ama tam olarak nereden nasıl düzenlenir bilemedim. Yoruma açık bir soru gibi oldu; görebileceğini söyleyen de var göremeyeceğini söyleyende. :KK53:

Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler, ama gizlilik ayarlarından nasıl düzendiğini de bilmek istiyorum.

Gizlilik ayarlarından düzenlenebiliyormuş, ama tam olarak nereden nasıl düzenlenir bilemedim. Yoruma açık bir soru gibi oldu; görebileceğini söyleyen de var göremeyeceğini söyleyende. :KK53:

bazıları görmüştür bazıları görmemiştir
görüledeblir görülmeye de bilir shahdads

Back
X