facebook ile ilgili bir bakın

egesokak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
2
28
Trabzon
facebook ta arkadşımla görüşmelerimi silmiştim...şimdi bana lazım ama arşiv falanda sildim...msn adresine gidiyoruş silinenler ama msn adresimin de şifresini unuttum kullanmıyorum diye girmiyordum..bir yardım o yazışmaları bulmam gerekkkk

facebook ta arkadşımla görüşmelerimi silmiştim...şimdi bana lazım ama arşiv falanda sildim...msn adresine gidiyoruş silinenler ama msn adresimin de şifresini unuttum kullanmıyorum diye girmiyordum..bir yardım o yazışmaları bulmam gerekkkk

Parolamı unuttum diyip yeni bir parola talep etseniz ?
Msn adresi alırken ek bi adres yada gizli soru sistemi vardı..
İkisinden birisini hatırlıyor iseniz yeni şifre edinebilirsiniz..

facebook ta arkadşımla görüşmelerimi silmiştim...şimdi bana lazım ama arşiv falanda sildim...msn adresine gidiyoruş silinenler ama msn adresimin de şifresini unuttum kullanmıyorum diye girmiyordum..bir yardım o yazışmaları bulmam gerekkkk[/QUO

bu facebook olayına karşıyım hele bi evleneyim eşimin facebookunu kapattırcam bekliycem bakalım o günlerde gelecektir. şifremi unuttum deyince soru soruluyor o yolu denesen

Eğer kendi hesabınız olduğunu kanıtlayabilirsanız gizli soru cevabı falan yeni bir şifre edinebilirsiniz. hatta daha da olmazsa telefon bırakıyosun galiba tam hatırlamıyorum öyle bir şeyler olacaktı.
Yanlışda hatırlıyor olabilirim fakat benim bildiğim mesajlarınız mail adresinize yollanmıyor. Yanılıyor da olabilirim

Eğer kendi hesabınız olduğunu kanıtlayabilirsanız gizli soru cevabı falan yeni bir şifre edinebilirsiniz. hatta daha da olmazsa telefon bırakıyosun galiba tam hatırlamıyorum öyle bir şeyler olacaktı.
Yanlışda hatırlıyor olabilirim fakat benim bildiğim mesajlarınız mail adresinize yollanmıyor. Yanılıyor da olabilirim

telefon da bıraktım tık yok...son çarem o orda varsa var ..facebook vermiyor eski yazışmaları

Facebook hesabınızın olduğu adrese ait hiçbirşey bilmemeniz ilginç.. Zaten arşivden de mesajların silindiğini bilmiyordum.. Emin misiniz kendi adresinize ulaşmaya çalıştığınıza??

Back
X