facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

Söylediklerinize bende katılıyorum
ancak facebook veya benzeri siteler olmasaydı
eminim hiç bir şekilde eski flörtüne ulaşamayacaktı
hatta aklına bile gelmeyecekti

Dediğinde kısmen haklısın face bu durumu hızlandırmış olması var ama istedikten sonra her türlü ulaşır. Facebook bir sosyal paylaşım alanı sadece kişi istediği şekile dönüştürebilir bu alanı. Bayan erkek fark etmiyor evli bekar fark etmiyor içinde var ise en hızlısı ve kolayına gelen yok Facebook çünki niyet etmiş bir kere. Google facebook sing yazın genç kızlarımızın halini görün onlar bu şekilde kullanıyor işte bir örnek.

Eşimle anlaştık biz. Çok çok yakın akrabalar hariç, hiç bir bayan ekli değil face'inde. Ben de aynı şekilde erkekleri eklemiyorum.Birbirimizin şifresini de biliyoruz zaten. Çok kıskanç biriyim ama faceden yana kafam rahat ;)

fase le ne ilgisi var ?

yapıcak olan her türlü yapar

fasede bulmasa dışarda bulur birini yine yapar istedikten sonra

hadi faseyi kapadım. ya telefonda aldatırsa diiceksin

sonra ya işte varsa biri diiceksin

daha sonra sokaktaki hatunlar derken bunun sonu gelmez

bence biraz frenleyin kendinizi

bende çok kıskanırım ama bu kadar da diğil yani

suçu facebooka atmak işin kolayı tabi. suçu insanda aramalı, facebooku olan herkes neden eşini sevgilisini aldatmıyor? bir düşünmek lazım bence...

suçu facebooka atmak işin kolayı tabi. suçu insanda aramalı, facebooku olan herkes neden eşini sevgilisini aldatmıyor? bir düşünmek lazım bence...

Bu bazı aldatılan kadınların züğürt teselli de ondan suçu facebooka, tweeter'a ne biliyim internete atmak kolay geliyor yoksa kocişleri aşkitoları hep masum ahlaklı birer insanlık abideleri.

Bu bazı aldatılan kadınların züğürt teselli de ondan suçu facebooka, tweeter'a ne biliyim internete atmak kolay geliyor yoksa kocişleri aşkitoları hep masum ahlaklı birer insanlık abideleri.

uzaktan davulun sesi ne kadar da hoş geliyor değil mi?

başına gelmeyen anlamıyor demek ki...

uzaktan davulun sesi ne kadar da hoş geliyor değil mi?

başına gelmeyen anlamıyor demek ki...

Uzaktan yakından ne alakası var aldatan şahıs facebook denen varlık mı sonuçta eşi ya da sevgilisi aldatmıyor mu kadınları yad a tam tersi erkekleri aldatan yine kadınlar değil mi neden bunu kabullenemiyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Bu sadece bir araç kullanmayı bilmeyen kötü niyetli insanların işini kolaylaştıyor sadece . Ama siz suçu facbeooka ,internete filan atarak mutlu olacaksınız varsın olun kim ne karışır bize de susmak düşer.

şu facebook illeti çok yuva yıktı yıkmayada devam ediyor malesef hangi konuya baksam facede mesaj gördüm facede konuşmuşlar ya evliler kullanmasamı ne yapsa anlamıyorum ki internet çok tehlikeli bi ortam internet yüzünden mağdur olan varmı yada benim gibi takıntılı halde sürekli eşinizin facesini telefonunu kontrol ediyormusunuz şu ara acayip takıntılıyım bu duruma

eskiden facebook/twitter hatta internet mi vardı?
o zamanlar insanlar aldatmıyorlarmıydı birbirlerini?
eşimiz hep eve geç gelince şüpheleniriz de bu meret gündüz yapıl(a)maz mı?

insanların yanlışlarını, karaktersizliklerini, haysiyetsizliklerini herhangi bir olaya ya da sürece bağlamak ancak kendimizi kandırmaktır.
yapmak isteyen her yerde, her şartta ve her şekilde yapar...

kızlar dün tvye bir boşanma avukatı çıktı.500 boşanma varsa bunun 100 tanesi erkek şiddeti ve aldatmasından.400ü üstü kapatılsa da kadın aldatmasından dedi:53: şok oldum gerçek böyle mi ya kadınlar bu kadar çok mu aldatmaya başladı?

Şimdi size ihanet eden,harama göz koyan,yuvasını riske atan eşiniz değil mark zuckerberg öyle mi?

kızlar dün tvye bir boşanma avukatı çıktı.500 boşanma varsa bunun 100 tanesi erkek şiddeti ve aldatmasından.400ü üstü kapatılsa da kadın aldatmasından dedi:53: şok oldum gerçek böyle mi ya kadınlar bu kadar çok mu aldatmaya başladı?

Erkekler konusunda üstü kapatılanları söylemedi mi peki? Erkek yapımca sıradan olduğu için kadınların yaptığı aldatmalar daha bir ön planda.

Onu ben de gördüm,pek gerçekçi gelmedi bana,sanki program icabı şaka yaptı gibi geldi...

tabıkı de dogru,kadınlarınkı gızlı kalıyor hepsi bu :51: benım bıldıgım evlı bayan var aldatan bıkaç kişi

kullanılan araçlar kullanılış şekline tehlikeli olur....veya yaralı olur...mesela tehlikeli kaza yapma riski var diye arabaya binmemeniz gerekir...yada evde yanıcı maddeler bulundurmamanız gerekir çünkü yangın çıkabilir değilmi...anlayacağınız sizin kullanış şekline bakar bu durum...eşinize güvenmiyorsanız eğer kontrol edip durmanız belki bi açıdan mantıklı...ama kocanız size o güveni vermişse internetle yatıp internetle kalksa aklınıza getirmezsiniz...demeki şüphelendiğiniz içinize kurt düşüren durumlar varki sürekli konrol ediyorsunuz... bence eşinizin internet hesaplarını didiklemek yerine açıkça konuşun...rahatsızım bu konuda kullanma face msn durumlarını kapat deyin.... kaldı ki benim eşim bana bunu belirtse kapatırım veya ona kapattırırım...karşılıklı güvenden geçiyor bu durum canım...bence siz önce ya eşinizle konuşun, yada güvenmeyi öğrenin, şayet eşiniz güvenilecek biriyse...... evet biçok yuva yıkıldı yıkılmayada devam ediyor ama kişinin niyeti bozuksa internet sadece bi araçtır....bozuk niyetli birini dört duvara kapatsan yine bi yol bulur aldatır görüşür vs...

Eyvah düşüyorumdakileri ciddiye almamak lazım bana kalırsa

Back
X