kızlar biraz abartmadınız mı :) aldatma söz konusu olamaz bundan eminim.öyle bi süphem olsa ztn 1 sn daha sürdürmem bu ilişkiyi.ayrıca pek cok arkadas aralarda yazılanları okumamış,erkek arkadasımın facebook u biz cıkmaya baslamadan öncede wardı sonra kapatmıstı biz cıkmaya basladıgımızda bi açtı benimkine bakmak icin sonra tekrar kapattı bende kapatmıstım.yani facebook hesabı almadı sadece aktif degildi hesabı...
yazdıgı iletiler futbolla ilgili kendisi fanatik galatasaraylı yani öyle tehlikeli bi durum yok
resimlerde erkek arklarıyla cekilmis şapşal pozlar
benim tek sinir oldugum sey bana yalan soylemesi ... ben böyle herseyi sorun eden biride degilim yani ona kızmazdım facebooku tekrar acıcam dese zaten ben oda kapa da demedim kendisi kapatmıstı.bide yakalandı ama yinede dewam ettirdi we böyle cocukca yaptı bunu.çok fazla üstünede gitmek de istemiyorum dırdırcı kadın pozisyonuna düsüyorum cunku iliskimiz yıpranıyo ilk gun ben sinirle üstüne üstüne gittim arkadas konusunda ayrılma noktasına getirdim isi bana güwendigin bi iliski istiyorum dedi.yani ona güwenmememe en basit seyde üstüne gitmeme cok bozuluyo bende o anki sinirimle engelleyemiyorum kendimi.bu kız evhamımdan nası kurtulcam bilmiyorum biz cok mukemmelliyetci oldugumuz icin hersey dört dörtlük olsun istiyoruz olmayınca yada eskiden olan bisey degisince cok tepki weriyoruz boguyoruz onları galiba ne dersiniz...