• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook kabusum olsu

Canim benim bilgisayarina facebooktan virüs bulasmis. Hic ugrasma hesabini dondur bilgisayarina format attir. Sonra hesabini tekrar acarsin. Benim basimada bu tarz birsey gelmisti. Esim ancak bilgisayara format atinca duzelmisti.

uygularım tabikide sevinirim yardımcı olursanız malwarebytes anti malware diye bir yazılım silme proğramı kurdum taratıyorum bulamıyor buluyorsada imha edemiyor ayrıca avira anti virüs proğramınıda denedim olmuyor c d e hepsini tarattım uyarı veriyor zarralı yazılım tespit edildi diye ama kaldıramıyor

adım adım yazıp msjla atarsan sevinirm çünkü denk gelmeyebiliriz yarına kadar halledemezsem formata göndereeceğim en son çarE

Canım mesajla da yazarım da senin pc nin verdiği tepkileri görmem gerek öyle formul listelenmiş şekide değil yani. Online olman gerek. :)
Bişeyler yapcaz olursa olcak.
Şimdi sen malwarebyts indirdin. Derin tarama yaptırdın değil mi?
En uzun süren taramayı yapman gerek.
O da bulduklarını silemedi mi?
Ne tepki verdi bastığı hatayı bi yazar mısın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım mesajla da yazarım da senin pc nin verdiği tepkileri görmem gerek öyle formul listelenmiş şekide değil yani. Online olman gerek. :)
Bişeyler yapcaz olursa olcak.
Şimdi sen malwarebyts indirdin. Derin tarama yaptırdın değil mi?
En uzun süren taramayı yapman gerek.
O da bulduklarını silemedi mi?
Ne tepki verdi bastığı hatayı bi yazar mısın.

derin tarama yaptı yaklaşık 4 5 saat c sürücüsünü tarattım sadece 7 tane virüs bulundu ve karantinaya taşıdı ama zarralı yazılım hala bilgisayarımda

Canim benim bilgisayarina facebooktan virüs bulasmis. Hic ugrasma hesabini dondur bilgisayarina format attir. Sonra hesabini tekrar acarsin. Benim basimada bu tarz birsey gelmisti. Esim ancak bilgisayara format atinca duzelmisti.

peki faceni açınca virüs tekrar bilgisayara bulaşmışmıydı ve facende ne gibi şeyler oldu senin

derin tarama yaptı yaklaşık 4 5 saat c sürücüsünü tarattım sadece 7 tane virüs bulundu ve karantinaya taşıdı ama zarralı yazılım hala bilgisayarımda

Tamam. Yapılacak ilk şey şu. Avira vs aynı anda birden fazla virus programı olmasın pc nde. Sadece malware bytes kalsın. Malware bytesla çalışıcaz.
Avirayı vs denetim masasından komple kaldır.

Hayır canım hesabımı açtıktan sonra tekrar bir daha virüs bulaşmadı. Virüs bulaşınca'da işte benim beğenmediğim sayfalar falan beğenilmiş, benim takip etmediğim kişiler takip etmeye başlanmış. Eşim sonra işte format atınca ben o beğenileri takip edilen kişileri falan tek tek kaldırmıştım.

Back
X