- 12 Mart 2013
- 73
- 24
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uygularım tabikide sevinirim yardımcı olursanız malwarebytes anti malware diye bir yazılım silme proğramı kurdum taratıyorum bulamıyor buluyorsada imha edemiyor ayrıca avira anti virüs proğramınıda denedim olmuyor c d e hepsini tarattım uyarı veriyor zarralı yazılım tespit edildi diye ama kaldıramıyor
adım adım yazıp msjla atarsan sevinirm çünkü denk gelmeyebiliriz yarına kadar halledemezsem formata göndereeceğim en son çarE
Canım mesajla da yazarım da senin pc nin verdiği tepkileri görmem gerek öyle formul listelenmiş şekide değil yani. Online olman gerek. :)
Bişeyler yapcaz olursa olcak.
Şimdi sen malwarebyts indirdin. Derin tarama yaptırdın değil mi?
En uzun süren taramayı yapman gerek.
O da bulduklarını silemedi mi?
Ne tepki verdi bastığı hatayı bi yazar mısın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim bilgisayarina facebooktan virüs bulasmis. Hic ugrasma hesabini dondur bilgisayarina format attir. Sonra hesabini tekrar acarsin. Benim basimada bu tarz birsey gelmisti. Esim ancak bilgisayara format atinca duzelmisti.
derin tarama yaptı yaklaşık 4 5 saat c sürücüsünü tarattım sadece 7 tane virüs bulundu ve karantinaya taşıdı ama zarralı yazılım hala bilgisayarımda