Facebook kullanan arkadaşlar oğlusum için küçük bir ricam var :)

mryevr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
1.125
1.674
208
37
Merhaba arkadaşlar sizden ufak bir ricam olucam gap ın çocuklar için küçük bir yarışması var oğlumun resmini koyup katıldım beğeni toplamamız gerekiyor ama ben facebook kullanmadıgım için çok kişi bulamadık fotoğrafı begenmek için faceebook kullanılıyor olması gerekiyor. Sizden ricam ay sonuna kadar hergün 1 kere fotoğrafın altındaki kalbe tıklayıp resmi beğenmeniZ linkteki çıkan bebişlerden 1 yaş olan cıbıldak olan Uraz oğlusum maşallah ve begenilerinizi bekliyoruz teşekkür ederiz teyzeleri :)
....

Son düzenleyen: Moderatör:
beni ilgilendirmez ama söylemeden geçemedim bu fotoyu face mi eklediniz ?
keşke kıyafetli bir foto ekleseydiniz..
illa sizin çocuğunuza denk gelecek diye birşey yok ama gelebilirde..
+1 keşke başka foto koysaydin arkadaşim
.face cok buyuk bir kitleye hitap ediyor.

Arkadaşlar fotoyu faceebooka koymadım zaten benim facebookum yok gapın bir yarısması için koydum ben sizin gibi düşünmedim iyi niyetle yazdıgınızıda biliyorum tşk ederim uyarılar için ben kötü bir durum olcagını düşünmüyorum uyarılar için tşk ederim konuyu tartışma konusu yapmak istemem sadece oy kullanmak isteyen olursa oyunuzu bizim için kullanırsanız sevinirim.

Öncelikle maşallah, bence sebep ne olursa olsun sonunda ne verilirse verilsin sosyal ag üzerinden herkesin göreceği resimelr paylaşmayin ortalik sapiklarla dolu başka şeylerde kullanılanabilir ayrıca çocuğunuz bunu isteyip istemediğini size anlatamıyor velhasıl kelam çocuğunuzun resmini burada dahil koymayin tabiki siz daha iyi bilirsiniz

Arkadaslar takdir edersiniz ki ben oğlumu herkesten çok düşünürüm ben ve babası bunda bir sakınca görmedik ve fotoyu koyduk iyisini kötüsünü düşünerek yani bu bir tercih meselesidir ve biZim tercihimiz bu yönde amacım konuyla ilgili fikir almak değildi facebook kullanmadıgım için kk teyzelerimizden yardım isteyebilceğimizi düşündük size göre yanlış olabilir isteyen arkadaslarda. Oy kullanmalarını rica ediyoruz bu kadar konu tartışılcak büyütülcek bir konu değil rica ederim

Cocugununuzun baska cocuklarla yaristirildigindan haberi var mi? Secilemezse buyuk uzuntu yasar yani ne geregi var. Ayrica konunun yeri burasi degil Mune Mune

+1
Bir de çocuk çekime gitmek istiyor mu ki?? Anne babaların çocukların sırtlarından para kazanması bana çok itici geliyor.

Gapın çocuklar için düzenlediği bir yarısma en çok oy alanlar sonrasında jüri arasında seçiliyor katolog çekimleri için
Kesinlikle polemik ya da baska birsey icin yazmıyorum ama bu çocuklari set ortamına atmak bana cok acımazca geliyor, çocuk bundan zevk almayacak , 18 yasinda ya da 17 yasnda kendi isterse desteklenebilir ama bu durumda ben hiç uygun görmüyorum, hele dizilerde oynayan bebeklere cok üzülüyorum biz evde yuksek sesle konuşursak
psikolojileri etkilenir diye dusnuyoruz orada tepelerinde ağlamalar , bağırmalar gerçek olup olmadığını anlamadiklari bir ortamda bulunuyorlar

Back
X