- Konu Sahibi AtesTenGomLeKKk
-
Noktalama işareti olmadığı için okuduğumu anlamadım.
Arkadaslar ben onceden face mesaj yazdigim zaman mesajim okundugun da goruldu yazisi geliyordu face telefondan giriyorum karsidaki kisinin isminin yaninda da cep telefonun yaziyor
Bir de mesaj attigimda mesajlara ulasilamiyor daha sonra tekrar deneyin diyor ama herseferin de face actigimda mesajlar bolumunde yaziyo mesajim karsimdaki kisiden de cevap alamadigim icin anlamiyorum mesajimin gidip gitmedigini face cok anlamiyorum bu goruldu mesajinin bi ayari felan varmi:what:
Engellenmiş olabilir misiniz acaba? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu kişi arkadaş listeniz demi eğer arkadaş listenizde değilse diğer kutuya gidiyor orayıda ne zaman görünür bilinmez ama mesajı okuyup daha sonradan tekrar okunmadı kutusunu işaretlerse siz de görüldü diye yazmaz hala okunmamış olur bunun yapılmasının amacıda karşı tarafa cevap vermemek ve karşı taraf okuduğunu anlamasın olabilir.
Ayrıca görüldü yazısınin çikmasını engelleyen proğramlar var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kisi listemde ekli degil dediginiz gibi de olabilir fakat bu herzaman olabilen bi durum degil heralde
Ozaman ekleyim bide oyle deneyim
Suan isim var......
İsimi bitirir bitirmez......
Noktalama isaretlerini kullanarak tekrar yazacagim.....
Kiymetini bil bu arada .......
Suan isim var......
İsimi bitirir bitirmez......
Noktalama isaretlerini kullanarak tekrar yazacagim.....
Kiymetini bil bu arada .......
Kıymetini mi bilsin? Ne o öyle lütuf mu ediyorsunuz?
Bir derdiniz varsa insanlara açık açık tane tane anlatın ki çözüm önerebilsinler
Kaçıran var gibi hebele hübele yazınca doğal olarak okumak bile istemiyoruz
Eğer sizi engellemiş olsa aramada bulamazsınız,siz de gözükmez arkadaş listenizde olmadığı için mesaj diğer kutuya gitmiştir diğer kutu olduğu için geç görebilir ama eğer okuyup size geri dönmemek adına okunmadı diye işaretleyebilir mesaj ayarlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?