Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimde şeytan tüyü var nedir ya :)
nası bi ilüzyondasınız..
Konuştuğu kişiler genellikle bayan ve bugün yine oldu . Bende program aradım bulamadım
Eşimde şeytan tüyü var ne yazıkki bende kıskanıyorum . Işinden dolayı etrafında bayanlar çok fazla . Bütün sanal hesapları da bende ama bayanım işte merak ediyorum
Giderli Hatun gelmeden çabuk çabuk ben yazayım boşan bence..
hep şeytanın işi bunlar.. ya kendine uyduruyor bu erkekleri yada tüyünü bırakıyor üstlerinde...
E eşiniz de konuşmasın? Ha işle alakalıysa da güveniyorsanız sorun yok.Eşimde şeytan tüyü var ne yazıkki bende kıskanıyorum . Işinden dolayı etrafında bayanlar çok fazla . Bütün sanal hesapları da bende ama bayanım işte merak ediyorum
hayır yok öyle program. aramayı dinleyemezsin. kayıt yapacak program da yokArkadaşlar eşimin Facebook şifrsinî biliyorum. Ama bazen messengerdan konuşma yapıyor ne konuştuğunu bilmiyorum. Sesli konuşma . Arama yapıldığın da ben o konuşmalara dinleyici olabilir miyim veya kayıt olacak bir program var mı? Yardımcı olun lütfen