Facebook messenger

Nasıl dinleyebilirim bi program var mı. Konuştuğunu görüyorum biliyorum gizli saklı değil. Şunu konuştuk diyor ama içim huzursuz sadece

Konuştuğu kişiler genellikle bayan ve bugün yine oldu . Bende program aradım bulamadım

Eşimde şeytan tüyü var ne yazıkki bende kıskanıyorum . Işinden dolayı etrafında bayanlar çok fazla . Bütün sanal hesapları da bende ama bayanım işte merak ediyorum

Hayır kuaför değil iş yerleri var . Bi kuaförler evli olmak istemezdim kesin kuaförden çıkmazdım kamp kurardım

Program yok mu şimdi :( o fark etmeden dinleyici de olabilirim . Bazı bayanlardan huzursuz oluyorum

Sesli konusmalari yaninizda mi yapiyor baska odada falan mi? Aldatmak konusunda bisey diyemeyecegim her erkegin icinde var gibi geliyor bana

Güvenmediğim bi adamla aynı evde kalmazdım bi gün değil iki gün değil ki evlilik böyle takple ömür mü geçer yapma lütfen kendine yazık

Konuştuğu kişiler genellikle bayan ve bugün yine oldu . Bende program aradım bulamadım

Eşimde şeytan tüyü var ne yazıkki bende kıskanıyorum . Işinden dolayı etrafında bayanlar çok fazla . Bütün sanal hesapları da bende ama bayanım işte merak ediyorum

Seytan tuyunden ziyade; esin 'araniyor' olmasin?

E eşiniz de konuşmasın? Ha işle alakalıysa da güveniyorsanız sorun yok.
Daha önce güveninizi mi zedeledi eşiniz?

Arkadaşlar eşimin Facebook şifrsinî biliyorum. Ama bazen messengerdan konuşma yapıyor ne konuştuğunu bilmiyorum. Sesli konuşma . Arama yapıldığın da ben o konuşmalara dinleyici olabilir miyim veya kayıt olacak bir program var mı? Yardımcı olun lütfen
hayır yok öyle program. aramayı dinleyemezsin. kayıt yapacak program da yok

Back
X