- 17 Şubat 2016
- 371
- 578
- 53
Olay utanmak degil ego.meselesi sonucta kus olduklarimiz,burnumuzun ucuyla reddediklerimiz de var o stalklarda
Normal de aman umurum da degilsin dediklerimize de baktikkkay gozum kor olaydida bakmayaydim
Malesef ama var. .arkadaşlar yeni öğrendim birinin face profiline bakınca o kişiye bizi arkadaş olarak mı öneriyor. böyle birşey var mı?
susun yaa duymak istemiyorum artık bi yerlere gidip yer dibi arayım kendime zira anca oralar kabul eder beni.
Kiz gunlerce baktim hem de gunde kac kez.yok valla hic de cikmadi bile.Ayy agzin bal yesin
Ha gayret bir kac defa daha bak ve nolir hayir cikmadi de
Hadi guzel haberlerini bekliyoruz
var wallaha. ınstagram da aynı
mesela
a yazıp aratıyorsun a isminde sana bakanlar cıkıyor
resmen de boyle
Nasıl yapıyoruz bunu anlamadım ayrıntılı anlatır misiniz:) kodmatik var ordan bakıp ne yapacaz
Profilinize en cok bakan/ ya da sizinle en cok ilestisimde bulunan arkadasiniz kimdir?
Sorusunun cevabi:
1) FB profil sayfaniza gidin
2) Bos bir alana sag tik yapip "view page source" u secin, sayfanin kodu cikacak.
3)Tarayicinizin "Search" (Arama) fonksiyonunu cikarin. Cikan pencereye
InitialChatFriendsList
yazin.
4) soyle bir satira isaret edecek
["InitialChatFriendsList",[],{groups:[],list:["100009784455473-2","100000331559238-2",... falan liste uzar gider.
iste 1000...xxxx sayilari, facebook profil numaralaridir.
5) 1. sirada olan kisi, kirmizi fontla yazdim. sayfaniza en cok bakan arkadasinizdir, tabi kim oldugunu henuz bilmiyoruz, diyelim ki "Bay X"
yani
100009784455473-2
6) Simdi sayfanizin tepesine cikip tarayicinizin penceresine bakin, kendi profil numaranizi g0receksiniz mesala:
https://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=1000011231231231 <<<sizin profil numaraniz
7) Simdi yukaridaki formati esittir (=) isaretine kadar siliyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=
8) sonra, bay X in numarasini yani
100009784455473-2
sayisini esittirden sonra ekliyoruz.
Yani
ttps://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=100009784455473-2
ve bu adrese gidince, kimin profilimize baktigini ogreniyoruz!!!
VOILA!
Bu nedir anlamadım
E nasil yemek yaparken receteden okuyorsaniz oyle yapacaksinizAyy çok zormus ya ben yapamam bunu:-D
OleyyyKiz gunlerce baktim hem de gunde kac kez.yok valla hic de cikmadi bile.
Seen yine de isini garantiye al bundan sonra cakma hesap ac canim.baksana cikiyo diyenler de varOleyyydikize tam gaz devam.ozman
Tabii cikiyor! Facebook parayi nasil yapiyor? Birbirine ulasmak isteyenlerin profilini toplayip reklamcilara satiyor. Reklamci nasil kazaniyor? Birbirine bagli insanlarin davranislarini ve begenilerini tespit ederek!Seen yine de isini garantiye al bundan sonra cakma hesap ac canim.baksana cikiyo diyenler de var
Valla elimizdeki imkanlarla ne gorebilirsek artikMiletin facesi kilitli dğl mi ya nsl stalklıyorsunuz?
az once bi konu okudum.konu sahibi sevgilim yok diye,rastgele birisini eklemiş.İpeqbocugu hımmValla elimizdeki imkanlarla ne gorebilirsek artik
Hakkin da kismina bakiyorum bekarmi,evlimi,profil fotosuna bakiyorum sonra eger sansim yaver giderde aciksa ne yapmis nereye gitmis,kimlere cemkirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?