facebook saatlik sınırı kac saat surer

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar hesabim durduk yere kitlenmis. Neden oldu anlayamadim. Sonra arkadaslardan tani yaziyordu hepsini bilemeyince saatlik sınır aşıldi diyor tekrar deneyemiyorum. Sınır kac saat biliyor musunuz hemen girmem gerekiyor :( 1saat geçti tekrar tekrar deniyorum hala sınır kalkmamis

İyi geceler. Şuanda face kullanmıyorum ama daha ömce telefondan farklı bir tarayıcıyla giriş yaptığımda güvenlik nedeniyle hesabım kitlenmişti. Doğum tarihim soruldu gerçek doğum tarihimi yazmadığım içinde hatırlayıp giremedim. kullandığım browser yurt dışından internete bağlanmışım gibi gösteriyordu. Bu yüzden de başka biri hesabıma girmiş olabileceği için kitlendi hesabım.
Kaç saat beklemeniz gerekiyor bilemiyorum ama daha önce giriş yaptığınız pc vrsa ondan deneyin birde bence,( şuanda telefondan deniyorsanız)
Mail hesabınızıda kontrol edin bemce illgili mail gelmiş olabilir.

Mail yaz Türkiye destek bölümüne
Daha once yazan olmus ama cevap yok
İyi geceler. Şuanda face kullanmıyorum ama daha ömce telefondan farklı bir tarayıcıyla giriş yaptığımda güvenlik nedeniyle hesabım kitlenmişti. Doğum tarihim soruldu gerçek doğum tarihimi yazmadığım içinde hatırlayıp giremedim. kullandığım browser yurt dışından internete bağlanmışım gibi gösteriyordu. Bu yüzden de başka biri hesabıma girmiş olabileceği için kitlendi hesabım.
Kaç saat beklemeniz gerekiyor bilemiyorum ama daha önce giriş yaptığınız pc vrsa ondan deneyin birde bence,( şuanda telefondan deniyorsanız)
Mail hesabınızıda kontrol edin bemce illgili mail gelmiş olabilir.
iyi geceler,
Kayit oldugum mail adresinin sifresini unuttum

İşte Size Cevabı;

Alternatif 1;

Öncelikle hesabınıza her zamanki kullandığınız tarayıcıdan giriş yapın,
Daha sonra, ” https://www.facebook.com/confirmphone.php ” adresini tarayıcıya yapıştırıp ” Enter “a basın.

Yeni açılan sayfada telefon numaranızı girerek, telefonunuza onay kodu gönderin.
Telefonunuza gelen onay kodunu girdikten sonra, %75 ihtimalle hesabınız tekrar aktif olacaktır.

Alternatif 2;
Eğer bu çözüm yolu işinizi görmezse, geriye facebook’un istediklerinden başka bir yolunuz yoktur.

Sizlere diğer bir tavsiyemiz, hesabınız kitlenmiş ve sizden arkadaşlarınızı tanımanızı istiyorsa;

Kilitlenen hesapla arkadaş olan başka bir facebook hesabından, arkadaşları doğrulama kısmındakiisimleri aratın.

Her ne kadar bu işlem uzun sürecek olsa da, uğraştığınız takdirde mutlaka çözüme ulaşacaksınız.

Böyle bir yazı buldum nette , belki faydası olur.

İşte Size Cevabı;

Alternatif 1;

Öncelikle hesabınıza her zamanki kullandığınız tarayıcıdan giriş yapın,
Daha sonra, ” https://www.kadinlarkulubu.com/confirmphone.php ” adresini tarayıcıya yapıştırıp ” Enter “a basın.

Yeni açılan sayfada telefon numaranızı girerek, telefonunuza onay kodu gönderin.
Telefonunuza gelen onay kodunu girdikten sonra, %75 ihtimalle hesabınız tekrar aktif olacaktır.

Alternatif 2;
Eğer bu çözüm yolu işinizi görmezse, geriye facebook’un istediklerinden başka bir yolunuz yoktur.

Sizlere diğer bir tavsiyemiz, hesabınız kitlenmiş ve sizden arkadaşlarınızı tanımanızı istiyorsa;

Kilitlenen hesapla arkadaş olan başka bir facebook hesabından, arkadaşları doğrulama kısmındakiisimleri aratın.

Her ne kadar bu işlem uzun sürecek olsa da, uğraştığınız takdirde mutlaka çözüme ulaşacaksınız.

Böyle bir yazı buldum nette , belki faydası olur.
Ugrastiginiz icin tesekkurler
Ama ben zaten arkadaslari tanima kismina tikladim ama taniyamayinca zaman sınırı gelmis tekrar deneyemiyorum isye tekrar deneyebilsem burda yazani yapicam ama 2saat geçti hala deneyemiyorum

Back
X