• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Sevgilimi ele verdi....

Bir kadın ne hissedıyorsa bu yüzde 90 doğru çıkar...

millet faceylemı cıktı bir yerden ... olmayınca ne oluyor.

elin avrupalısı abartmıyor bizimkıler kadar faceyı demısler ,bizim erkeler hiç bir milletın erkeğinede

benzemez..bunu unutmasın dıyenler.

sevgılısı olan işi gücünü bıraksın adamın sanal hayatını takıp etsın telefon trafığını kntrol etsın valla bu zamanda zor ilişkı sahıbı olmak.

önceden jetonlu telefon kuyruğunda bekledığımız zamanlarla,bilgı edınmek için kütüphane yolunu tuttumuz zamanları özlüyorum.

hersey cok hızlı ve cabuk tükenıyor....
geçen eşimde öyle diyordu herşey daha iyi olacağına herşey daha da berbatlaştı dedi

offf ya iyi düşünmek istiyorum ama sizlerden de böyle şeyler duydukça düşüncelerim dengesizleşiyor.sanırım ben gerçekleri kabullenmek istemiyorum.bugün istanbula gitti bakalım artık pazar pazartesi dönecek.gelişmeleri anlatıcam size kızlar. :(

Yine bu derdim topiğindeydi ve kız nişanlıydı 6.hissi sanki aldatılıyorum hissine kapılmış derdim bölümde paylaşmıştı ,tabi kadınlarımız,kızlarımız yazılarında aşkına güven,aşkına sahip çık yazılarıyla kızın aldanıp bunun üstüne gitmesi,araştırmasını engellediler! Sonra ne oldu kız evliliğin 1.haftasında başka kadına aşk mesajlarını görde evlendiği adamın bilgisayarında!

Son düzenleme:
Off bu erkeklerin hepsi aynı eski sevgilisinin face sine "güzelleşmişsin yakından isterm keşke yanında olsaydm" yazmş ve deliriyorum şuan aldatılıyodum zaten offf

şüphe ,insanı içten içe kemirir.benliğini kaybettirir insana...acaba şöyle mi yaptı böyle mi yaptı diye hergünn beynini alt-üst eder...böyle bir ilişkide ilişki olmaktan çıkar..ortada güven ve sadakat problemi varsa bu ilişkiyi gözden geçir derimmm.Hakkında hayırlısı ne ise o olur inş cnmm.aklını bulandırmak istemiyorum ama erkekler bir hata yapmadıktan sonra hediye falan almazlarmış,üzülerek yazıyorum ama gerçekleri görmeni istyorum:(((

Son düzenleme:
haklısın bizim şarkımızdı diyebilirdim ama bizim şarkımız kutsinin kaybedecek zamanımız yok şarkısıydı.onuda yükledi ama tepki vermedim.yani aslında böyle takip falan hiç benim mizacıma uygun değil.ben onun sevgisinden eminim.ayrıca teyzesiyle birlikte yaşıyor ona sordum böyle bişey olabilir mi diye teyzesi sanmam seni çok seviyor dedi.ayrıca bizde seni çok seviyoruz böyle bişeye izin vermeyiz dedi.yinede kafam karışık işte.ciddi bişey olsaydı teyzesi ile mutlaka tanıştırır evine götürürdü.evlerine tek giden benmişim.bilmiyorum artık.

canım, o şarkının sizin şarkınız olması gerekmiyor zaten, ordaki olay erkek arkadaşını sahiplenmek, ona bak ben burdayım seni görüyorum takip ediyorum msjı verirken, diğerlerine de bu adamın çok iyi giden bi ilişkisi var mesajı vermek
erkek arkadaşınızın aile bireylerine de çok fazla inanmayın derim, sonuçta "aa evt hayatında başkaları var yeğenimin", ya da "yeğenim seni sevmiyo" diyecek hali yok
dilerim kuşkuların yersizdir
:kkk:

maiwesiyah söylediğin çok mantıklı aslında bunu yapabilirim.nasıl tepki verir bilmiyor ama dediğini yapıcam.

Daima insanlarin Vicdanlarina polis dikemezsiniz.Daha evvelde belirttigim gibi Vicdanlarin ISIGI Allah korkusudur,yoksa Ne kadar cicekten bal alirsam kardir mantigi olan erkeklerden Sana sadece Izdirap,Kiskancli,Panik ataklar elinde avucunda kalir.O da yaptigini mantiga burur,Adamin Ne kadar Vicdan Sahibi ??? Tek mesele budur be Guzelim...

olayın üstüne gidin derim ama ona çaktırmadan gece telefon kkonuşmaları şüpheli geldi bana umarım bizim kuruntumuzdur

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bu facebook dertten baska bir şey değil vala. kavga etmek,huzursuzluk yaratmak,güvensizlik ortamı oluşturmak istiyorsanız facebook açın derim,Allaha şükür kapadım,kapattığımdan beri çok rahatım,huzurluyum,hayatımda da eksiklik hissetmiyorum:1: yalnız derinden derinden bu konuyu araştırın derim, ya da duvarını doldurun her gün günadın askımlarla,güzel sözlerle fln belki işe yarayabilir:34:

Ben buna pek katılmıyorum nedense benim 3 yıllık ilişkim var ikimizin de facebooku var görüştüğümüz eklediğimiz arkadaşlarımız belli bu zamana kadar da ne facebook ne de msn yüzünden tartışmadık. Gidip saçma sapan insanları eklesek onlarla muhabbet etsek yorumlar yapsak elbette tartışma çıkar güvensizlik ortamı oluşurdu. Suçu sadece internete, facebooka, yok cep telefonuna atmak önemli değil kendimizden ve karşımızdaki insandan emin olduktan sonra bunlar tartışma ortamı yaratamaz bence.

Back
X