- 9 Mart 2011
- 12.036
- 9.698
- 448
aynen katılıyorum..facebook hiç açmadım ve hiiçççççteee istemiyorum..saçma buluyorum birde hiç ama hiç güvenilir bulmuyorum..benim bi arkadaşım derki sorduğumda arkadaşlarımla konuşuyorum,buluyorum yada bişiler dinliyr izliyorum..cart curt..anlamış değilim onada dedim hatta seni bulmak isteyen başka şekildede bulur gülüm yeterki seninle bi çift laf konuşmak istesin die..ama anlamıyor face delisi tam..yani bu fece için sevgililerin nasıl kavga ettiklerine şahidim birde..neymiş biri kapatmasını istiyor öteki inatla olmaz diyor mesela..
dediğinize bu yüzden katılıyorum işte facemi var derdin var:)))
söylediklerinizde ciddi misiniz facei çoluk çocuk kullanırsa veya sadece sevgili bulmak için kullanırsan olacağı budur,facede arkadaşlar birbirini buluyor,uzaktaki aileleler sürekli görüşüp konuşabiliyor,kopya skandalları ortaya çıkıyor devrimler yapılıyor,facemiş msnymiş kapatmak çare mi sevgilin kapattım dedi tamam kapattı mı şimdi ruhunun duymayacağı bi isimle tekrar açamaz mı bişey yapacak olsa facei yoksa başka yerde yapamaz mı önemli olan yapacak adam olması yapacak olduktan sonra komşunla da yapar ne insanlar var karı koca faceleri açık arkadaşlarıyla görüşüyolar ailleriyle görüşüyolar meslektaşlarıyla buluşuyolar hikaye bunlar hikaye yapacak adam her yerde yapar