• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Sevgilimi ele verdi....

aynen katılıyorum..facebook hiç açmadım ve hiiçççççteee istemiyorum..saçma buluyorum birde hiç ama hiç güvenilir bulmuyorum..benim bi arkadaşım derki sorduğumda arkadaşlarımla konuşuyorum,buluyorum yada bişiler dinliyr izliyorum..cart curt..anlamış değilim onada dedim hatta seni bulmak isteyen başka şekildede bulur gülüm yeterki seninle bi çift laf konuşmak istesin die..ama anlamıyor face delisi tam..yani bu fece için sevgililerin nasıl kavga ettiklerine şahidim birde..neymiş biri kapatmasını istiyor öteki inatla olmaz diyor mesela..
dediğinize bu yüzden katılıyorum işte facemi var derdin var:)))

söylediklerinizde ciddi misiniz facei çoluk çocuk kullanırsa veya sadece sevgili bulmak için kullanırsan olacağı budur,facede arkadaşlar birbirini buluyor,uzaktaki aileleler sürekli görüşüp konuşabiliyor,kopya skandalları ortaya çıkıyor devrimler yapılıyor,facemiş msnymiş kapatmak çare mi sevgilin kapattım dedi tamam kapattı mı şimdi ruhunun duymayacağı bi isimle tekrar açamaz mı bişey yapacak olsa facei yoksa başka yerde yapamaz mı önemli olan yapacak adam olması yapacak olduktan sonra komşunla da yapar ne insanlar var karı koca faceleri açık arkadaşlarıyla görüşüyolar ailleriyle görüşüyolar meslektaşlarıyla buluşuyolar hikaye bunlar hikaye yapacak adam her yerde yapar

söylediklerinizde ciddi misiniz facei çoluk çocuk kullanırsa veya sadece sevgili bulmak için kullanırsan olacağı budur,facede arkadaşlar birbirini buluyor,uzaktaki aileleler sürekli görüşüp konuşabiliyor,kopya skandalları ortaya çıkıyor devrimler yapılıyor,facemiş msnymiş kapatmak çare mi sevgilin kapattım dedi tamam kapattı mı şimdi ruhunun duymayacağı bi isimle tekrar açamaz mı bişey yapacak olsa facei yoksa başka yerde yapamaz mı önemli olan yapacak adam olması yapacak olduktan sonra komşunla da yapar ne insanlar var karı koca faceleri açık arkadaşlarıyla görüşüyolar ailleriyle görüşüyolar meslektaşlarıyla buluşuyolar hikaye bunlar hikaye yapacak adam her yerde yapar

ben ihanetten söz etmedim ki...yada güven eksikliğinden..face neden istemiyorum kendi adıma düşündüklerimi paylaşarak arkadaşa katıldığımı belittim..dikkatli okusaydınız anlamak bu kadar zor değildi halbuki..yani gündemden bu kadar kopuk yada geri değilim tabiki ihanet sadece sanal alemde yok..istenilen şekilde yapılıyor..ben sadece face istemeyen çiftlerin kavgalarındn bahsettim ve bana neden itici geldiğinden..kalkıpta ''face olmasın sevgilin aldatır'' manasına gelen tek kelime kullanmadım..'face varsa derdin var' dediğimdenmi o anlam çıkarıldı anlmadım açıkcası.. '';))''sonda bu vardı oda şaka mahiyetinde bişeydi..yani dediklerimde evet öteki bayan gibi ciddiydim..çoluk çombalak kavgalarıda değildi üstelik..kaldıki sevgili bulmak için diyen kim?:)

Son düzenleme:
ben ihanetten söz etmedim ki...yada güven eksikliğinden..face neden istemiyorum kendi adıma düşündüklerimi paylaşarak arkadaşa katıldığımı belittim..dikkatli okusaydınız anlamak bu kadar zor değildi halbuki..yani gündemden bu kadar kopuk yada geri değilim tabiki ihanet sadece sanal alemde yok..istenilen şekilde yapılıyor..ben sadece face istemeyen çiftlerin kavgalarındn bahsettim ve bana neden itici geldiğinden..kalkıpta ''face olmasın sevgilin aldatır'' manasına gelen tek kelime kullanmadım..'face varsa derdin var' dediğimdenmi o anlam çıkarıldı anlmadım açıkcası.. '';))''sonda bu vardı oda şaka mahiyetinde bişeydi..yani dediklerimde evet öteki bayan gibi ciddiydim..çoluk çombalak kavgalarıda değildi üstelik..kaldıki sevgili bulmak için diyen kim?:)

sizin söylediklerinizden çıkıp genele bağladım tabi ki istemeyen istemez kimse karışamaz ama her ihanet konusunda her güvensizlikte karşımıza çıkıyor bu hayret yani sanki faceden önce herkes mutlu mesuttu içinde pislik olan yaratıklara kolaylık oldu sadece onu anlatmaya çalışıyorum

sizin söylediklerinizden çıkıp genele bağladım tabi ki istemeyen istemez kimse karışamaz ama her ihanet konusunda her güvensizlikte karşımıza çıkıyor bu hayret yani sanki faceden önce herkes mutlu mesuttu içinde pislik olan yaratıklara kolaylık oldu sadece onu anlatmaya çalışıyorum

hımm peki üstüme alınmıyorum dediklerinizi o zaman..ben bana dediniz sandım temin..bu dediğinizde haklısınız çok var öle face ve msn yüzünden güvensizliğe kapılan..herşeyi sanalda yaşıyorlar işte bi nevi..hatta sadece sanalda partnerini denemeye kalkan var aldatıyormudur yada başka bayanla muhatap oluyomudur die:))bunlar banada çok saçma geliyor sizin dediğiniz gibi..

Bir yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var.Ciddi niyetteyiz.Evlenme planlarımız var yani.Ama son 5-6 aydır davranışlarında gariplikler görmeye başladım.Mesela gece gündüz hiç farketmez ama özellikle gece 12 den sonra telefonu bir - bir buçuk saat meşgul.kiminle konuşuyorsun bu kadar zaman dediğimde hayatım yok hastalar arıyor (bu arada sevgilim hekim) yok arkadaşlar şu sebeple bu sebeple arıyor diyor.peki bir kişiyle bunca saat ne konuşuyorsun dediğimde bir kişi degil 3-4 kişiyle konuştum diyor.Bu olay zaten çok kafamı karıştırıyorken en son sevgilimin facesine baktığımda duymak istiyorum diye bir şarkı yüklemiş ve çok ilginç yorumlar yapılmış duvarında.Bu arada sevgilim eskiden beri hep şarkı yükler güzel sözler falan yazar facesine.yani sorun şarkı yüklemesi değil.şarkının altındaki yorumlar.şarkı çok anlamlı bi şarkı.Kalbimde ruhunu duymak istiyorum.Bir bayan bu şarkıya sadece " :) " işareti koymuş.Başka bir bayan bu yoruma gülerek yani o da gülme işareti ":)" koyarak yanıt vermiş.Başka bir bayanda "bencede????" diye yorum yapmış.Bu arada bayanların üçüde şehir dışında.Şimdi ben bu ilk yorumu gülmeyi yani sanki aralarında bişey var ama bayan sevgisini belli edemiyor sevgilimde kalbimde ruhunu duymak istiyorum diye sitemvari şarkı yüklemiş.o da buna tebessüm etmiş.ikinci gülen bayanın gülmesi ise sanki aaaa bak işte arkadaşımın sevgilisi bu kız dercesine tebessüm etmiş.Ki bu bayan çok yaşlı ve eski bir arkadaşı.onu biliyorum.üçüncü bayan ise "bencede???" diyerek sevgilime sanki bir kızgınlık belirtisi yaparak "bak senin sevgilin buymuş demek beni kandırıyordun" der gibi bi anlam yükletmiş yorumuna.Sevgilimle işlerimiz benzer olğu için gün içinde de sık görüşüyoruz.akşamlarıda genelde birlikteyiz.Daha önceleri ondan hiç kuşku duymazdım.ama son zamanlarda devamlı şüphe içindeyim.Onun şehir dışında da çok işleri olduğu için çok gezer.İşin garibi bu ilk yorumu yapan şarkıya tebessüm eden bayan antalyada yaşıyor, bence de diye yorum yapanda ankarada yaşıyor.Sevgilim bundan 1-1.5 ay önce falan ankaraya gitti işi dolayısıyla.o zaman üniversite misafirhanesinde kaldı.ve burdan çok rahat kontrol edebiliyordum.nisanın birinde de 10 gün antalyadaydı.otelde kalıyorum dedi.ama bu kez ısrarlarıma rağmen otelin ismini vermedi.değişiyor işime göre dedi.antalyadaki avukat bir bayan acaba onun evinde mi kalıyordu diye düşünüp duruyorum.Bu bayanları nerden tanıdığını sorduğumda ya işte oraya gittiğimde iş dolayısıyla tanışmıştım.öylesine görüştüğüm bayanlar kafana takma diyor.ankaraya gittiğinde de geceleri telefonu hep meşguldü.Son zamanlarda antalyaya yerleşmeyi düşünüyorum antalyayı çok seviyorum gibi çok laflar etmeye başladı.deliricem bu kızlarla arasında ne var acaba.ben mi bişeyleri abartıyorum paronoya yapıyorum dicem ama kendime engel olamıyorum.şimdi de bu hafta istanbula gidecek işinden dolayı.ya bu kızlardan biri aklını karıştırdı da istanbula birlikte olacaklarsa diyorum.off ya kafam iyice karıştı.deliriyor muyum neyim.lütfen bana bişeyler yazın bu yorumların anlamı düşündüğüm gibi midir.aklınıza ihtiyacım var kızlar.

bu işaretlediğim kısımlar işin şüphe uyandıran kısımları. ne demek ölesine tanıştığım bayanlar.bu bir açıklama olamaz böle bi açıklama da kabul edilemez.hem telefonu saatlerce geceyarıları meşgul olmak da ne demek. cin olmadan adam çarpmaya kalkmasın erkek arkadaşın :47:

erkekler sağ gösterip sol vuruyorlar sen onla evlensen dahi kadın ,kız muhabbetleri devam edecek gibi görünüyor, bu onun kadın kıza halen aç olduğunu gösterir, birde sağlam bir kişiliği yok ki bu yollara başvuruyor evlenilecek adam olmadığı besbelli

hem gece 12de hasta mı ararmış, ayrıca iş nedeniyle ölesine tanıştığı bayanların face.inde işi ne:44:

şu facebook olayına takılan türk kadınlarından başka bir ükle yoktur eminimki.. ve orayı tanısma sitesine çeviren türk erkekleri..yahu yok şarkı yükledi, yok biri gülmüş nedir bu? sen sevgiline söyle kullanmasın facebook falan. telefon olayına gelince de herşey açık bence. açık açık konuşmanın vakti gelmişte geçiyor bile. hekimmiş bide. onun aklını çelmek isteyen karşı tarafta olabilir. madem bu kadar çok seviyosunuz kaybetmek istemiyorsanız bunun üzerine gidin ve öğrenin. gerisi de umuyorum ki szin için kolay olmayacak...

Son düzenleme:
geceleri telefonda konuşuyormuş, bence facebooktaki gülücükleri yorumlamak yerine tlf konuşma olayını düşün... 1,5 saat kimle konuşacak hastalar o kadar uzun süre ne anlatacak, erkek arkadaşlar öyle telefonda konuşmaz uzun uzun, kadınlar gibi :) kesin yalan söylüyor bence... yangına körükle gitmek değil amacım ama benim fikrim bu...

telefon görüşmelerinin kimlerle yapıldığı öğreniliyor galiba, öyle bir şey dene önce sevgiline hiçbir şey belli etmeden

aslında çok haklısınız kızlar.Bugün yine aynı mesele açıldı ben sen beni hak etmiyorsun bu şekilde uzaklaşıyorum senden güvenim sarsıldı deyince.Bana aşkım sen kendi kendine paronoya yapıyosun yok öyle bişey.Eğer çok rahatsızsan bu konuda İstanbula birlikte gidelim cep telefonum sende kalsın arayanlara tek tek bak.ben senden başka kimseye aşkım demedim dememde dedi.gönlümü almaya çalışıyor.birde gitmiş benim çok beğendiğim bi yüzük vardı hep maaşımı alınca alırım diyordu ay ortası olduğu halde gitmiş onu almış.yüzük 1.200 tl.di.paraya kıymış almış sevmese niye alsın ki değil mi.zaten 2.500 tl maaş alıyor yarısını bana harcadı bu ay.maddi durumu iyi olmadığı halde.

:)))

Allah'ım kadın olmak,
irdelemek, üzülmek, süphelenmek, sorgulamak bunları yasmak istemiyorum zor zanaat vesselam..

aslında çok haklısınız kızlar.Bugün yine aynı mesele açıldı ben sen beni hak etmiyorsun bu şekilde uzaklaşıyorum senden güvenim sarsıldı deyince.Bana aşkım sen kendi kendine paronoya yapıyosun yok öyle bişey.Eğer çok rahatsızsan bu konuda İstanbula birlikte gidelim cep telefonum sende kalsın arayanlara tek tek bak.ben senden başka kimseye aşkım demedim dememde dedi.gönlümü almaya çalışıyor.birde gitmiş benim çok beğendiğim bi yüzük vardı hep maaşımı alınca alırım diyordu ay ortası olduğu halde gitmiş onu almış.yüzük 1.200 tl.di.paraya kıymış almış sevmese niye alsın ki değil mi.zaten 2.500 tl maaş alıyor yarısını bana harcadı bu ay.maddi durumu iyi olmadığı halde.

bir yuzuk aldi diye buutn suphelerinizi nasil sildiniz ki?
yuzuk almasi sizi aldatmadigini gostermez, belki de pismanlik duyuyor ve size yaranmaya calisiyor olabilir...
kadinin biri ankara'da biri antalya'daymis...
sevgilinizin is geregi hem ankara'ya hem de antalya'ya gitmesi ilginc...
ustelik antalya'ya gidipte size kaldigi otelin adini vermemesi zaten basli basina kocaman bir suphe unsuru...
bence sevgilinizin yaptiklarini kurcalamaya devam edin hisleriniz gercek

ha bir de gecenin bir yarisi ''hastalariyla'' konusmasi sizce normal mi hem de 1-1,5 saat gibi uzun sure...
yani farkli kisiler ariyor olsa bile o kadar uzun surmez konusmalar, ne bu telefonla ameliyat mi yapiyor?

Son düzenleme:
haklısın bizim şarkımızdı diyebilirdim ama bizim şarkımız kutsinin kaybedecek zamanımız yok şarkısıydı.onuda yükledi ama tepki vermedim.yani aslında böyle takip falan hiç benim mizacıma uygun değil.ben onun sevgisinden eminim.ayrıca teyzesiyle birlikte yaşıyor ona sordum böyle bişey olabilir mi diye teyzesi sanmam seni çok seviyor dedi.ayrıca bizde seni çok seviyoruz böyle bişeye izin vermeyiz dedi.yinede kafam karışık işte.ciddi bişey olsaydı teyzesi ile mutlaka tanıştırır evine götürürdü.evlerine tek giden benmişim.bilmiyorum artık.

Selam!
teyzesiyle birlikte yasamasi seni rahatlatmasin.. onlarda ister istemez sevdikleri aile bireyleri icin yalan söyleyebilirler. hadi yalan söylemezler ama gercegide söylemezler. ailesi seni seviyor olabilir ama önemli olan onun seni sevmesi. ailesi sana güvenip seni seviyor diye icindeki süpheleri silme. icinde süphe varsa sonuna kadar git.
benim basimdanda aynisi gecti.. tanismadan önce facede kizlara yazmis benle tanistikdan sonra gördüm onlari kardesim yazdi dedi.. ve buna benzer diger yalanlar..
ve bir bayanin icinde süphe varsa, o iste bi bityenigi vardir demektir.

itiraf edin biz doıgarken o süphe zaten fazlasıyla icimizde var doğamızda var bu.. konuyla alakalı yorum yapmıyorum tabi cidden kadın hisseder ama su da var kadın hep süphewlenir hep sorgular olaya kanalize haldedir zaten ufak bir acıkta ya da nasıl soyşliyeyim ters bir durumda 1000 tane senaryo üretir hepsine de inanabilir diyorum ya kadın olmak istemiyorum düz mantık yasamak istiyorum diye :))

ben de yorumlıyayım bari gece saatlerce konusulmaz efenim kimin ile konusuluyor hem yüzügü simdiye kadar almadı simdi alıyorsa bir bit yenigi vardır allahım paromoyamdan sen koru sevmiyorum bu halimi ben.. canım üstünde durma bu kadar var ise bir sey gizli kalmaz cvıkar ortaya hasta olucaz bak hewp beraber sorgularken güven sadece güven güvenemiyorsan iyice düşünüp karar verdikten sonra acıkca soyle haa bir öneri daha fazla irdeleme ayagına dolanır nasılsa ne diyorum ben ya ..

çok teşekkür ederim arkadaşlar.sizin sözleriniz beni güçlendiriyor.istanbula gidip gelsin bakalım açık açık konuşucam.ikna olmazsam da bitiricem.

bence facebookta yayınlamış olduğu şeylerin altındaki yorumlardan şüphe duyuyorsan sende ona göre bir cvp yazabilirsin...cvp. yazman için sizin şarkınız olması gerekmiyorki...ben otel isminede fazla takılmadım doğru söylüyor olabilir yani kısa süreli kaldığı için söylememiş olabilir...ancak bir erkeğin hekim dahi olsa gece yarısı saatlerce tel.konuşması kafa karıştırıcı....bizde bir hastayız ama gece yarısı çok çok önemli bir şey olmadığı takdirde dr. kesinlikle gece yarısı aramayız heleki saatlerce konuşma çok saçma...ayrıca erkekler genelde yaptıkları hatadan ötürü gönül alma amaçlı karşısındakine hediye alırlar...birde durumu iyi değil ve ay ortasında almış???bilemiyorum ama bence iyi düşün taşın ve ailesinden kim olursa olsun onların söylediklerinede hemen inanma sonuçta kendi çocuklarının yanlışlarını size söyleyecek değiller...bence karakterin olmasa dahi içinin rahatlaması için sıkı bir takip şart...

ayrıca bu facebooka bu kadar neden yükleniliyor anlamadım.iyiye kullanırsan iyiye,kötüye kullanırsan kötüye...eşiminde benimde var şimdiye kadar bir sıkıntı görmedim...ayrıca eşim kapatmak istese dahi ben kapattırmam...eğerki öyle bir halt yiyecek olursa yada önceden bir şeyi varsa ortaya çıkar ve ben keşke kapatsaydımda görmeseydim demezdim...yapacak olan başka bir isimle girer ya da başka ortamlarda bulunur...facebook sayesinde yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımızı bulduk...bu sayede o da bende bütün arkadşlarımızı tanıyoruz...eskiden ali,mehmet,ayşe,fatma diye bilirdim...arada tel.görüşürlerdi...şimdi resimlerinden tanıyorum...arada toplanıyoruz tanışıyoruzda...benim bir şikayetim yok her yönden memnunum...

Bir kadın ne hissedıyorsa bu yüzde 90 doğru çıkar...

millet faceylemı cıktı bir yerden ... olmayınca ne oluyor.

elin avrupalısı abartmıyor bizimkıler kadar faceyı demısler ,bizim erkeler hiç bir milletın erkeğinede

benzemez..bunu unutmasın dıyenler.

sevgılısı olan işi gücünü bıraksın adamın sanal hayatını takıp etsın telefon trafığını kntrol etsın valla bu zamanda zor ilişkı sahıbı olmak.

önceden jetonlu telefon kuyruğunda bekledığımız zamanlarla,bilgı edınmek için kütüphane yolunu tuttumuz zamanları özlüyorum.

hersey cok hızlı ve cabuk tükenıyor....

Back
X