- Konu Sahibi unpretending
Arkadaşlar son zamanlarda aklıma takılan bi durum var olayın içinden çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Sevgilimden daha önce face şifresini istemiştim baya oluyo ozaman vermişti bende iyice kurcaladım baktım kızlarla yazışmaları var deliye döndüm ayrılık sonra telefon açtı dil döktü derken barıştık.Ve şimdiye gelirsek.. Şuanda kaç gündür napıyosam ne ediyosam face şifresini bir türlü vermiyor konuyu değiştiriyo yada sen ben biliyorum yine kıskançlık ediceksin bizim için böyle düşünüyorum kızlarla arkadaşca konuşsam bile kıskanıcaksın gibi kelimeler ediyo.e doğal olarak şüphelenmiyo değilim.Bende ona dedim arkadaşça konuşmandan neden kıskanayım face şifreni vermiyosan sakladığın birşeyler var bu benim karakterim değildir ama telefonda ona annenin üzerine yemin et gibi kelime kullandım benmiyim bunu kullanan yok efendim sen bana güvenmiyosun saçmalama böyle birşey için yemin edilirmi normal olarak yemin ettim zaten ona dedimki birşey saklamasan annenin üzerine yemin edersin filan naptı ne etti yemin etmedi şifreyide vermedi neymiş çok detaycıymışım bilmem neymiş ozaman şifreni ver bakayım ne olucak yani.En son dün yine şifresini istedim saat onların oraya göre iftar yaklaşmıştı iftara geçiyorum dedi konuyu kapattı.Birde biz bi ara ayrıldığımızda eski sevgilisini eklemişti sorduğumda eski sevgilisinin bazen başı sıkışıyomuş yardım istiyomuş bilmem neymiş gibi saçma bi kelime kullandı o yüzden bazen ekleyip bazen siliyomuş yine eklerse yine eklermiş acayip sinir oldum anlatamam.Eminim aranızda bana yol gösterecek arkadaşlarım ablalarım vardır.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sevmesem zaten direk ayrılırdım.Böyle seni sinir ediyo hala nasıl sevebiliyosun dicek olursanız kalp işte keşke söz geçse..Yardımcı olucak kişilere şimdiden teşekür ederim.