• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook şifresini vermemesi

Canım ilk başta bir şey söylemeden şifreyi vermiş, saklıcak bir şeyleri olan biri ilk seferde de vermez diye düşünüyorum. Şu an vermemesinin sebebi daha önce yaşadığınız ayrılık, aynı şeyleri yaşamak istemiyor olabilir. Facebookta görmek istemediğin şeyleri silip sana sifresini verebilirdi. Bir insanı kandırmak çok zor bir şey değil ne yazık ki. Bence çok üzerine gitme, bir şey saklayan insan illaki bir yerden açık verir. Davranışlarından, tavırlarından, sözlerinden. Ona karşı güvenin varsa gereksiz tartışmalar yaşamayın bence. :34:

o kadar kolay değil ama artık, silse de anlaşılıyo bi şekilde kurcalayınca çok şeyler bulabiliyosun ya da konuştuğu birinden mesaj gelmesinden çekiniyo olabilir.

Silinirse anlaşıldığını bilmiyordum ben nasıl anlaşılıyor ki :44:

misal maile gelen mesajlar olduğuna dair mailler geliyor, engellenen listesine bakıp ipucu edinilebilir, arama kısmında en çok aratılanlar ilk sıraya çıkar, hareketler dökümünden illa ki bişeyler bulunabilir tamamen silmeye uğraşamaz.

misal maile gelen mesajlar olduğuna dair mailler geliyor, engellenen listesine bakıp ipucu edinilebilir, arama kısmında en çok aratılanlar ilk sıraya çıkar, hareketler dökümünden illa ki bişeyler bulunabilir tamamen silmeye uğraşamaz.

Mailini bilmiyor sanırım onu bilse facebook şifresini de bulabilirdi. Engellenen listesinin zararı ne ki rahatsız ediyor ki engellemiştir. :61: Saklamak isteyen insan hareketler dökümünü de siler bence, hepsini silmenin bile çok uzun süreceğini sanmıyorum. Bu kadar tartışacağına hepsini silip, şifreyi de verebilirdi diye düşünmüştüm ben. :44:

bu kuşku seni yiyip bitirir..eğer çok kafaya takıyorsan acısı bikaç yıl sonra psikolojik sorun olacak karşına dikilecektir...eski sevgilisinin eklemesi beni mahfederdi..başı sıkışıyorsa gitsin arkadaşlarıyla görüşsün ne işi var sevgilisi olan bi adamla..!! ayrıl diyemem çünkü seviyorsun ama ortada gizlenen bişeylere ne kadar tahammül edeceğini düşünüp öyle hareket et..eninde sonunda pes ediceksin.. :(

Mailini bilmiyor sanırım onu bilse facebook şifresini de bulabilirdi. Engellenen listesinin zararı ne ki rahatsız ediyor ki engellemiştir. :61: Saklamak isteyen insan hareketler dökümünü de siler bence, hepsini silmenin bile çok uzun süreceğini sanmıyorum. Bu kadar tartışacağına hepsini silip, şifreyi de verebilirdi diye düşünmüştüm ben. :44:

hepsini silmesi çok uzun zaman alır, arkadaşlık hareketleri dahi var kimi eklemiş bir yılın dökümünü silemez tek tek bakması lazım kimin neyini beğenmiş kimi aratmış saati saatine çıkıyo. mail şifresini biliyodur demedim, hani face şifresini bi şekilde alabilse o da muhtemelen aynıdır onu veren mailini de verir. engellenen kişiler kısmı da o kadar masum değil, bişeyler karıştırıyosa iş karıştırdıklarını engeller, ki bunun kız arkadaşının şüphelendiği kişiler olması da muhtemel. anlaşılır yanii. engelleyen bayan olsa tamam ama erkeğe engellettirecek kadar kolay kolay salça olmaz kızlar.

Canım ilk başta bir şey söylemeden şifreyi vermiş, saklıcak bir şeyleri olan biri ilk seferde de vermez diye düşünüyorum. Şu an vermemesinin sebebi daha önce yaşadığınız ayrılık, aynı şeyleri yaşamak istemiyor olabilir. Facebookta görmek istemediğin şeyleri silip sana sifresini verebilirdi. Bir insanı kandırmak çok zor bir şey değil ne yazık ki. Bence çok üzerine gitme, bir şey saklayan insan illaki bir yerden açık verir. Davranışlarından, tavırlarından, sözlerinden. Ona karşı güvenin varsa gereksiz tartışmalar yaşamayın bence. :34:

Aslında haklısın ama işte bilmiyorum yinede hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
bu kuşku seni yiyip bitirir..eğer çok kafaya takıyorsan acısı bikaç yıl sonra psikolojik sorun olacak karşına dikilecektir...eski sevgilisinin eklemesi beni mahfederdi..başı sıkışıyorsa gitsin arkadaşlarıyla görüşsün ne işi var sevgilisi olan bi adamla..!! ayrıl diyemem çünkü seviyorsun ama ortada gizlenen bişeylere ne kadar tahammül edeceğini düşünüp öyle hareket et..eninde sonunda pes ediceksin.. :(

galiba öyle olucak bu gidişle bakalım hayırlısı..

mail adresini filan biliyorum ama şifreyi unuttum dediğimde parolayı sıfırla yada telefona kod gönder şeklinde bi ibare çıkıyo bunları yapmam için mail şifresini bilmem gerekiyor beyefendi onuda unutmuş ne kadar inandırıcıysa ..

daha fazla üzmek istemiyorum ama ben bikaç yıldan fazla dayanamıştım.. :( ilişki biteli 2 yıl oldu ama şuan sinir hastasıyım.. bile bile lades diyip kendimi kandırdım hyr ona güvenmem gerekiyor beni sevmese şöyle böyle yapmaz gizlediğği olsa böyle olurdu gibi birsürü bahane aradım kendimce sebepler sundum ..keşkeee diyorum... ben ben olmaktan çıkmadan bitirebilseydim ama ahh işte o aptal sevgi yok mu..

daha fazla üzmek istemiyorum ama ben bikaç yıldan fazla dayanamıştım.. :( ilişki biteli 2 yıl oldu ama şuan sinir hastasıyım.. bile bile lades diyip kendimi kandırdım hyr ona güvenmem gerekiyor beni sevmese şöyle böyle yapmaz gizlediğği olsa böyle olurdu gibi birsürü bahane aradım kendimce sebepler sundum ..keşkeee diyorum... ben ben olmaktan çıkmadan bitirebilseydim ama ahh işte o aptal sevgi yok mu..

Benimde sabrım tükenmek üzere hakveriyorum sana keşke gerçekten sevmemiş olsam unutmak kolay olurduda bu gidişle biticek gibi.. :(

bu nedir yahu :S ben de sevgilimin benden önceki konuşmalarını kıskanmıştım :) saçmalık o zamanlar ben yoktum o da aşkım hesabımı tamamen sil dedi onun hesabını sildim kurtulduk. bence çekme hiç tatlım sonuçta sevgilisiniz gizli saklı olmamalı.. bu arada sevgilim demişim eski sevgilim :(

Canım bu erkekler başta nasıl alıştırırsan öyle giderler.Cadı ol biraz.Rest çek.Ya facebook şifreni ver ya ayrılalım de.Sen o kızları bana tercih ediyorsun demek ki de.Ayrıca sevgilinin halleri cidden şüphe uyandırıcı.

Canım bu erkekler başta nasıl alıştırırsan öyle giderler.Cadı ol biraz.Rest çek.Ya facebook şifreni ver ya ayrılalım de.Sen o kızları bana tercih ediyorsun demek ki de.Ayrıca sevgilinin halleri cidden şüphe uyandırıcı.

Denemedim mi sanıyosun :)) şu ayrılık mevzusu hariç her yolu denedim denemesinede başladı sen bana güvenmiyosun demelere

vermemesi değil bence tuhaf olan istemek :27: 6 yıldır hiç gerek duymadık birbirimizden şifre istemeye Allah o duruma düşürmesin :9::16:

vermemesi değil bence tuhaf olan istemek :27: 6 yıldır hiç gerek duymadık birbirimizden şifre istemeye Allah o duruma düşürmesin :9::16:

Kıskançlık işte bazen kendimi durdurucam boşuna sorun yaratmicam diyorum sonra ne oluyosa ya başkası varsa başka birisiyle konuşuyosa diye birşey geçiyo içimden acaba kendimimi kandırıyorum diyorum sonrası malum tartışmalar filan.. Kendime nasıl hakim olucam bilmiyorum..Ya gerçekten başkası varsa ozaman benimle ne işi var diye düşünüyorum başkası yoksada çokmu fazla üzerine gidiyorum deyip ikilemde kalıyorum bi türlü çıkamadım işin içinden..

Back
X