- Konu Sahibi papatyam90
facebookumuz yok rahatız mutluyuz gürültüsüsüz hiç bir şeyde kaybetmiyoruz olmayışından 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevaplar için teşekkür ederim kızlar. facebook kapatma gibi bişey söz konusu değil malesef![]()
ama dediğiniz gibi şifremi değiştircem tepkisi çok büyük olcak kesin![]()
Bu sifre paylasmalar bana cok cocukca geliyor. Son derece de karsiyim. Kisisel sifrelerin kimseyle paylasilmamasi gerektigini dusunuyorum. Ne kimseden sifre isterim, ne de kendiminkini veririm. Neyse ki hayatimda birseylerin sifresini soran biri olmadi. Samimiyet ne olursa olsun, biri benden herhangi bir sifremi isteseydi tepkim sert olurdu.
mrb kızlar. sevgilim bana facebook şifresini vermiyo ama benimkini bilmek istiyo. ben de verdim şifreyi. benden gizli bişeyinin olmadığını sadece vermek istemediğini söylüyo. ama vermeyince şüpheleniyorum haliyle. sizce bu durumda napıyım?
-şifreyi alana kadar küs mü kalıyım?
-yoksa ikimizde şifrelerimizi vermeyip iki ayrı hayat mı yaşayalım?
sırf şifremi vermediğim için ayrıldık. tepkiyi büyük olcak demiştim. sevgisi bu kadarmış işte görmüş oldum
sırf şifremi vermediğim için ayrıldık. tepkiyi büyük olcak demiştim. sevgisi bu kadarmış işte görmüş oldum