• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook şifresini vermezse?

facebookumuz yok rahatız mutluyuz gürültüsüsüz hiç bir şeyde kaybetmiyoruz olmayışından :51:

Son düzenleme:
Ne münasebet canım. Ne diye verilecekmiş şifreler birbirine.İki tarafın da bunu dile getirmesi yanlış. Mail,face,twitter...Bu gibi hesaplar kişiseldir. Bu demek değildirki şifre vermeyen bi halt yiyecek. Ben sevgilime asla vermem şifremi hiç bişey yapmadığım halde, ne o isteyebilir ne de ben. Hakeza eşim olsa bile durum aynı olur. Herkesin özel yaşam alanı vardır.

cevaplar için teşekkür ederim kızlar. facebook kapatma gibi bişey söz konusu değil malesef :(
ama dediğiniz gibi şifremi değiştircem tepkisi çok büyük olcak kesin :D

cevaplar için teşekkür ederim kızlar. facebook kapatma gibi bişey söz konusu değil malesef :(
ama dediğiniz gibi şifremi değiştircem tepkisi çok büyük olcak kesin :D

Korkma!
Kararının arkasında dur, oda haddini bilsin biraz. :19:

Tabi ki vermesi lazım.. Beyfendiye bak vermek istemiyormuş da bıdı bıdı.. böyle oyunlara kanma canım, aç gözünü..

facebookun kişisel olduğunu düşünüp vermeseydi sizden de istemezdi.
ben olsam şüpheyle bakardım bu duruma.

Bu sifre paylasmalar bana cok cocukca geliyor. Son derece de karsiyim. Kisisel sifrelerin kimseyle paylasilmamasi gerektigini dusunuyorum. Ne kimseden sifre isterim, ne de kendiminkini veririm. Neyse ki hayatimda birseylerin sifresini soran biri olmadi. Samimiyet ne olursa olsun, biri benden herhangi bir sifremi isteseydi tepkim sert olurdu.

Bu sifre paylasmalar bana cok cocukca geliyor. Son derece de karsiyim. Kisisel sifrelerin kimseyle paylasilmamasi gerektigini dusunuyorum. Ne kimseden sifre isterim, ne de kendiminkini veririm. Neyse ki hayatimda birseylerin sifresini soran biri olmadi. Samimiyet ne olursa olsun, biri benden herhangi bir sifremi isteseydi tepkim sert olurdu.

ben çok tepkili bakmıyorum.
sonuçta bir çok ilişki facebook üzerinden yapılanlar sebebiyle bitiyor.
hatta bir arkadaşım asla bakmazmış eşinin facebookuna. kendi facebookuna bakmak isterken adama msj geldiğini görüyor ve kendini tutamayıp bakıyor. çarşaf çarşaf aldatma yazıları. adam eşinin bakmayacağına o kadar güvenmiş ki aleni yapıyor. güven işte böyle bir şey:51:

Ben "biz sevgiliyiz, şifresini bana nasıl söylemez!" mantığını anlayamıyorum. Belki adam erkek erkeğe en rahat diliyle sohbet ediyor. Hemen aldatıyoru yapıştırıyoruz. Ee aldatan adam Facebook'u kapayınca yapamayacak mı?

Valla sorunu çıkaran da uyduruk bir internet sitesi olamaz arkadaşlar. Sorun sensindir ve ya odur. "Sevgilim kızları ekliyordu hep kavga ediyorduk Facebook yüzünden" cümlesini okadar çok duydum ki. Ee suçlu o site mi şimdi?

Ben aldatılmaktan her kadın gibi korkarım ama korkarak yaşanmaz mecburen güvenmek zorundayız, her şeye de hazılıklı olarak pek tabii...

Soruna gelince o vermediyse sen de verme, onun merakı meraksa, seninki de merak sonuçta. Ya ikinizde bilin, ya da bilmeyin şifreleri...

o vermiyorsa sende vermicektin bence hemen şifreni değişşş...msn şifrenide biliyormuu biliyorsa msn şifrenide degişşş ohh kendi vermesin saklasın senden istesin
sende ver karşısında ezilme bence :47:

sırf şifremi vermediğim için ayrıldık. tepkiyi büyük olcak demiştim. sevgisi bu kadarmış işte görmüş oldum

mrb kızlar. sevgilim bana facebook şifresini vermiyo ama benimkini bilmek istiyo. ben de verdim şifreyi. benden gizli bişeyinin olmadığını sadece vermek istemediğini söylüyo. ama vermeyince şüpheleniyorum haliyle. sizce bu durumda napıyım?

-şifreyi alana kadar küs mü kalıyım?

-yoksa ikimizde şifrelerimizi vermeyip iki ayrı hayat mı yaşayalım?

sana sevgilin vermiyor bana nişanlım vermiyor şifresini.

sende keşke ona vermeseydin.değiştir şifreni kimse kimsenin şifresini bilmesin daha ii bence.

Biraz düşünün yav adam sana şifresini vermiyor sen niye koşak koşa hemen hiç itiraz etmeden şifreni veriyorsun ki. Bu kadar ezik olmayın dik durun şu erkek müsveddelerinin karşısında hak ettiği değeri verin sonra yok bana değer vermiyor beni dinlemiyor. :37:

En son yazdığını okumamıştım bak gördün işte ne kadar değer veriyor sana ne kadar güveniyor. Böyle adamları tutmayın yanınızda artık dik durun biraz.

kaç yaşındasın merak ettim gerçekten

ayrıca kendisi şifre isteyecek ama sen ondan isteyince senden sakladığım birşey yok ama vermek istemiyorum diyecek yok öyle bir dünya.......

:37: çok saçma. sence gerçekten senden gizlisi yok mu !

ilişkide güven önemli.madem sana güveniyor niye şifreni istiyor. madem kendine güveniyor niye sana şifresini vermiyor.

ve sen niye şifreni verme gereği duyuyorsun. değer verdin .... geldi s.ç.t.ı halıya olmasın bu ilişkinin sonu. kendinden niye taviz veriyorsun ki.

sırf şifremi vermediğim için ayrıldık. tepkiyi büyük olcak demiştim. sevgisi bu kadarmış işte görmüş oldum

ne terbiyesizmiş ya canm çok sinirlendim bak herşey karşılıklı vermek istemiyorsa sendende almayacak
karakteri belli
ben erkeğim ben yaparım ben bilirim mantığı

Back
X