Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kirmizili yeri kalibimi basarim aynen boyleee du$unuyorHani siz evlendiğiniz dönemde bir arkadaşı
face üzerinden yapılan aldatma nedeniyle boşanmış ya,
o nedenle söyledim.
Bence eşiniz facenin ne olduğunu tam bilmiyor.
Sürekli milletin birbirini aldattığı , herkesin birbirine matina bulduğu
bir chat sayfası gibi düşünüyor.
Yok mu yapan var elbette.
Ancak amacına uygun kullanan da var.
Öyle olmadığını eşinize göstermeniz gerek.
Zira bilinçaltında yer etmiş...
İyi de Face'in Nasıl Bişiy Olduğunu Biliyormu ki de Karşı Bu Kadar O Arkadaşının Boşanma Olayını Bu Kadar Takıntı Yapıcağını Sanmıyorum Ayrıca Yapacak Olan İnsan Herşekil Aldatır Tutamazsın Düşüncesi Saçma Herşeye İzin Var Ona Yok![]()
kirmizili yeri kalibimi basarim aynen boyleee du$unuyor
face galiba onun için chat sitesi gibi bi$ey
o bilinçalti da baya saglam nasil degi$irse artik
en iyisi hiç ugra$mamak mi acaba
bide elimdeki twitterden de oluyomu$um face yoluna :))
yok bilmiyor face i
diyorum ya feceboogun adi çikmi$ doksana inmiyor seksene :s
Ben de kalıbımı basarım Maral :)
Adam haksız da değil hani.
Medyada facebook yüzünden yıkılan yuvalardan geçilmiyor.
Hoş yıkılan yuvalar facebook yüzünden değil de neyse :)
Bence hiç bulaşma.
Çok gerekli bir şey de değil.
Akrabalarını twitterdan arat ve takip et :)
O Zaman Öğret Ona
ne e$ime nede ba$kasina 100% guvenmemHanımlar burda düşüncelerimizi paylasiyoruz aydınlatıcı olması açısından.. Konu sahibi arkadasin eşi herşeye izin verip facebook karşıtlığı tuhaf geldi ama olabilirde.. bi arkadaş başka şekilde aratilir demiş ki arkadaşım benim bilmediğim çözemediğim şifre yok ama başka no verilip başka mail aktivasyonu ile oluyor.. Ben bilgisayar müh.de y.lisans yaptım eşim mali müşavirdi sözde anlamazdi bu islerdenneyse başka arkadaslara ışık tutsun diye yazdım yoksa kimse istemez bunları yaşamayı.. ve eşiniz o kadar bilgisayar face vs uzaksa sizde girmeyin hanfendi ne gerek var huzurunuzu bozmaya
gel kocacigim face açtim senin ogrenmen için mi diycem
bide ilk sayfadaki arkada$in kocasi aldatmi$ ya facedan, korkdum ben galiba bu facden
benim kocada hep boyle $eyler okuyorsa haberlerde hakli galiba
onu zaten en ba$tan dedim, sadece onun adi olsada olur hiç sorun deil dee
adamin face deyince tersi dönüyorrr
yaws kaç tane foruma giriyorum, Skype ,twitter hersey var
face le derdi ne bi bilsem çozecem
uff bugunde o arkada$inin çcouklari yuvaaya verilmi$ diyordu,vazmigeçsem
face yuzunden kavga en son istedigim sey
kavga i$e yaramaz, kavgasiz yontem lazim :)
merhaba arkada$lar, çok buyuk olmamakla benimde bi derdim var ..
biz 6 yillik evliyiz , evlendigimiz ilk zamanlarda e$imin yakin bi arkada$i karisndan bo$andi sebebi sanal dan aldatmasiydi ..2 çocukla bo$andimar vs .. o zamanlar face daha yeni çikiyordu , bekarken faceim yokdu , bende o bo$anma surecine denkgelen bi face açmi$ oldum .. o olay e$imi çok derinden etkilemi$ti nedense o yuzden ozellikle degindim ..
neyse e$im face açtigimi ogrenince buyuk bi kavga çikardi,naptim nettiysem ikna edemedim, sonrada birakdim zaten face ha var ha yok ne katacakdi bana , bi eksikliginide hissetmedim sayilir
sonuç olarak 6 yildir ikimizde pc nin ustunden kalkmayiz nerdeyse ama face olayi yok evde ..
gerçi benim sahte bi hesabim var , bazen videoalra falan bakmak için illa face hesabi istiyor, yada dizi haberlerini takipe diyorum vs, ama ayda yilda bir açarim çok nadirdir, zaten e$imde bilmiyoronu hesaptan saymiyorum
dun facede amcama bakayim derken, ondan ogluna geçtim, ondan eski ogretmenime oradan eski okul arkada$ima gozum kaydi derken , kendimi face hesabi açmak isterken buldum :44:
ben yurt di$indayim bu bahsettigim insanlarida 13 senedir girmuyorumbelkide onlar unutmu$lardir beni yani ogrtemen ve arkada$lar, kuzenleride az goruyorumda onlar unutmaz Allahtan :)
$imdi ben bu face açma arzumu napayim, ustunu kapatiyimmi dahami korukleyim
ustunu kapatma derseniz yardima ihtiyacim var, e$im bu konudaa çokkk serthatta bi tek bu konuda çok sertdir belkide , bi çok $eyde sozume gelir eninde sonunda ama bu konuyu açtirmaz bile gibime geliyor
ne desemde ikna etsem ben bu adami :)
yada hiç ugra$masammii :44:
Valla bencede vazgecin
nefret ediyorum hic anlamam ustelik faceden maceden
Herkes ama herkes muptelasi olmus...
Coluk coluk evli bekar genc yasli herkes bu soruyu soruyo '' yaa facen varmi ekliyim seni''
İiiiiiiiggggggg yani baydi yeminle baydi
bir ara twitter a uye olmustum oda sıkici en iyisi kk![]()