• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK SORUNU

Sen tepki gösterince hesabım çalındı ayağına yatıyor olabilir.
çünkü hesabı çalındıysa ve halen ulaşamadıysa nasıl sana bişeyler yazıldığını biliyor?
çünkü nasıl geri alabilir diye soruyorsun.
aynen gerı gırmıs faceıne gormus.çalındıysa nasıl hemen gırebıldı.

Niye bu kadar ilgileniyorsunuz ki... Hayatinizda yeri, onemi olmayan, zaten su zamana kadar gorusmediginiz bir insan. Evli zaten... O olsa ne olmasa ne? Niye onu engelleyip devam etmiyorsunuz? Buraya konu acacak kadar takiyorsunuz anlamadim:işsiz:

Niye bu kadar ilgileniyorsunuz ki... Hayatinizda yeri, onemi olmayan, zaten su zamana kadar gorusmediginiz bir insan. Evli zaten... O olsa ne olmasa ne? Niye onu engelleyip devam etmiyorsunuz? Buraya konu acacak kadar takiyorsunuz anlamadim:işsiz:
taktım cunku esıne soylıcem dedıgımde esım okuyor dedı.bu benı çok uzdu uyuyamadım aksam.zaten hasta olsugum ıcın ıyıce ateşlendım

Bana inandırıcı geldi açıkçası
ertesi gün neyden korkup özüt dilesin ki.
düşün ki evet o yazdı ve sen de eşine göstermekle uyardın onu, senin uyarından korkacağını sanmıyorum eşine şu açıklamayı yapabilir"canım hesabım çalındı ben yazmadım sana da kızma hakkımda kötü düşünme hem belki inanırsın diye de göstermedim" diyip sıyrılabilirdi.
yani bence de çalındı hesabı
ayrıca evet çalınan hesap ertesi gün bile olsa iyi bilen biriyse geri alınabilir

sen yine de engelle gitsin evli barklı geçmiş gitmiş bitmiş konuşmasan muhabbet etmesen daah iyi.
bir de karısı tarafından bak, kim eşinin eski sevgilisi ile muhabbet etmesini ister ki, bence sapık mı değil mi den ziyade sırf bu yüzden dolayı engellemelisin.

hatta en başında listende olması bile yanlış, sen eski sevgilisin ve o adam evli.....

Bana inandırıcı geldi açıkçası
ertesi gün neyden korkup özüt dilesin ki.
düşün ki evet o yazdı ve sen de eşine göstermekle uyardın onu, senin uyarından korkacağını sanmıyorum eşine şu açıklamayı yapabilir"canım hesabım çalındı ben yazmadım sana da kızma hakkımda kötü düşünme hem belki inanırsın diye de göstermedim" diyip sıyrılabilirdi.
yani bence de çalındı hesabı
ayrıca evet çalınan hesap ertesi gün bile olsa iyi bilen biriyse geri alınabilir

sen yine de engelle gitsin evli barklı geçmiş gitmiş bitmiş konuşmasan muhabbet etmesen daah iyi.
bir de karısı tarafından bak, kim eşinin eski sevgilisi ile muhabbet etmesini ister ki, bence sapık mı değil mi den ziyade sırf bu yüzden dolayı engellemelisin.

hatta en başında listende olması bile yanlış, sen eski sevgilisin ve o adam evli.....
face ıste duruyorlar yıllarca konuşmuyoruz bıle

maili değiştirmedilerse hemen geri alabilir. yani kimse bu çılgınlığı yapmaz, bekar olsa neyse. görüşmek istemiyosan engelle gitsin. o kadar takılacak bi mevzu değil. ta liseden tanıdığın biriymiş yani.

+1
Ben olsam salak der, belki biraz söver engellerim ve düşünmem daha.
Olay yüzünden uyuyamamış konu sahibi, insanlar neden bu kadar güçsüz anlayamıyorum

Çalınan hesap,kişi Hotmail şifresini biliyorsa çok kolay geri alınabilir,bana inandırıcı geldi açıkçası. Benim arkadaşımın sevgilisi ayrıldıklarında kızın feysini çalıp ajdarın çikita muz şarkısını paylaşıyordu :D

Benim berkar kuzeniminde ele geçirip durumuna hamileyim falan filan yazdılar.. Başka bi arkadaşımında ele geçirip insanlara kocalarıyla yatak muhabbetinin nasıl gittiğini falan sormuşlar... Yani be

+1
Ben olsam salak der, belki biraz söver engellerim ve düşünmem daha.
Olay yüzünden uyuyamamış konu sahibi, insanlar neden bu kadar güçsüz anlayamıyorum
Gucsuzluk de degil bu baska birsey ama adini koyamadim yani... Ilginc...

Evli olan birisi direkt girip de göğüslerin çok güzel yazmaz herhalde he öyle birisi olsaydı, liseden sonra da arkadaş olarak görüşmüşsünüz böyle biri olduğunu belli ederdi bekarken bu tarz şeyler söylerdi ama bekarken bile görüşürken dememişte evlenince neden desin ki. Hani sonradan rastgele eklediği biri olsanız neyse. Şimdi ne alaka. O yüzden dediği doğru olabilir. Çok işkillendiyseniz görüşmezsiniz engellemişsiniz zaten olur biter neden taktınız bu kadar?

taktım cunku esıne soylıcem dedıgımde esım okuyor dedı.bu benı çok uzdu uyuyamadım aksam.zaten hasta olsugum ıcın ıyıce ateşlendım
Bilemedim anlayamadim bu kadar bunu kafaya takip ateslenmenizi. Tamam o an sinirlenirsiniz, uzulursunuz, kizarsiniz. Bi sure etkilenirsiniz de sonra gecer gider yani. Bu kadar uzulup, ateslenmek, konular acip gercek mi degil mi ardina dusmek gereksiz, abarti ve normal degil bence...

Benim de çalınmıştı. Hatta çalan kişi ağzımdan listemdekilere saçma sapan mesajlar atmıştı. Facebooka çalındığını ispatlayınca hesabı geri almıştım.

Geri alınır, geçen yıl abimin facesi hacklendi hemde gayet profesyonelce.
Çalan kişi baya araştırmış, kime nasıl hitap ediyorsa ne sohbet ediyorsa öyle konuşmuş.
Ve para istemiş, tabi abimi tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağını bildiğinden telefonla hemen haber vermişler.
Bizde bu şekilde haberdar olduk ev eşim bir kaç saat uğraştıktan sonra geri aldı, ekstra güvenlik koydu v.s.
Ama sizin konuda bilemiyorum, ama gerçekten o yazmış olsa eşimde okuyor zaten diye pişkince cevap vermez diye düşünüyorum.

Back
X