Facebook tan anlayanlar..

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Mrb arkadaşlar. Size bir sorum olacak inşallah bir fikri olan vardır. Eşimin facebook adresinde 3 gündür sürekli msj geliyor. Farklı bir cihazdan giriş yapıldı diye. Bakıyorum ip adresini internetten aratıyorum sürekli Konya İstanbul Ankara farklı farklı şehirler den giriş yapıldığı çıkıyor. Şifreyi değiştirdi eşim dün hiç msj gelmedi bgn yine başladı. Anlayamadım. Ne yapalım...

Ya onu bende cozemedim bana oyle oluyordu eskiden simdi kullanmiyorum gerci
Antalya konya istanbul gris yapilmis sehirler cikiyor
Bunun sebebi konumu yanlis algilamasi mi acaba tlfnun bilemiyorum
Tlf numaranizi iptal edip yeni bir mail adresini kaydet

Ben bir defasinda evdeki leptoptan girdim (kendim) bir defasında da arkadasın telefonundan girdim mesaj gelmisti size geldigi gibi.Siz farklı bir yerden giriyorsanız gelir tabiki baskası da sifreyi biliyorsa girince size bu bilgi mesajı gelir.Benim bildigim bu.Farklı bir yerden girdiniz mi feyse burdan bakın olaya eğer girmediyseniz biri girmis olabilir.

Mrb arkadaşlar. Size bir sorum olacak inşallah bir fikri olan vardır. Eşimin facebook adresinde 3 gündür sürekli msj geliyor. Farklı bir cihazdan giriş yapıldı diye. Bakıyorum ip adresini internetten aratıyorum sürekli Konya İstanbul Ankara farklı farklı şehirler den giriş yapıldığı çıkıyor. Şifreyi değiştirdi eşim dün hiç msj gelmedi bgn yine başladı. Anlayamadım. Ne yapalım...
Bu bizde de oluyor...bende sifreyi degistirdim yine ayni farkli sehirlerden giris yapilmis..cocuklara sordum onemli degil dediler..

Farklı cihazlardan giriş yapıldığında siz giriş yapmış olsanız bile öyle gösterebiliyor... Telaş yapmayın.

Ben de şu an baktım kendi Facebook uma
Benim telefonum şu an aktif olarak görünüyor
İstanbul yazıyor
Ama ben İstanbul'da oturmuyorum
Daha önce de new York olarak girilmiş görünüyor
Nasıl oluyor ben de anlamadım

Ben de şu an baktım kendi Facebook uma
Benim telefonum şu an aktif olarak görünüyor
İstanbul yazıyor
Ama ben İstanbul'da oturmuyorum
Daha önce de new York olarak girilmiş görünüyor
Nasıl oluyor ben de anlamadım
Eşinize sorun VPN kullanıyor mu, ya da siz kullanıyor musunuz?

diğer cihazlardan çıkış yapıp değiştirin şifreyi, öyle bir seçenek var, eğer onu yapmazsanız bi anlamı kalmayabilir şifre değişikliğinin. onun dışında mail adresi de değiştiriliyor.

muhtemelen eşinizin gün içinde kullandığı farklı cihazda virüs olabilir böylelikle kolay şifreye erişebiliyorlardır

eşinizin şifresini karmaşık birşeyler yapın basit olmasın
aynı seriye yakın yaparsanızda aynı kişiler kolay bulur şifreyi

birde işyerinde giriyorsa işyerinin bilgi işlemi farklı lokasyondaysa da olabiliyor

muhtemelen eşinizin gün içinde kullandığı farklı cihazda virüs olabilir böylelikle kolay şifreye erişebiliyorlardır

eşinizin şifresini karmaşık birşeyler yapın basit olmasın
aynı seriye yakın yaparsanızda aynı kişiler kolay bulur şifreyi

birde işyerinde giriyorsa işyerinin bilgi işlemi farklı lokasyondaysa da olabiliyor
Bende az önce denedim fakat benim şu an kullandığım telefonum aktif görünüyor ama İstanbul yazıyor
Ben İstanbul'da değilim
Neden böyle olmuş ki
Bende merak ettim şimdi

Back
X