- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Hesap actiysan, ekle denmesinin tuhaf bir yani yok. Sevgiline o konuda hak verdim sadece. Donuk diyerek gecistirmek sacma, ya dondurursun (yani kapatirsin, kullanmazsin), ya da aciktir, eklersin. Facebook kendi kendine donmuyor.
E kullanmak istemiyorsan kullanmayadabilirsin. Ben senin ne istedigini anlayamadim. Acmissin ama eklemiyorsun, kapatmiyorsun da.
Soruna gelince, facebook olmamasi eksiklik degil. Tam tersine, artik "kullanmiyorum" demek revacta. :)
Cahil diye de gormezler, sacmalamasin arkadasin. Erkek arkadasin da sosyal olmayi facebooktaki arkadas sayisiyla hesaplayanlardan galiba. Ciksin disari da insan gorsun biraz. :)
Ama senin davranislarin celiskili, orasi da oyle.
Facebook sahibi olmamanın büyük bir eksiklik veya cahillik olduğunu düşünmüyorum. Ancak kabul etmek gerekir ki internet çağımızda önemli bir haberleşme aracı. Çocukluğumuzda okuduğumuz o ana britanicaların aksine artık her gün o ansiklobedileri doldurabilecek gelişmeler yaşanıyor günümüzde. Facebook olmadan da doğru haber yapan siteleri veya portalları takiğ ederek en son haber vr buluşlardan haberdar olabilirsiniz. Facebook bir eksiklik değil ancak kendinizi geliştirmeniz ve donanımlı bir birey olmanız tamamen sizin elinizde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kullanmak istemiyosan neden açtın ki site adı üstünde olsa ne olur olmasa ne olur:44:
Ama madem açtın erkek arkadaşını eklemek yerine neden dondurdum dedin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?