- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Sizi eşinizle yakıştırmıyorlar ondan senle çekilmiş resmini begenmemişler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli harfler olmayınca anlamamam normal olsa gerek.
Büyük ihtimalle onlar da sizin paylaşımlarınızdaki harf yutmaları ve anlatım bozuklukları yüzünden sizi beğenmemişlerdir.
Ya o degilde konu sahibi yazdiklarinin cogunu anlayamadim.
Unlu harfleri yutmadan yazsan ne de guzel olacak valla.![]()
Ben sana toptan yorumlari soylim. "Aaa cok kiskancsin kendi fesatligin.asla yoktur oyle bişey. Esine sordun mu? Kiskancliktan baska bisey degil Vs vs."
Kendi yorumumsa, ekleme o insanlari reddet. Gerek yok hayatinda facende olmalarina...
Ama bide şu var.eşimde okadar samimi degilki kimseyle.
garezleri sana demekki o yüzden,
şimdi herkes çocukca diyebilir ama facebook o kadar hayatımızın içine girdi ki, üstü kapaklı laf sokmalar nisbetler ordan yapılıyor
kim ne derse desin bu bi gerçek bence
Parçalarm drken kalkıp saç baş yolmak anlamında deglde gösterirm anlamında kullandm açıkçası.evet biraz mahalle agzı oldu ama gerçektende sinir oldum.Tamam yaptiklari gereksiz ve cocukca, toplumda ya da aile iliskilerinde her zaman kafana estigi gibi davranamazsin, olmasi gereken yakisik alan vardir, size karsi bu tavirlari bence de hos olmamis, face vs. olayi degil ki, hadi fotograf begenmemeyi de anlarim ama ekledim aaa bizim kuzen degil karisiymis dur sileyim, sacmalik...
Bunu bir kenara koyduk, hem fikiriz...
Ama asla hem fikir olunamayacak nokta esinizin butun kuzenlerini esinize hayranlik besledigini hatta ve hatta sevdigini dusunmeniz, hatta parcalarim ayol edaniz, daha neler...
Yapilan tavrin hos olmadigini gorup, hakettikleri mesafeyi koyup devam etmek lazim, bu yakistirmalar ve tavir en az onlarin ki kadar yakisiksiz![]()
Senin de derdin bitmio kedişiş
Onlara da çamaşır makinasını sorma die seni silmiş olabilir
Buarada boldu çamaşır makinası merak içindeyim![]()
Aldk ama daha ev bulamadk ya.eşyaları aldk hemen hemen.
Canım çekemiolardır seni hele bide onlardan güzelsen kompleksleri vardır
Zaten boşver ne muhattap ılıcan nekadar az akraba okadar rahat kafa