facebook ve eşimin akrabaları?

eşini seviyorlar mı bilmiyorum seviyorlarsa salak değillerse herhalde sadece akraba olarak seviyorlardır parçalamana gerek yok yani

ama seni sevmedikleri kesin

face açmaktaki amacın ne, bence kendi arkadaşlarınla eğlenmekse, eşinin akrabalarını eklemeden adını tam yazmayarak(aratınca bulmasınlar diye) öyle devam et face hayatına, yoksa eşin akrabalarını ekledin mi illaki sinirini bozacak şeyler olacaktır

Son düzenleme:
onların yaptıkları da bi garip ama sizin tavrınız da en az o kadar garip. ''eşime aşıklarsa parçalarım onları''demişsiniz. sadece ne yapmaya calısıyorlar acaba diye sorsanız daha normal bir tavır olurdu.

eşinize karşı toplu bir hayranlık olduğunu sanmıyorum ama belki size karsı bi antipatileri olabilir. ya da hesabı eşinizin hesabı sanarak ekleyiip sonra silmişlerdir sizinle bi sorunları varsa bilemiyorum ama çocukla çocuk olmayın, fazla umursamayın bence.

Sesli harfler olmayınca anlamamam normal olsa gerek.
Büyük ihtimalle onlar da sizin paylaşımlarınızdaki harf yutmaları ve anlatım bozuklukları yüzünden sizi beğenmemişlerdir.

Telefondan griyorum.cok kastgı icin kısa tutuyorum yazdklarmı.keşke sorsydnız .böyle düşnmdn önce neyse

Valla cnm bnm de ole hatta esimin eski kiz arkdsini bile ekliolarda beni eklemiolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunlarla mı uğraşıyosunuz . Vakit kaybı ,hele kafaya takmak ,takıp buralara konu açmak çocukça ,evet tüm kuzenler eşinizi seviyo hepsi aşık ona ,eee nolcak şimdi .

Ben sana toptan yorumlari soylim. "Aaa cok kiskancsin kendi fesatligin.asla yoktur oyle bişey. Esine sordun mu? Kiskancliktan baska bisey degil Vs vs."
Kendi yorumumsa, ekleme o insanlari reddet. Gerek yok hayatinda facende olmalarina...

Tamamen katılıyorum...Takmayın hiç hayatınızdan çıkarın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama bide şu var.eşimde okadar samimi degilki kimseyle.

garezleri sana demekki o yüzden,
şimdi herkes çocukca diyebilir ama facebook o kadar hayatımızın içine girdi ki, üstü kapaklı laf sokmalar nisbetler ordan yapılıyor:27::27:
kim ne derse desin bu bi gerçek bence

garezleri sana demekki o yüzden,
şimdi herkes çocukca diyebilir ama facebook o kadar hayatımızın içine girdi ki, üstü kapaklı laf sokmalar nisbetler ordan yapılıyor:27::27:
kim ne derse desin bu bi gerçek bence

Çok haklısınız.ben böyle islerle ugraşan biri dglm.sadece meraktan açaym dedim.

Tamam yaptiklari gereksiz ve cocukca, toplumda ya da aile iliskilerinde her zaman kafana estigi gibi davranamazsin, olmasi gereken yakisik alan vardir, size karsi bu tavirlari bence de hos olmamis, face vs. olayi degil ki, hadi fotograf begenmemeyi de anlarim ama ekledim aaa bizim kuzen degil karisiymis dur sileyim, sacmalik...
Bunu bir kenara koyduk, hem fikiriz...
Ama asla hem fikir olunamayacak nokta esinizin butun kuzenlerini esinize hayranlik besledigini hatta ve hatta sevdigini dusunmeniz, hatta parcalarim ayol edaniz, daha neler...
Yapilan tavrin hos olmadigini gorup, hakettikleri mesafeyi koyup devam etmek lazim, bu yakistirmalar ve tavir en az onlarin ki kadar yakisiksiz:ssz:

Senin de derdin bitmio kedişiş
Onlara da çamaşır makinasını sorma die seni silmiş olabilir
Buarada boldu çamaşır makinası merak içindeyim:36:

Eşinize karşı bir şey hissetmedikleri kesin de size karşı feci şeyler hissediyorlar bence. :) Yani bundan kastım sizden pek hazetmiyorlar sanırım. Ki böyle bir zorunluluklarıda yok sizde muhatap olmayı verirsin takılmayın bu kadar.

Seni sevmiyorlar eşin sırf akrabaları olduğu için beğeniyorlar.

senin o aşıklar mı düşüncende saçma olmuş:37:

Tamam yaptiklari gereksiz ve cocukca, toplumda ya da aile iliskilerinde her zaman kafana estigi gibi davranamazsin, olmasi gereken yakisik alan vardir, size karsi bu tavirlari bence de hos olmamis, face vs. olayi degil ki, hadi fotograf begenmemeyi de anlarim ama ekledim aaa bizim kuzen degil karisiymis dur sileyim, sacmalik...
Bunu bir kenara koyduk, hem fikiriz...
Ama asla hem fikir olunamayacak nokta esinizin butun kuzenlerini esinize hayranlik besledigini hatta ve hatta sevdigini dusunmeniz, hatta parcalarim ayol edaniz, daha neler...
Yapilan tavrin hos olmadigini gorup, hakettikleri mesafeyi koyup devam etmek lazim, bu yakistirmalar ve tavir en az onlarin ki kadar yakisiksiz:ssz:
Parçalarm drken kalkıp saç baş yolmak anlamında deglde gösterirm anlamında kullandm açıkçası.evet biraz mahalle agzı oldu ama gerçektende sinir oldum.

Back
X