- Konu Sahibi kedicikcikcik
Kesinlikle seni sevmiyolar sonuç bu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir karistirmadiniz. Ben buradaki kotucul yorumları derledim arkadas icin. Yoksa ben zaten kendi yorumumu da yaptım. Yerinde olsam bende fikir almak isterdim. Yalnizca bazi arkadaslarin tuzlari kuru oldugu icin cok kolayca insanlari fesatlikla vs suclayabiliyor olmalarinu sevmedim.Ne enteresan, bugün sizde yorum almak için konu açmamış mıydınız?
Çocuk eşiminse ben bakmam diyen kişi değil misiniz? Yoksa ben mi karıştırdım?
Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(
Haha vallahi çok güldüm:) Boşuna kendinizi üzmeyin. Yani bilemiyorum tabi belki de eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ Kenan İmirzalıoğlu arası birşeydir tabi de yine de bütün kuzenlerinin toptan ona aşık olması gibi bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum. Belki de şu tavırlarınız yüzünden size tepkililerdir diye düşündüm:) Yani bilemiyorum ama siz bu kadar basit bir şey yüzünden "eşimi seviyor olmasınlar, yolarım" gibi bir havaya girebiliyorsanız... Adamcağızın öz be öz kuzenlerinden bahsediyorsunuz.... Bu arada ortak hesap açmış olmanız da ayrı saçmalık. Bence önce biraz kendinize güvenin, sonra eşinize... Biraz da birey olmayı öğrenin. Siz kocanızın bir parçası değilsiniz, ayrı bir insansınız. Bunları yaparsanız zaten hareketlerinize de yansıyacağı için o kuzenler falan da böyle davranmazlar size.
aranızda kötü şeyler mi yaşandı amca kızlarıyla, garip yani eşiniz varken gönderiyorlar,sonra ismi silince sizide siliyorlar,sonra tekrar ekliyorlar, eğer kötü bir şey yaşanmadıysa yani ilginç tiplermiş :))
Olabilir ben kuzenim dye öyle sey yapmam.kuzen ama kardeş degil
Bak o zaman anlatmak istediğimi şöyle anlatayım; Bütün sülaledeki kızların (hala kızları, amca kızları, teyze kızları vs. vs.) hepsinin birden senin adamı sevmesi mümkün mü? Bence değil... Peki yine sülaledeki bütün kızların karakterlerinin bozuk olması mümkün mü (ki teyze kızı ve hala kızı aynı sülaleden değil iki farklı sülalenin tüm kızlarının kötü karakterli olmasından bahsediyoruz) yooo değil... Demek ki senin farkında olarak ya da olmayarak yaptığın birşey var ya da tavırların bu insanları bir şekilde senden uzaklaştırıyor. Yani her zaman sorunları başkalarında arama:)
Onlarn beni begenmeleri istek atmaları umurumda dgl.benim umurumda olan eşim olan kısmı.ne anlama gelr bu dye
E neyapm sinir ettiler.kıskandklarnı düşündüm.çünkü bu ailede amca teyze çocukları evllgi var.
Ama sence manidar deglmi bu hareketler.dikkatmi çektiAçıkçası kendi facebook hesaplarını kapatıp evlenince ortak facebook açanları çok çocukça buluyorum, ha herkes istediğini yapar saygı duyarım ama evlenince facebookun bir olmasının manasını anlamış değilim:44:
Siz ilk kez facebook hesabı almışsınız ama daha yeni olmanıza rağmen hemen kim beğenmiş kim arkadaşlıktan çıkarmış çok kafaya takmışsınız adı üstünde sosyal medya yani reelde çok sıkı fıkı değilseniz bu tür ağlarda da tripli olmaları çok sizi alakadar etmemeli...
Ya ama hepsinemi bi tavr aldm.amca cocuklarh falan begenyo ama.
En kesin çözüm facebook'u kapat. Sen rahat kızlar rahat:) Ya da söyle eşine konuşsun hepsiyle tek tek beğensinler senin fotoğrafını:)
Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(
Hayir karistirmadiniz. Ben buradaki kotucul yorumları derledim arkadas icin. Yoksa ben zaten kendi yorumumu da yaptım. Yerinde olsam bende fikir almak isterdim. Yalnizca bazi arkadaslarin tuzlari kuru oldugu icin cok kolayca insanlari fesatlikla vs suclayabiliyor olmalarinu sevmedim.
senden hoşlanmıyolar ya da cekiniyolar bence. eşini sevmiyodur hepsi birden de sülalede birileri seni çekiştiriyo olabilir bence. eşine anlat o onları tanıdıgı için sana bi yol gösterir
Açıkçası ben akrabaların beğeni ve yorumlarını çok kaale almıyorum hatta görüşmediklerimi bile siliyorum çünkü normal zamanda ömrümde birkaç kez bir araya geldiğim insanın iletilerimi beğenip beğenmemesi çok da önemli değil benim için.Ama sence manidar deglmi bu hareketler.dikkatmi çekti