FACEBOOK VE TWITTER'A ERİŞİM DURDU !

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
55.818
214.463
52
1910998.jpg

FACEBOOK VE TWITTER'A ERİŞİM DURDU !

Türkiye'de bir çok kullanıcı Facebook ve Twitter'a erişim sağlayamıyor. Sorun ile ilgili açıklama Erişim Sağlayıcılar Birliği'nden geldi.

06.04.2015 12:38

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'a Türkiye'de bir çok kullanıcı erişim sağlayamıyor.

YASAK CUMHURİYET SAVCILIĞI'NDAN

Saat 12:00 itibariyle başlayan sorun ile ilgili Hürriyet'te açıklama yapan Erişim Sağlayıcılar Birliği (ESB) Bülent Kent, Cumhuriyet Savcılığı'ndan bu yönde bir yazının kendilerine geldiğini; ancak sürecin devam ettiğini kaydetti.

Cep telefonu operatörleri ile internet bağlantısı sağlayanlar bu sorunu yaşamazken, Türkiye'de yaygın kullanılan iki ADSL operatörüden ise Facebook ve Twitter'a girilemiyor.

DİĞER ERİŞİM SAĞLAYICILARI DA UYGULAYACAK

ESB'nin kararının TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer erişim sağlayıcılara kararın iletilmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre TTNET kararı uygulamaya aldığı için sosyal medyaya bu kanaldan ulaşım sağlanamıyor. Diğer operaratörlerin de adım adım bu kararı uygulaması bekleniyor.

İnternet kullanıcıları yaşanan kesintiyi diğer siteler üzerinden birbiriyle paylaştı. Öte yandan bu sitelere VPN, proxy ve DSN değiştirme yöntemleri ile girilebiliyor.

http://www.haber3.com/facebook-ve-twittera-erisim-durdu-3299573h.htm#ixzz3WWhAuBlt

Ben de şuan girebiliyorum ama
bu haber çoğu yayın organında var
yalan değildir.

yok canım yalan olduğundan demedim anlık tepki, belki sıra benim bulunduğum sunuculara gelmemiştir:KK53::KK53:

twittera da face e de, youtube a da giriyorum şuan sorun yok, ama yakında olabilir, proxy den gireriz nolcak:KK48:

neyse biz google plus tan yazışıyoruz zaten. :KK70: sorun yok.
yok canım yalan olduğundan demedim anlık tepki, belki sıra benim bulunduğum sunuculara gelmemiştir:KK53::KK53:

twittera da face e de, youtube a da giriyorum şuan sorun yok, ama yakında olabilir, proxy den gireriz nolcak:KK48:
Daha önceden DNS ayarlarını değiştirdiyseniz ondan kaynaklı da girebiliyor olabilirsiniz.

Ben de şuan giriyorum , ama olur da giremezsem, başka çözüm yollarına başvurucam ben de :21:
yapacak birşey yok .

internet haftasını yasaklarla kutluyoruz, internet haftanız kutlu olsun:KK48::KK48::KK48:

Ya galiba benim geçen twitter yasağından sonra dns ayarlarım öylece kalmış :p

Kadınlar Kulubünü açamadım az önce , korktum. Buraya da mı yasak geldi diye.. Meğer internetim gidip gelmiş iyi mi. :KK70:

X