Facebook ve whatsup'ta engellendim.

Baktım da profiliniz gizli . Göremedim. Ben öyle düşünmüyorum esasında. Nerden mezun olduğunun bir önemi yok . Her yerden manyak çıkabiliyor .
E öyle tabi ki ama içinde bulunduğum ortamda gözlemlediğim kadarıyla bir tespitte bulundum ben. Öylesine bir tespitti yani somut verilere dayanarak üstüne tez yazdığım bir şey değil

Öyle bi terbiyesizden kurtulduğunuza,size parazit olmadığına sevinin bence.

Allah korusun televizyonda görüyoruz. Kadın terk etti diye öldürenler bile var. Bence günümüzde kadınlar ilk başta kendine saygı duyuyor mu diye bakmalı. Kadın terk edince kararına saygılı olur mu? Bu adamdan kolayca kurtulabilmesi de bir şans aslında. Terk etmekle uğramamış, kendi kendine buharlaşmış.

Adam size çok kızmış, o yüzden bunca lafı duymuşsunuz.Aklında kurmuş durmuş muhtemelen.Yaşınız çok genç, çevrenizdeki insanlar yaşlı hissettirmiş sizi.29 yaş çok çok genç bir yaş.Bir de eski eşinizin evlenmiş olması, acil evlenmeliyim düşüncesi ve hissi yaratmış sizde.Genelde gördüğüm pek çok ayrılmış ve eski eşi evlenmiş kadında aynı durum oluşabiliyor.Zamanla bu hissi atarsınız üzerinizden.Bir de muhakkak netten tanışacaksanız çöpçatan sitelerini kullanmamanızı tavsiye ederim.Çünkü orada amaca yönelik hareket edildiği için kişi hakkında doğru bir intiba oluşmayabilir. Sosyal paylaşım sitelerinde hiç değilse kişinin siyasi görüşü, yaşama bakış açısı vs gibi şeylerden kişilik analizi yapabilirsiniz az çok.Birde buluşmadan önce hiç resmini filan görmediniz mi bu adamın?

Netten tanışan kişilerin amaçları belli. Kendinizi kullandırmayın lütfen. İster evli ister bekar olsun amaçları belli yani. Adam da söylemiş zaten.

Netten tanıltıkları kadınlara da ciddi gözle bakamıyorlar deger vermiyorlar. Dikkat edin kendinize.

Kesinlikle bir daha asla görüşmeyin bence.

Sayın Admin,
Üyeligimin iptal edilmesini ve konumun kapatılmasını rica ediyorum.
İyi günler.
_______

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, üyelik iptal talebiniz de hemen işleme konacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…