facebook :(

bahtsiz01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
32
0
6
35
Adana
arkadaslar az once cok kotu kavga ettım nedenı ıse su : dedımkı bak facebook unda ılıskı durumunu nısanlı yap o da ben kullanmıyorum felan sadece kus gruplarına bakıp cıkıyorum dedı hayır ılıskı durumuna nısanlı yapacaksın dıye ustune gıttım o da ılk once sadece benım gormemı saglayan ozel ayarı kullandı sonra bunun hesabını sordum sonra bazı arkadaslarını ozel yaptı karsında senın aptal mı var dedım o da herseyı acıkladı ben bu facebooku capkınlık ıcın kullandım senden once gorustugum ınsanların gormesını ıstemıyorum dedı dedı sonra verdım verıstırdım buna sen karaktersız herıfın tekısın dedım agzıma gelenı soyledım sonra o da bana sen bana karaktersızsın dedın senı aramıcam dedı bende arama zaten dedım aldıgın herseyı sana postalıcam dedım uff cok kotuyummm:2:

arkadaslar az once cok kotu kavga ettım nedenı ıse su : dedımkı bak facebook unda ılıskı durumunu nısanlı yap o da ben kullanmıyorum felan sadece kus gruplarına bakıp cıkıyorum dedı hayır ılıskı durumuna nısanlı yapacaksın dıye ustune gıttım o da ılk once sadece benım gormemı saglayan ozel ayarı kullandı sonra bunun hesabını sordum sonra bazı arkadaslarını ozel yaptı karsında senın aptal mı var dedım o da herseyı acıkladı ben bu facebooku capkınlık ıcın kullandım senden once gorustugum ınsanların gormesını ıstemıyorum dedı dedı sonra verdım verıstırdım buna sen karaktersız herıfın tekısın dedım agzıma gelenı soyledım sonra o da bana sen bana karaktersızsın dedın senı aramıcam dedı bende arama zaten dedım aldıgın herseyı sana postalıcam dedım uff cok kotuyummm:2:

neden onların görmesini istemiyor ki o zaman çapkınlığa devam etmek istiyor demek ki ben bunu anladım bu laftan:47:

saçma sapan bi ilişkiniz varmış bence
bitirin gitsin
adam çapkınlığa devam etmek istiyo ağzıyla söylemiş

Listesinden çıkarmak yerine görmelerini istemiyorsa, belli ki hala devam ediyor. çok iyi düşünün çookkkk !!!!

bu facebook zaten kac yuvayi yikti... bence oturun konusun ayrintili... nisanlilik dönemi tanisma dönemidir.. hersey olabilir yani.. cok iyi düsünün bir ömürden söz ediyoruz... öncesi pek önemli gelmedi bana ama bu devam ediyorsa kötü evet arkadaslarinn arasinda kizlar varsa olabilir.. bu arada yaslariniz kac?

senden once çapkin olabilirde onlar seni ogrenince noluyormu$
adam once deilki herzaman çapkin
hala devam ediyorum i$ime ta$ koyma diyor sana
yuzusuzlugunde boylesi

Ah şu sanal alem ortaya çıkalı ilişkiler de çalkalanmaya başladı
Biraz açık konuşucam bunu söyleyebilen biri zaten farketmeden de herşeyi yapıyordur böylelerinden uzak dur lütfen üzülme daha fazla

bence çapkınlığına engel olmasın diye yazmamıştır ahh şu erkekler....

Abuk sabuk bi'şeymiş zaten yaşadığınız yoksa normal bi'insan nişanlısına bunu dillendiremez :)

Bitmesi senin hayrına zaten eski konunu da baz alacak olursak nesine üzülüyosun:26:

Nişanlı yapmak istememesinin sebebi nişanlı olmamanız olabilir mi acaba? Bana öyle geldi.

bırak devam etsin çapkınlığına dilediği gibi..
böyle biri hayatı zehir eder insana...

senin nişanlının gözü dışarda.. Aynı anda konuştuğu kesin bir kaç kişi daha var. Fırsat verme.. Yol yakınken dön bence

Adam resmen açık açık çapkınlığa devam edicem demiş. hiiiç üzülme böle bi insan için...

İnternet ve facebook illeti herkeste sorun oluyor bencede oturun ve konuşun. Amacı hangi yönde onu öğrenin.. Çapkınlıklarından kurtulmak değilse amacı arkanıza bakmadan kaçın.. Biz ilişkimiz ciddi bir hal aldığında facebook hesaplarımızı kapattık..Aradan sevgililik donemi nişanlılık dönemi geçti ben evlendikten sonra tekrar açtım ama sıfırdan ikimizde birbirimizin şifrelerini biliriz.. Güven önemli.. Eğer güven yoksa hiç birşey düzelmiyor.

Back
X