Facebook

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar telefonun dosyalar bolumunda face diye bir dosya varsa ve bunun icinde 351, 352,353 gibi giden sayilar varsa ama tiklaninca acilmazsa bu kisi facebook kullaniyor mudur yoksa telefonda kayitli olan ama kullanilmayan facebook uygulamasindan mi gelmistir?Bu kisi sozde 2 senedir face kullanmiyor bu arada.(telefonu alali 1 ay oldu yeni yani)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden indirmiştir Telefonu aldığı anda girip kaldırmış olabilir uygulama silsekte dosyalarda kalıyor benim whatsap line swarm dosyaları duruyor formatlamadıysa hiç ilk aldığı dönemlerde girmiştir bekki

Eski dosyalar kalmış olabilir.. her giriş yaptiginda programi yukleyip siliyor degildir çünkü yüklü bir program

O halde Telefonu aldığımızda Facebook,Twitter uygulamaları yüklü oluyor onun dosyası olabilir.

Ya da telefon sahibi facebook uygulaması aldığında yoksa( ki her telefonda var gibi) kendisi yükleyip bir süre sonra uygulamayı kaldırmıştır. dosya kalır bu durumlarda da

android işletim sistemli telefonlarda facebook yüklü geliyor onun dosyalırdır diye düşünüyorum.Telefon marka model nedir.

android işletim sistemli telefonlarda facebook yüklü geliyor onun dosyalırdır diye düşünüyorum.Telefon marka model nedir.
Sony ama modeli bilmiyorum.Ama bu telefonda twitter gibi uygulamalar da var kendinden yuklu olarak.Ama onla ilgili dosya yok.

Twitter da var yuklu olarak ama onun dosyasi yok face diye bir dosya var

bütün telefonlarda facebook yüklü geliyor artık. girip girmediğini anlayamazsınız. verileri sıfırla derse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…