facebookta silinen mesajların mahkeme kararıyla geri getirilmesi

butterfly83

KÜBRANURUM PAMUK KIZIM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
333
3
641
42
İstanbul
merhabalar
esimin face mesajlarında bir bayandan şüpheli bir mesaj yakaladım . ama eşim mesajları ben telefondan okurken kendisi pcden silmiş. mahkeme kararıyla okuma şansım varmı acaba?

Son düzenleme:
Normalde telefon mesajlari falan mahkeme karari ile cikarilabiliyor.Facedeki mesajlarin cikmasi icinde bildigim kadari ile face sirketinin tutumuna bagli verebilerde vermeyebilirlerde ama siz mahkemeye mesajlarin cikmasini istediginizi soyleyin.

telefonla bir yazısma yok . sadece face uzerınden mesajlasma olmus ama tam okuyamadım. su an suphelıyım cok . ne yapılabilirki okuyabilmem için. tamamen silmiş faceden mesajları

telefonla bir yazısma yok . sadece face uzerınden mesajlasma olmus ama tam okuyamadım. su an suphelıyım cok . ne yapılabilirki okuyabilmem için. tamamen silmiş faceden mesajları

Faceyi uzun zamandir kullanmiyorum ama kardesimin dedigine gore face bira degismis silinen mesajlari siz geri getiremezsiniz ancak mahkeme face sirketinden silinen mesajlar hakkinda bilgi istersler onlarda vermi vermez m bilemiyecem butun kullanicilarin mesajlari facede kayitli olur bir yazida okumustu. Kolay kolay silinen mesajlari vermiyorlar diye tabi siz yinede mahkemeye silinen mesajlari istediginizi soyleyin sansinizi deneyin.

silinen mesajlar arşive kaldırılıyor eşiniz bunu akıl edemediyse şayet hala şansınız var bilginiz olsun

Facete silinenler arşive gidiyor.Yeni birşey bu eşinizin haberi yoksa ve silmemişse arşivden bulablirsiniz.

malesef baktım arşivde yok . konusmayı sil diyerek komple silmiş demek

Mahkeme artik kayitlari face sirketinden isteyecek tabi onlar verirmi vermez mi orasi mechul.Keske kocanizin mesajlarini kayit etseydiniz sonrada ciktisini alirdiniz.

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

merhabalar
esimin face mesajlarında bir bayandan şüpheli bir mesaj yakaladım . ama eşim mesajları ben telefondan okurken kendisi pcden silmiş. mahkeme kararıyla okuma şansım varmı acaba?

face üzerinden yapılan tüm yazışmalar konuşmalar resimler paylaşımlar ana serverinizda tutuluyor bunu eğer isterseniz ve bilgisayarınızın kapasitesi yeterliyse faceniz açıldığı tarihten itibaren alabiliyorsunuz bunu yapmak için yapılıcaklar;
1-facede oturum açın
2-sağ üstte yer alan minik çark işaretine tıkla orda hesap ayarlarına tıkla
3-e-posta'ya tıkla
4-bilgileri indir butonu var ona tıkla
5-arşivimi başlat butonuna tıkla
bundan sonraki adım kişinin mail adresine yani face profil sahibinin kullandığı facesini açmak için kullandığı mail adresine bir link veya dosya gelicek onu indirin ve açın süprizzz bu zamana kadar yapılmış olan ne varsa elinizde öyle yok mahkemeymiş yok başka şeymiş uğraşmayın
umarım birilerinizin işine yarar bu bilgi ki benim işime çok yaramıştı
sevgiler...

merhaba arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum facebooktan 2 ayrı kişiden msjlar geliyo hakaret içeriği yok ama rahatsız oluyorum dava açabilir miyim kim olduğunu nasıl öğrenebilirm ?

Back
X