Facebooktaki bu ilginç uyarı ?! :S

Yok korkma:) birde şu olabilir başka pc den girdiysen ıp numarası farklı olduğu içinde olabilir. emniyetin açısından. gizlilik ayarlarında görünüyor zaten işte bugün şuradan giriş yapıldı diye :)) birde msn adresini facende sakla kimse bilmesin. Face hırsızları var malum :)))

Aynen saklı ztn canım, sağol :)))

1 bilgisayardan birkaç hesap kullanıldığında olur.

aynı uyarıyı birisinden daha duymuştum. hani bazı profilleri şikayet ediyoruz sahte diye.belki birisi gıcıklığına bunu yaptı ve bu yüzden de uyarı gelmiş olabilir bence..

kesinlikle öyle bir durum değil banada geldi o uyarı ayrıca kızkardeşime kuzenime şifresini bildiğim bi kaç kişiye daha sadece banamı geldi diye kontrol amaçlı baktım onlarad aynı uyarı gelmişti o yüzden sıkmayın canınızı mesala bir bilgisayardan birden fazla face hesabına giriliyor diye bu uyarı geliyor mesela abiniz eşiniz kardeşiniz vs vs.

Son düzenleme:
Eveeet, ablama ve anneme de geldi..:20:

Ama şaşkın ablam onaylamış ve kapandı facebooku :4:

Kızlar merhaba, aklıma takıldı ve üzüldüm açıkçası.
Olay Facebook ile ilgili.
Bir sürü fotoğraflarım var orada ve yazdığım yazıları da paylaşıyorum. Hiçbiri pc mde kayıtlı değildi. Kayıt ettim edebildiğim kadar
Sabah uyandım ve girdiğimle şöyle bir yazı ile karşılaştım: "Görünüşe göre Facebook'ta birden fazla hesabın bulunuyor. Facebook bağlantı kurduğun kişinin her zaman kim olduğunu bilmen için insanların gerçek kimliklerini kullandıkları bir topluluktur. Birden fazla hesaba sahip olmak Koşullarımıza aykırıdır ve tüm hesaplarının kapatılmasına neden olabilir. Lütfen bu hesabı kapatarak Facebook'u herkes için güvenli ve eğlenceli tutmamıza yardımcı ol."

Bu yazı ile karşılaşanlar var mı acaba? Ve sebebini bilenler ?

görünüşe göre sizi şakayet etmişler.çok şikayet olunca kapatılmış.

Back
X