- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Merhaba arkadaşlar...
Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.
Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da
slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum
ve bunun gibi şeyler...
Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..
Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...
Burda ki onca kadının acıları geldi..
Belki o adamnın eşi de burda ???
Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim.
Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini 
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.
Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele
Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..
Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???
Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.
Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da
slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum
ve bunun gibi şeyler...
Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..
Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...
Burda ki onca kadının acıları geldi..
Belki o adamnın eşi de burda ???
Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim.

Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.
Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele
Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..
Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???