- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Adam daha mükemmel yazmayı beceremiyor kalkmış evli olduğu halde bir kıza yazmaya çalışıyor. Oy oy..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız, ben de aynı düşünüyorum
Ayy kadın şimdi nasıl üzülecek![]()
Allah sabır versin, koynun da yılan besliyor
Yazık yaa...haklsıın ama ben olsam yazamazdım...kadın aşık dıyosun...sebep olma boşver..srfsz kendı psliğinde boğulsun
Kafam karışık işte,
Yuva yıkan mı olurum diye ama suçum yok
Aynılarını ben yaşadım,
Şimdi o kadın nasıl üzülecekKötü şeylere sebep olur muyum ki?
Bizim ev de kıyametler kopmuştu çünkü
Yazık yaa...
Resimler de 2 tane oğulları var,
Çocuklar nasıl da mutlu.
Off çok zormuş
Bende gonderin diye düsünenlerdenim ama ortak profilden size bu kadar rahat yazdigina göre, eşinin facebookla arası iyi olmayabilir ve gormeyebilir hatta adam görebilir. Yerinizde olsam adama saglam bir gözdağı verirdim eşine göndericem mesajlarını diye. Terbiyesiz adam tırssın biraz.Kafam karışık işte,
Yuva yıkan mı olurum diye ama suçum yok
Aynılarını ben yaşadım,
Şimdi o kadın nasıl üzülecekKötü şeylere sebep olur muyum ki?
Bizim ev de kıyametler kopmuştu çünkü
ekran alıntısını kadına postala üsütüne de eşininzi tanımam facebookuma dadanmış bir sapık benim için fakat size kıyamadım diye not iliştir..Merhaba arkadaşlar...
Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.
Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da
slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum
ve bunun gibi şeyler...
Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..
Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...
Burda ki onca kadının acıları geldi..
Belki o adamnın eşi de burda ???
Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim.Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.
Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele
Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..
Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???
ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştuCanım sen de yaşadığın için gerçeklerin öğrenilmesinin en doğrusu olduğunu bizzat bilirsin. Lütfen eşini uyandır da kocasının geçek yüzünü görsün.Gerçi şe..siz kesin "hesabımı ele geçirdiler,ben yazmadım" der ama olsun
Evet olay aynen bu..ekran alıntısını kadına postala üsütüne de eşininzi tanımam facebookuma dadanmış bir sapık benim için fakat size kıyamadım diye not iliştir..
empati kuruyorum kurarken bile benim içime taş oturuyor size nasıl oturmasın.Evet olay aynen bu..
Off içime taş oturdu
Resmiyette değil henüz amasiz boşandınız mı ?
Bence şöyle düşün, yakalamasydın,öğrenmeseydin; davranışlarından,sana olan sevgisinden ya da gizli işlerinden hep kuşkulanacaktın. Acabalarla yaşamak ya da seneler sonra öğrenmek(Hiçbir şey gizli kalmaz,buna çok inanırım) çok çok daha acı bana göre. Ben olsam en acısı bile olsa öğrenmeyi tercih ederdim. Çünkü bilsem de bilmesem de o yapılan pislikler gerçek ve yaşanıyor.ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştu
Şu an da bile psikolojim bozuk
Kadın da benim tekrarım olacak![]()
hakkınızda hayırlısı olsun . kafanızı takıp da üzülmeyin böyle insanlara da haysiyetsizin önde gideni onlarResmiyette değil henüz ama
Aynı ev de değiliz..
Yediremedin ben, bana yapılanı
Teşekkür ederim.hakkınızda hayırlısı olsun . kafanızı takıp da üzülmeyin böyle insanlara da haysiyetsizin önde gideni onlar