• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebooktaki ilişki durumu

hastayım ben de her anlarını şu sosyal medyada naklen yayın yapanlara. yakında afedersiniz tuvaletteyim diye de belirtirlerse şaşmam yani.. millet ameliyata giricek narkoz kafası bilmem şu hastane diye belirtiyo. bi bakıyosun ilişkisi var yarın bakıyosun yok bi sonraki gün gene var :27: neyin kafasındalar (konu sahibi alınmasın) anlamış değilim :1: ki bu yer belirtme olayını 50 yaşındakiler de yapıyo :27:

başlığı okuyunca gaza geldim bi an da konuyu geçtim :1: bırak güzelim bu face göre ilişki durumlarını.. ilişkini sanal ortama göre mi yaşıyosun ? şimdi herkes sanalda sevişiyo sanalda dövüşüyo da çok saçma.. ilişki iki kişi arasındaki 'özel' dir. takılma bunlara :34:

benimde sevgilim yapmazdı sonuç şu an ikimizinde face i yok kökten çözüm :34:

Son düzenleme:
her konuda olduğu gibi burda da kadın ve erkek farklı kulvarlarda .

feys gerçekten abazan dolu :) ortalama bir kıza bile günde en az 2 kişi asılıyor öyle düşün yani erkek burda diretirse anlayış göstermeli . Ama hiç bir kız erkeğe gidip feysten sarkmaz en azından çok istisnaidir .

yinede onun ilişki durumunu yok tutmakta sakınca görmemesi düşündürücü .

Takılma bence.Çok önemli bi ayrıntı mı bilemedim.Benim facemde ilişkisi yok yazıyor.Yani heralde öyle bilmiyorum hiç aklıma gelmedi değiştirmek.Sevgiliminkinde ne yazıyor onuda bilmiyorum.Mühim mi yok değil.Sanal ortam işte.Kime neyi göstereceğim.Bilmesi gereken zaten biliyor.

Sen de kendini üzme boşuna

gordugum kadrarıyla sızın nesıl sosyal medyayı haddinden fazla onemsıyor....bılemıyorum ben de sızden haylı buyuk olsumdan mı nedır cozemedım; hıc de oyle fazla ıtıbar etmıyorum sanal ortam hadiselerıne...ancak tabi şu da var; sızın kusak bu ıslerı fazla cıddıye aldıgına ve de 'FACEBOOK' sızler ıcın neredeyse genel gecer bır fenomen old.na gore; eger soz konusu sahıs sızınle duygusal ılıskı ıcınde old. halde orada bunu duyurmuyorsa sız yıne de onun samımıyetınden, durustlugunden, acıklıgından, ıyı nıyetınden kusku duyun, ona cok da fazla guvenmeyın derım ben...ılıskınızı tekrar masaya yatırın bana kalırsa...bır ınsan sıze sızın verdıgınız kdr deger verıyor, sevıyor olsa nıye boyle 1 seyı sızden ve ılıskınızden esırgesın kı? sızı svgl olarak fazla benımsememıs, kendıne yakıstıramıyor hatta arayısta olması kuvvetle muhtemel sanki...

Son düzenleme:
Daha 1 aylık ilişki bismillah.:ssz:

Tamam 4 yıldır tanışıyorsunuz ama sevgili olmaya daha yeni başlamışsınız.

Arkadaşken sevgili olma durumuna alışamamıştır belki olamaz mı ?:44:

Biraz zamana bırakın ikiniz de.Yaşlarınız da ufak .

takma böyle şeyleri bence orada ilişki duru var yapmış yok yapmış ne farkeder ki böyle küçük şeyleri büyütüp de sorun yapma ilişkinize zarar yani.

Ya hep diyorum yine dicem su facebooku toptan kaldırmak lazım bu nedir yahu herkes herseyını ona göre ayarlıyo onu önemsiyo yok böyle bişey ya :37:

Facebook a resim koymak için mekan gezenlerden sonra

Facebook a ilişki yapmak için aşk yaşayanlar mı çıkacak yoksa :53::53:

Sözüm meclisten dışarı,biraz önce facebook da bir şey gördüm ondan sonra bu kanıya vardım :50:

ufff bıktım bu faceden hangi aptal çıkardı acaba bu face i
insanların hayatlarıda herşeyleri de o olmuş
face i kendimize değil de kendimizi ona uyduruyruz
yazık...
8 9yaşındaki bebeler bile facelerde hey yarabbim
konu sahibi bunları genel düşüncem olduğu için yazdım
senin durumunu eleştirdiğimden değil ki benim de çoook eskiden vardı face im
ama benimde böyle küçük detaylara kaptırmalarım olunca :45:dedim kendi kendime:kkk:

bence şöyle olabilir, siz talep gönderdiğinizde muhtemelen ona bildirim gitmemiştir gercekten görmemiştir, çünkü facebookta bazen böylee seyler olabiliyor ben de kuzenimi kuzenim olarak kaydederken çok uğraşmıştım bi türlü bildirim gitmiyordu kıza, istemiyo herhalde filan demiştim artık. siz de ondan cevap gelmeyince istemiyo demekki diye düşünerek iptal etmişsiniz, bence o da bu durumu siz istemiyorsunuz bu yüzden de göndermediniz ama bahane olarak bunları sunuyorsunuz diye düşünmüştür, sonra siz isteyince o yapmamış o isteyince siz. misillemeleriniz ve alınganlıklarınız bir paradoksa dönüşmüş resmen :)

bence tamamen yanlış anlaşılma, yoksa sizden bir talep olmadan durup dururken ilişki durumu yapalım diyen adam niye böyle yollara girsin? ha öncesinde bi ısrarınız olmuşsa, sevgiliniz de çok uyanıksa bilemiycim:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşınıza göre normal şeyler ama üzgünüm aşırı saçma.. Sırf bu gereksiz konu yüzünden tekrar ayrılırsanız buna hiç şaşırmam.. Eski aşkları, ilişkileri bir düşün ve şimdiki tutumunuzu bir gözden geçir..

Sevgilimden ayrılmıştım geçen sabah aradı buluşmak istediğini söyledi konuştuk ve barıştık ban eve gidince beni ekle ve ilişki isteği gönder dedi ekledim ilişki isteğide gönderdim yanıtlamadı 1 saat öyle kaldı sonra ilişki isteğini iptal ettim .. yollamamışsın ilişki isteğini dedi yolladım ama sen cevaplamayınca kaldırdım dedim o da mobildeydim görmemişim falan dedi dün buluştuk her şey çok güzeldi eve gelince ilişki durumunun hala yok olduğunu gördüm düzeltmesini istedim bence bi sakıncası yok dedi böyle kalsın dedi benimde ilişkisi var görünüyordu .. öyle mi dedim evet ded.. bende ilişkisi yok yaptım o da anında "ilişkisi yok hmm" dedi aynen benim için bi sakıncası yok senin için var mı dedim bi nevi misilleme yaptım aslında.. evet var dedi yolla o zaman ilişkiyi dedi bende gerek yok düşündmde haklısın karşılıklı güven varsa sıkıntı olmamalı falan dedim o bakımdan haklısın dedi ve bu konu böyle kapandı .. ikimizinde ilişkisi yok görünüyor ve bu durum içime dert oldu kızlar.. ne yapmalıyım :( bu arada çıkmaya başlayalı 1 ay oluyor ve 4 yıldır tanışıyoruz

Büyümelisiniz.........

ya ben bu insanları anlammıyorum. facede ilişkisi var dese ne yok dese ne? sen onu sevgilin olarak biliyormusun biliyorsun. ne cümle aleme reklam ediyorsunuzki kendinizi anlamadım. bide son sözüm face de her bişeyini yayınlayanlara.yakında sıç...zın b.kun resminide yayınlayacağınızdan korkarım valla. bu ne ya her gittiğiniz yerin bildirimini yapmalar. yenilen yemeklerin resmini çekmeler. havanız kime uleynnnn....:20:

feys.....
güzel türkçemiz ne hale geldi
bu ilişki durumunu sorun yapan çok kişi var nedense çoğuda gelişme çağlarında ergenler ilişkide önemli olan ilişkisi var yazması mı yoksa size daha özenli davranmasımı

Son düzenleme:
Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X