• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

Ben bu tür konuların sırf laf olsun torba dolsun, dikkat çeksin diye açıldığını düşünüyorum, çünkü bu konuları açanlar belli yaşta belli tecrübe ve fikir sahibi insanlar ya da ben öyle olduğunu düşünüyorum ,.. yorumlar da '' kapa gitsin'' yazıyoruz ya bunu konuyu açan hesap edememiş olabilir mi ? aklına siliyim kapatayım kurtulurum fikri gelmemesi mümkün mü? o zaman amaç nedir ?? biri sanane kardeşim isteyen istediğini paylaşır yazsın ,diğeri aa olur mu görgüsüzlük desin ohh cümbüş olsun şuan olduğu gibi 28 ziyaretçi olsun .. başka bir açıklaması yok ki bunun hepimizin rahatsız olduğu şeyler elbette vardır mesela bende sofra fotoğraflarını sevmem ,olan var olmayan var neticede insanlara bakarım genel olarak uyarı yazarım sayfama devam ediliyorsa silerim gider, en yakınımda olsa.. sorduğunda da söylerim rahatsız oluyorum diye bukadar basit ve net sonuçlanacak şeyleri sahte bilmem ne diye sırf polemik olsun diye yazmak hoş değil bence kimse de kusura bakmasın

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

Benim kuzenim sabah aksam facebookta her yaptigini paylasiyor az kaldi wc ye gidiyorum yazacak die korkuyorum :9: yok sura seyehat etmis ora gitmis bura gitmis yaziyor herseyi yok kendini hasta hissediyormus cevap yazanlara laf yetistiriyor hastaysan git yataginda yatsana yahuu facebookta ne isin var:ssz:p

bende var onlardan kocamla şu keyfi bu keyfi Allahtan mahrem seylerini paylaşmıyorlardı ona da şükür :9: ayıp olur diye de silemiyorum ama onlardan gelen gönderileri kapattım rahat ettim hayır banane ya senin ne yaptıgından kocanla fuzüli benim ana sayfamı saçmalıklarla doldurmaya ne hakları varsa :37:

benim kırgın olduğum bir akrabam var.maalesef silemiyorum.o nedenle bildirim almayı engelledim,daha bir kere sayfasına girip ne yapıyor diye bakmadım.ama o beni takip ediyor.benim resimlerimi değil ama bazı tanıdıkların fotolarını koyduğumda onları beğeniyor:27:

bende var onlardan kocamla şu keyfi bu keyfi Allahtan mahrem seylerini paylaşmıyorlardı ona da şükür :9: ayıp olur diye de silemiyorum ama onlardan gelen gönderileri kapattım rahat ettim hayır banane ya senin ne yaptıgından kocanla fuzüli benim ana sayfamı saçmalıklarla doldurmaya ne hakları varsa :37:

ben de özellikle gezi olaylarında benim gibi inançlı insanları hiçe sayıp olayları bahane edip rencide edenleri kısıtladım ya da sildim.gezi olaylarına kadar böyle bir olayla karşılaşmamıştım, resmen şoke oldum arkadaş eş dost sınıfına giren herkes dinime imanıma neler saymıştı.sinirden ağladığımı bile bilirim.

çok güldüğüm bir dialogu paylasmak ıstıyorum.

kadın : aşkım canım kocam ayyy ıyıkı varsın.....
koca: gozlerıne kurban senın balım.....
kadın: ayyy sımartıyorsun.....
koca: yirim seni yirrrr....
samımı bır dostları: yav arkadas, siz karı koca ayrı evlerdemi yasıyorsunuz?:D

olay 23.00-24.00 arası bır saatte yasanır ve ben artık gercekten sasırmıyorum:D

Benim anasayfamda da bu tarz muhabbetler acayip yogun oldugundan o insanlarla dalga gecmek, onlara mesaj vermek icin kocamin hesabindan kendi duvarima askli meskli cumleler yazdim. Altina da kendim yorum yaptim: "ben de seni turabi'nin kazanmayi sevdigi kadar seviyorum. Yan koltuktan selamlar." O sira survivor izliyorduk. Cok eglenmistik.
Ben her ozel anini birilerine gosterme cabasinda olan insanlarin mutlu dakikalar gecirdiklerine inanmiyorum. Bir seylerin eksikligi gibi geliyor.
Hele su "aSkimL@ b@Lkon qeyfii" yazanlar yok mu? Ailecek guluyoruz.

Facebook kullanmıyorum. Esimin de yok. Ama bazen yakin arkadasim ortak tanidiklarimizin paylaşımlarini fakan gösterir. Dudaklarim ucuklar. Bir sabinin zibilyon tane ayni fotografi koyulur mu?
Ayni mekana her gidildiginde ayni poz verilir mi?
Hastane odasinda serumlu kolla fotograf yuklenir mi?
Cocugu solunum guclugu cektigi icin hastaneye yatirilmis bir anne acilden her dakika fotograf ve gelişme paylasabilir mi?
Dahasi her aksam kocasina "senin agzina s.carinm gec kalirsan "diyen kadin her fırsatta esine methiyeler duzup, kocisim de kocisim der mi?
Ki bu kocis memlekette 8 ayri telefon hattiyla goturmedik kiz birakmamis..
Elbette kimseyi ilgilendirmez kimin ne paylastigi lakin konu sabinin sorusuna binaen soyluyorum hayir gercek degil..
Bu kadar abartanlar emin olun bazi seyleri gizlemeye calisip, dur şunları kiskandirayim diyenlerdir.

Valla kötü niyetle paylaştıklarını düşünmüyorum. Bi yere kadar herkes mutlu anlarını paylaşmak ister ama cılkını çıkaranlar da var tabii. Benim üniv.den bi arkadaşım sürekli kocasının garip garip fotoğraflarını çekip kahve keyfi, maç keyfi, tavla keyfi, kocişkomla gezmeler, ben onu çok seviyorum kiiii... vs... yazıp face'e koyuyor. Çektiği fotoğraflarda da kocası don fanile oturuyo, kocasının ayaklarını çekiyo, göbeğini çekiyo ''kocişim lezzetli yemeklerimle göbiş yaptıııı...'' falan diye. Çok itici gerçekten. Resmen teşhircilik bu! Ben de rahatsız oluyorum ama görmemezlikten geliyorum. Banane diyorum :)

Facebook kullanmıyorum. Esimin de yok. Ama bazen yakin arkadasim ortak tanidiklarimizin paylaşımlarini fakan gösterir. Dudaklarim ucuklar. Bir sabinin zibilyon tane ayni fotografi koyulur mu?
Ayni mekana her gidildiginde ayni poz verilir mi?
Hastane odasinda serumlu kolla fotograf yuklenir mi?
Cocugu solunum guclugu cektigi icin hastaneye yatirilmis bir anne acilden her dakika fotograf ve gelişme paylasabilir mi?
Dahasi her aksam kocasina "senin agzina s.carinm gec kalirsan "diyen kadin her fırsatta esine methiyeler duzup, kocisim de kocisim der mi?
Ki bu kocis memlekette 8 ayri telefon hattiyla goturmedik kiz birakmamis..
Elbette kimseyi ilgilendirmez kimin ne paylastigi lakin konu sabinin sorusuna binaen soyluyorum hayir gercek degil..
Bu kadar abartanlar emin olun bazi seyleri gizlemeye calisip, dur şunları kiskandirayim diyenlerdir.

biri de babamın cenazesine gidiyorum yazan bile varmış, artık nasıl bir boşluk kendini kaybetmişlik hissizlik anıdır bilinmez

Benim anasayfamda da bu tarz muhabbetler acayip yogun oldugundan o insanlarla dalga gecmek, onlara mesaj vermek icin kocamin hesabindan kendi duvarima askli meskli cumleler yazdim. Altina da kendim yorum yaptim: "ben de seni turabi'nin kazanmayi sevdigi kadar seviyorum. Yan koltuktan selamlar." O sira survivor izliyorduk. Cok eglenmistik.
Ben her ozel anini birilerine gosterme cabasinda olan insanlarin mutlu dakikalar gecirdiklerine inanmiyorum. Bir seylerin eksikligi gibi geliyor.
Hele su "aSkimL@ b@Lkon qeyfii" yazanlar yok mu? Ailecek guluyoruz.

Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Valla herkes dilediğini paylassin ben rahatsiz olmuyorum. Girmek istemiorsam köşede gizle var tikliorum oluor bitior. Ama su begen begen diye cildiranlari bende anlamiorum. Sirf bu yuzden kimsenin biseyini begenmiorum yorum yazmiorum cok cok cok nadir yaziorum hatta ben yazinca ooo dior kiymetli oluor yorumlarim, begenilerim:-D

Önceden belirteyim bu tarz işler yapmıyorum, facebook hesabım yok.
Her insan farklıdır, duygularını yaşadıklarını farklı ifade eder.
Kimi mutlu ya da mutsuz olsun her anını paylaşır kimi kendi içine saklar.
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ? Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.

Benim kuzenim sabah aksam facebookta her yaptigini paylasiyor az kaldi wc ye gidiyorum yazacak die korkuyorum :9: yok sura seyehat etmis ora gitmis bura gitmis yaziyor herseyi yok kendini hasta hissediyormus cevap yazanlara laf yetistiriyor hastaysan git yataginda yatsana yahuu facebookta ne isin var:ssz:p

Hehe! Aynı kuzenden bende de var. Evlendiği gece evlerine gidip ''Biz artık karı kocayıııız.'' yazıp facede evinde bildirim yapmıştı. Sonrasında balayında her dakika şimdi burdayız, şimdi şurdayız, ben şunu yedim, kocişkom bunu yedi... Yahu insan balayında facebookta bildirim mi yapar yaa! Otur kocanla sohbet et! Alla Allaaa.... :)

İsteyen paylaşır rahatsız olmam,ama bazıları cidden abartıyor.Sırf gösteriş olsun diye bunu yapanlar gülünç duruma düşüyor.

biri de babamın cenazesine gidiyorum yazan bile varmış, artık nasıl bir boşluk kendini kaybetmişlik hissizlik anıdır bilinmez

biride babam şuan kalp krizi geçiriyor diye paylaşmış acilin önünde hatta capsleyip twitter da dalga geçmişlerdi şunu yazıp : 'ama babamda çok güzel kalp krizi geçirir diye asdffgh.... yok artık dedim agzım açık kaldı :26::26::26:

Bir şey fazla abartılarak anlatılıyorsa bunun altında bit yeniği ararım:)(Bu benimde yaptığım bişi:Sigarayı bırakıp devamlı sigaranın zararlarından bahsetmem gibi ama ben bunu kendime gayret vermek için yapıyorum :1:)Biri devamlı eşinin kendini sevdiğinden bahsediyorsa bu yönde bir eksiği vardır

aynen öyle. abartılan şeyde pek samimiyet yoktur.

Ben bu tip aşırı paylaşım yapan insanların reelde alamadıkları beğenileri sanal ortamda almaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kendini ispatlama çabası yani. Bu mutlu anları paylaşmak değildir kimse kusura bakmasın.
Evlilik teklifi aldığı "anı" fotoğraflayıp paylaşan (o an nasıl aklına geliyorsa)
Gecenin bir vakti hastane acilinde check-in yapan
Yediği her yemeği kamuya ilan eden
"Trafikteyim hofff" ünlemiyle bulunduğu caddeyi yazan
İnsan normal değildir. Bir de keyifliler var ki resmen "keyif" sözcüğünden nefret ettim bu paylaşımlar yüzünden.
Bazıları gezdikleri gittikleri yerleri paylaşıyor mesela bayılıyorum, kaliteli paylaşımlar bence. En azından iki yer görmüş oluyoruz.
Benim listemde de iki haftada bir düzenli olarak berberde check-in yapan erkek var mesela, Allah onu da öyle yaratmış. :27:
Çözüm de, o kişilerin paylaşımlarına gelince hızlıca geçiyorsun olay kapanıyor.

evet, sanal bir hayat kuruyor insanlar resmen.

Burda yapanlar facebooktakinden daha vahimmmm :52:

:) bence de. burda tanıdığı falan da yok, ne gerek var ki 1234567 tane kociş resmi paylaşmaya? tuhaf :ssz:

Son düzenleme:
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ? Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.

silmekte öyle kolay olmuyor malesef gün geliyor yüzyüze bakıyorsun neden sildin diye soruyorlar birde :27:

Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ?Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.

ne acı değil mi:50:

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

katılıyorum..

ben hayatının bu kadar her anını deşifre eden insanların mutlu olmadığını ve bir tür tatmin arayışı içinde olduğunu düşünüyorum. aynı şekilde benim de var listemde böyle birkaç kişi, sanırsın ki bir tek onlar evli, bir tek onlar çocuk doğurmuş. ne diyeyim, herkes kendi kültürü bakış açısı kendi değer yargıları kadar davranabilir.. çok görmüyorum:6:

Back
X