• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

Hey maşallah :DDD Yok artık. Görsem öyle bişi şok olurdum vallahi ben yaaa. Hakkaten yuhhh yani :))))

Bi de akraba bu kadın, silsen gelir üç gün çemkirir kapıda. Hayır hem silip engelleyemiyorsun haberdar olur diye, hem rahatsızsın. Bazı arkadaşlar demiş de kapa facebookunu o zaman sanane falan diye, ben niye kapıyorum yahu, mecbur muyuz milletin enerji depolarını falan görmeye:27:

işte aynen ya içtiği çayı paylaşıp demiyolarmı öle kocişimle çay keyfi yaa sen cins olduğumda o

yanlız sizin listedeki de iyice işi abartmış cevizler falan

Benim listedeki bir ekol canım, diğer akrabalardan falan bakar görür sildiğimi diye silemiyorum da. Ballı ceviz tadında paylaşımlarla hayatımıza devam ediyoruz ne yapalım:10:

Aynı evde yaşayıp birbirini yıkayan yağlayan çiftler kesin listesindeki birilerine nispet yapıyor.Ben bunu gözlemledim.Mutlu insan biraz da korkar aman nazar değer diye,aynı evde yaşadığım eşime ordan neden ilan-ı aşk edeyim ki...Listemde nispet yapmak istediğim kimse yok demek ki. :P

Önceden belirteyim bu tarz işler yapmıyorum, facebook hesabım yok.
Her insan farklıdır, duygularını yaşadıklarını farklı ifade eder.
Kimi mutlu ya da mutsuz olsun her anını paylaşır kimi kendi içine saklar.
Bunu yargılama niye ?
Sizlere ne ?
Beğenmeyen listesindekileri silsin yani bu kadar mu zor ? Herşeyi eleştiriyoruz, mutluluklarıyla mutsuz, mutsuzluklarıyla mutlu oluyoruz.
Yazık.

ben yargılamıyorum yani onlara sıra gelmiyor hayatımda o kadar canımı sıkan olay varken kendimden başkasını göremiyorum.Allah herkese yardım etsin

Son düzenleme:
Benim anasayfamda da bu tarz muhabbetler acayip yogun oldugundan o insanlarla dalga gecmek, onlara mesaj vermek icin kocamin hesabindan kendi duvarima askli meskli cumleler yazdim. Altina da kendim yorum yaptim: "ben de seni turabi'nin kazanmayi sevdigi kadar seviyorum. Yan koltuktan selamlar." O sira survivor izliyorduk. Cok eglenmistik.
Ben her ozel anini birilerine gosterme cabasinda olan insanlarin mutlu dakikalar gecirdiklerine inanmiyorum. Bir seylerin eksikligi gibi geliyor.
Hele su "aSkimL@ b@Lkon qeyfii" yazanlar yok mu? Ailecek guluyoruz.

sizinkinde bir tarz varmıs :D, bir de insanların tarzına gore yaptıgı yorumlar ortusmeyınce bır o kadar ıstemsız gulduruyor.... çünkü benım bu şekilde yazısan arkadaslarım, içlerinde samımı olduklarımda var, bır resım paylasınca çevrimiçi ısem hemen ozelden msj atıp, ''altına bu elbıse cok zayıf gostermıs, bu sac cok yakısmıs, ay ne kadar guzelsın'' yorumları yapmamı özellikle talep eden ınsanlar, bir bakıyorum herkes ıltıfat yagdırıyor gel de gulme :)
şimdi nasıl mı kullanıyorum, tabıkı her daım cevrımdısı gosterıyorum kendımı :)) Facebook benım ıcın eglence kaynagı, çok keyıflı :D

Hehe! Aynı kuzenden bende de var. Evlendiği gece evlerine gidip ''Biz artık karı kocayıııız.'' yazıp facede evinde bildirim yapmıştı. Sonrasında balayında her dakika şimdi burdayız, şimdi şurdayız, ben şunu yedim, kocişkom bunu yedi... Yahu insan balayında facebookta bildirim mi yapar yaa! Otur kocanla sohbet et! Alla Allaaa.... :)

Kimseye karışmam kendim de sürekli fotoğraf koymam, hele etiket yapma huyum hiç yoktur. Kalabalık bir yere çıkmadığım sürece kendimi gittiğim yerler de etiketlemem. Benim bir arkadaşım var canı sıkılıyor herhalde bi bakıyorum telefona facebook' tan 10 bilidirim, hepsi aynı kişi 1 dk aralıklarla arka arkaya paylaşım da bulunmuş. Hayırlı sahurlar, Hayırlı Ramazanlar.. Baba Ocağına iftara gdiyorum yarın, temizlik başlasın. Temizlik bitti bende bittim. Baba kız nihayet uyuya kaldılar gibi gibi.. Bana saçma gelen her hareketini anlamlı anlamsız bakmadan yazması, paylaşması.

Ya beğendiğin bir söz olur ya da bişey yaparsın paylaşırsın. Temizlik, yemek, börek, çocuğun banyosu, höh dedim, aa şimdi de hah dedim yani herşeyinden haberimiz var Facebookça. :27:

Son düzenleme:
Konuyu akışta görünce aklıma direkt bu geldi: Kızının ilk reglini Facebook'ta paylaşan hevesli baba:52:

KıZıMlA ReGl QeyyFi

$Screen-shot-2013-10-07-at-10.53.01-PM.webp
Alttaki yorumlar süper:27:

Son düzenleme:
sizinkinde bir tarz varmıs :D, bir de insanların tarzına gore yaptıgı yorumlar ortusmeyınce bır o kadar ıstemsız gulduruyor.... çünkü benım bu şekilde yazısan arkadaslarım, içlerinde samımı olduklarımda var, bır resım paylasınca çevrimiçi ısem hemen ozelden msj atıp, ''altına bu elbıse cok zayıf gostermıs, bu sac cok yakısmıs, ay ne kadar guzelsın'' yorumları yapmamı özellikle talep eden ınsanlar, bir bakıyorum herkes ıltıfat yagdırıyor gel de gulme :)
şimdi nasıl mı kullanıyorum, tabıkı her daım cevrımdısı gosterıyorum kendımı :)) Facebook benım ıcın eglence kaynagı, çok keyıflı :D

Size gelen isteklere sasirdim. Gerci yasiniz kucukse olabilir. Benim ogrencilerim yapiyor cunku bunu.

Benim listemde yeni evliler var. Sürekli şu keyfi bu keyfi falan paylaşıyorlar. Geçenlerde bu yeni evli çiftimizden esas kızımızın doğum günüymüş, esas oğlan da sürpriz yapmış. girişten yatak odasına kadar güller, mumlar falan süslemiş. hediye almış saat (fotoğrafta kol uzatılmıştı ordan anladım) Neyse.. bu sürpriz güzel bişey de. o anın romantikliğini unutup fotoğraf çekmeyi düşünmek cidden normal değil... Bildiğin fotoroman gibi bişey olmuştu...
Yatak odasında yatağı da çekmiş, yatak gül yapraklarıyla süslü... birisi benim gibi sabırlı değildi herhalde ki... "az sonraaa" diye yazıverdi yoruma... oh iyi oldu... bize ne sizin yatak odanızdan değil mi? çok abartıyorlar. GÖRGÜSÜZLÜK..... Önceden daha çok sinir olurdum artık biraz alıştım bu durumlara, en azından sayfamda görmek istemediklerimi engellemeyi öğrendim :45:

Ayrıca, inşallah paylaştıkları gibi her anları mutlulukla doludur. Herkes mutlu olsun....

Sırf bu "beğensene" ısrarı yüzünden çok yakın bir arkadaşımdan aşırı soğudum ve şu an konuşmuyoruz. Kendisi eşinin ailesiyle küs olduğu için nispet peşinde sürekli ve "instagram'a foto koydum yorum yazsana" "facebook fotomu neden beğenmedin ?" gibi şeylerle beni bunaltmaktaydı. Mesafe koydum rahatladım.

Şahsi görüşüm şu : Bu tip mecralar tabii ki paylaşım yapmak için var ama herşeyin bir adabı ve insanların da özeli olması gerektiğini düşünüyorum.

Konuyu akışta görünce aklıma direkt bu geldi: Kızının ilk reglini Facebook'ta paylaşan hevesli baba:52:

KıZıMlA ReGl QeyyFi

Eki Görüntüle 1184472
Alttaki yorumlar süper:27:

Aslında herkese çok güzel bir cevap vermiş bence. Oğlumun sünnet oluşunu paylaşabilirim değil mi demiş. Şu sıralar sünnet düğünleri falan var ya çokça. Belki de onunkisi toplumsal bir eleştiri niteliğindedir :44:

Bir de ben anne olan kadinlarin devamli o kucuk cocuklari halka mal etme cabasini anlayamiyorum. Bu yetmezmis gibi devamli annelige methiyeler diziyorlar. Bir kadin dogurdugu an artik muhtesem bir varlik oldugunu, bunu da sadece dogurarak kazandigini gozumuze gozumuze sokmak icin elinden geleni yapiyor. Hi hi evet canim anneler kutsaldir, sen de oylesin tamam.
Hic dusunmezler ama cocugu olamayan kadinlari, senin yedigin yemegi yiyemeyen insanlari.
Bir iki kere olur da gunun her saati senin cocugunu gorup "masallah" demekten yoruluyoruz be bacim.

Ve kocalarini donlu atletli ceken kadinlar... susuyorum.

Aslında herkese çok güzel bir cevap vermiş bence. Oğlumun sünnet oluşunu paylaşabilirim değil mi demiş. Şu sıralar sünnet düğünleri falan var ya çokça. Belki de onunkisi toplumsal bir eleştiri niteliğindedir :44:

kusura bakmayın ama ikisi aynı değil. kızım artık oldu (olgunlaştı manasında) ilgilenenler benimle irtibata geçsin mesajı vermek istiyormuş gibi saçmalamış...'kızım dün bekaretini kaybetti ' diyede bir paylaşım beklenir bu babadan. :26:

bence kinaye yapılmış.zaten yorumlarda da yazmış,oğlumun sünnetini paylaşabilirim ama diye:34:

Mümkündür:1: ama ikisi farklı insanlar bence, o sünnet yorumunu yapanla, regli paylaşan çünkü isimleri karalanmış ikisinin de ama birinin kısa çizgi diğerinin upuzun, yani isimlerden biri kısa biri uzun farklı insanlar diye düşündüm ben:1: Her türlü facebook'umda öyle bir şey görsem 2 ay rehabilitasyon merkezinde kalmam gerekirdi :27:

Back
X