- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ataturkcuyumben
Canım bu geceden bir ara bilişim suçlarını bence.. İçin rahat etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yardımcı olun belki aranızda polis olanlar da vardır. 2 gündür faceden tanımadığım biri mrb,günaydın,nasılsınız" gibi msjlar atıyordu. mesajlar gitgide çoğalınca ben de sen kimsin yazdım. o da beni tanıdığını, seni (yaşadığım ilçenin ismini söyleyerek ) şurada gördüm falan yazdı. ben de ismimi soyismimi nereden biliyorsn diye sordum sonra ben öğrenirim yazdı. ben de msj atmaya devam edersen engellerim yazdım o da sana ulaşamayacağımı mı sanıyorsun diye yazdı. ben bunu engeeledim sabah. sonra başka bi face adresinden " SENI G...DEN S....YEN ADAM DEGIL BENI ENGELLEMEK NEYMIS GORECEKSIN SEN " yazmş. kızlar çok korkuyorum ben yalnız yaşıyorum napcm ben şimdi. dışarıya çıkamıck mıyım![]()
bir şey çıkmadı henüz. dosyam savcılıkta ama ne oluyor ne bitiyor haberim yok. en son ben bunun katakulliyle numarasını aldım polise verdim. polis aramış bunu gelip ifade vermen gerekiyor diye. sonra bana özür msjı attı şikayetimi geri almamı istedi ama ben geri almadım şikayetimi. soruşturma devam ediyor yani şu an. ve o şahıs bir daha rahatsız etmedi fena tırstı![]()
bir şey çıkmadı henüz. dosyam savcılıkta ama ne oluyor ne bitiyor haberim yok. en son ben bunun katakulliyle numarasını aldım polise verdim. polis aramış bunu gelip ifade vermen gerekiyor diye. sonra bana özür msjı attı şikayetimi geri almamı istedi ama ben geri almadım şikayetimi. soruşturma devam ediyor yani şu an. ve o şahıs bir daha rahatsız etmedi fena tırstı![]()