facebooktan tanımadığım biri beni tehdit ediyor. yardıımmmmm

Mesajları silme kutunda delil olarak dursunlar.
Ve hiçbir mesaja cevap yazma.

Emin ol ki bu kişi seni tanıyan birisi.
Seninle dalga geçiyor olabilir.
Savcılığa ver, polise git suç duyurusunda bulun.

yaa ne pislik ınsanlar var..takıntılı tıplerden hep korkmusumdur Allah korusun..bence tanıdıgın guvendıgın bırılerı varsa bu gece onlarla kal yarın da hemen polıse gıt..acaba sımdıden polısı arayıp anlatsan mı kı durumu belkı faceden ısımdemden IP adresını hemen buluyorlardır..etraf hasta ruhlarla dolu..

yıllar önce benimde bi sapığm vardı ama baya uzak bi şehirden doğudandı face imi nerden bulduysa o zmanlarda açıktı gizlilik ayarlarım flan yoktu... takmıştı bana kfayı yok snle evlencem karım ypcam seni de bilmemne annesine bile göstermş benim fotolarımı ailecek takmışlardı bana falan mahkemeye vermiştik biz bunu babam falan da internetten rahatsız ediyo diye.. o gün bugündür ne ses çıktı bi daha ne bişey 7 yıl flan oldu baya korkmuş bunlar tabi işin içine öle şeyler girince. Bunların adamlığı sadece klavyeden ibaret için rahat olsn ufak bişey gördülermi tırsarlar toz olurlar :34:

Neden suç duyurusunda bulunmadınız ?
Yalnız yaşayan birisiniz lütfen ihmal etmeyin
Arayın 155 i onlar gereken yönlendirmeyi yaparlar.
Bilişim suçları yazn googlea sitesine gereken şikayeti yapın
İhmal etmeyin anormal bir durum.
Klavye tehdidiyle kalmayabileceğini de düşünün hemen şimdi arayın ne yazık ki kişilk bozukluğu, ruh hastalığı olan ve boş insanların tek eğlencesi bu son yıllarda.

kızlar yardımcı olun belki aranızda polis olanlar da vardır. 2 gündür faceden tanımadığım biri mrb,günaydın,nasılsınız" gibi msjlar atıyordu. mesajlar gitgide çoğalınca ben de sen kimsin yazdım. o da beni tanıdığını, seni (yaşadığım ilçenin ismini söyleyerek ) şurada gördüm falan yazdı. ben de ismimi soyismimi nereden biliyorsn diye sordum sonra ben öğrenirim yazdı. ben de msj atmaya devam edersen engellerim yazdım o da sana ulaşamayacağımı mı sanıyorsun diye yazdı. ben bunu engeeledim sabah. sonra başka bi face adresinden " SENI G...DEN S....YEN ADAM DEGIL BENI ENGELLEMEK NEYMIS GORECEKSIN SEN " yazmş. kızlar çok korkuyorum ben yalnız yaşıyorum napcm ben şimdi. dışarıya çıkamıck mıyım:14:

sizin konu noldu merak ettikkk :44:

bir şey çıkmadı henüz. dosyam savcılıkta ama ne oluyor ne bitiyor haberim yok. en son ben bunun katakulliyle numarasını aldım polise verdim. polis aramış bunu gelip ifade vermen gerekiyor diye. sonra bana özür msjı attı şikayetimi geri almamı istedi ama ben geri almadım şikayetimi. soruşturma devam ediyor yani şu an. ve o şahıs bir daha rahatsız etmedi fena tırstı:52::52:

bir şey çıkmadı henüz. dosyam savcılıkta ama ne oluyor ne bitiyor haberim yok. en son ben bunun katakulliyle numarasını aldım polise verdim. polis aramış bunu gelip ifade vermen gerekiyor diye. sonra bana özür msjı attı şikayetimi geri almamı istedi ama ben geri almadım şikayetimi. soruşturma devam ediyor yani şu an. ve o şahıs bir daha rahatsız etmedi fena tırstı:52::52:

Demek özür diledi :1: Kimmiş peki tanıdığınız biri mi?

numarayla isim sorgulasaydınız ? tanıdık bir isim olabilir ki muhtemelen öyle,

korkunun gözünü seveyim, özürde diler, resmi makam süreci başlayıca yalvarmayada başlar .

Oh iyi olmuş sakın şikayetinizi geri almayın .

bidaha muhattap olma bence mjına karşılık verme sonuçta karşındaki akıllımı delimi katilmi hırsızmı bilmiyosun

Back
X