Facebooktan tanistigim yabanci

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
35
Ankara
Yaklasik 1 yil once bu zamanlar face de tanistik onunla konustuk biraz sonra numarasini verdi bana mesaj at mutlaka dedi ben atmadim bi iki ay ara sira konustuk boyle ama ben numarami vermedim hic 2 ay sonra mesaj atmis faceden bende disardaydim numarami istedi yine verdim aradi hemen nerdesin hemen geliyorum almaya dedi bende yalnizdim zaten neyse geldi ve bendeki o deli cesareti bindim arabasina kafami bi cevirdim karsimda inanilmaz hos bi adam o ilk bakis cok etkiledi beni neyse hic bozuntuya vermedim konustuk sonra bi cafeye gittik bana cicek aldi cicek aldigi yerden nazar boncugu istedi bi tane yakama igneledi onu kalsin hep dedi beni resmen kendine asik etti oyle yaparak sonra beni evime birakti eve gidince aradi hemen mesaj atti ilgilendi cok mutluydum iki gun sonra tekrar bulustuk aldi beni okuldan yemek yedik sıkıldık oyun oynamaya gittik orasi ayri ayri odalarin oldugu pes salonu girdim yani hic tereddut etmeden salak aklim iste neyse odaya girdik oyun oynadik sonra bana yaklasmaya basladi ben istemedikce ustume geldi en son kollarimi tuttu gozu donmus gibiydi bagirsam kimse duymaz kapiyi da kitlemis ben aglamak uzeriyim tabi neyseki birlikte olmadik ama bana zorla dokundu elinden kurtuldum pesimden geldi ozur diledi ben konusmak dahi istemiyodum ama zorla arabaya bindirdi eve birakti beni sonrasinda surekli aradi sordu gorusmek istedi artik sevgiliymisiz gibi davranmaya basladi bende salak gibi karsilik verdim ve sevgili olduk 3 ay sonra beni uyduruk bi nedenden dolayi birakti ama ben asik olmustum ona ayriliga dayanamadim aglaya aglaya aradim istemedi beni ben 7 ay hergun gozyasi doktum kimseyi sevemedim o kotu gunu de hic unutamadim neyse sonra hayatima biri girdi ve onu unutturdu bana ama o kotu gun aklimdan hic cikmiyo kendimi cok huzursuz hissediyorum simdiki sevgilime her sarildigimda hep o gun aklima geliyo bi turlu unutamiyorum psikolojimi cok etkiledi kendimi suclu hissediyorum

Ahh biz kizlar ahh kendi kendimizi uzmeyi nasil da basariyoruz gonul iste sevme yapma diyemiyorsun ki hic beklemedigin anda oluveriyor iste... insanin aklinda da hep bole insanlar kalio nedense hep bi pismanlik duyuyo ya da hep bi eksiklik hissediyo yasananlara dair ama uzulmeye filan da gerek yok sonucta hersey unutuluo bi unutturan mutlaka oluo

ilk gün zaten sana niyetini belli etmiş ah ah neden sonra görüştünüz

dua edinki ayrılmışınız inşallah bu sevgilinizle mutlu olursunuz

bu kadar kafana takma.. Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi.. iğrenç adam istediğini alamayınca başka kollara gitmiş işte.. yat kalk istediğini zorla almadığına şükret.. çünkü ona bu fırsatı vermişsin.. öylesi daha kötü olurdu.. üzme artık kendini aksine şanslı hisset.. babası yaşında adamlar tarafından iğrenç şekillerde tecavüze uğrayanlar var bu ülkede.. okuldan alınıp zorla evlendirilenler var.. bundan sonra daha da dikkatli olursun üzülme.. mutlu olmaya bak..

Ucuz kurtulmuşsun canım, büyük geçmiş olsun. Çok daha büyük bi travma yaşamadığın için şanslısın. Sakın bu adam için geleceğine gölge düşmesine izin verme, tabii aklını bulandırmasına da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…