Kızlar benim durumu yazmıştım önceden...dün bi sitede facede hareketler dökümünü görünce eşimin facesini açnak geldi aklıma...facede hareketler dökümünden eşimin bi kadını arattığını gördüm kadının hesabına girdiğimde muhtemelen kadının hesabı heklenmiş...eşime sordum ben aratmadım söylediğin ismide tanımıyorum diyo...bağırdı çağırdı napnalıyım üstüne gitmeli miyim. ..virüs falan olabilir mi aratmadığı halde aramış gibi göxükür mü facede
çünkü facebookta hareketler dökümünde aratılan isimler yok yaptıgın paylaşımları görürsün sadece
Virüs olcağını hiç sanmıyorum benimde bu şekil başıma gelmişti önce inkar :) sonra kabul..Ama keşke çaktırmasaymışınız ben bir süre daha takip etmiştim çünkü böyle bir uygulamadan haberi yoktu sadece 1 gün aratmış 4 ay aratmamıştı 4.ayın sonunda patlamıştım baktım birşey olduğu yokArtık daha temkinli davranıp siler
Sadece bir kere aratmış nerden nasıl bulduğumu bilmiyor. ...eşimle zaten faceleri dondurmuştuk dün bi sitede görünce şeytan dürttü açtım baktım...valla dün tanıymusun bu kadını deyince tanımadığını söyledi hatta böyle şeylerle uğraştığım için ben suçlu çıktım. ..bağırdı çağırdı ben gitmedim üstüne o beniö üstüme geldi...bulcam o kadını dio tanımıyorum dio kesin virüstür dio falan filan işin tuhafı sadece tanıyomusun tanımıyomusun die sordum
Kızlar benim durumu yazmıştım önceden...dün bi sitede facede hareketler dökümünü görünce eşimin facesini açnak geldi aklıma...facede hareketler dökümünden eşimin bi kadını arattığını gördüm kadının hesabına girdiğimde muhtemelen kadının hesabı heklenmiş...eşime sordum ben aratmadım söylediğin ismide tanımıyorum diyo...bağırdı çağırdı napnalıyım üstüne gitmeli miyim. ..virüs falan olabilir mi aratmadığı halde aramış gibi göxükür mü facede
vay be yeni bir şey öğrendimm.. Ben şimdi şifresini istedim girdim baktım, tertemiz.. Hiç kayıt yok. Bir insan yıllarda kimseyi aratmaz mı? bence bu daha saçma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?