facede aranan kadın

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Kızlar benim durumu yazmıştım önceden...dün bi sitede facede hareketler dökümünü görünce eşimin facesini açnak geldi aklıma...facede hareketler dökümünden eşimin bi kadını arattığını gördüm kadının hesabına girdiğimde muhtemelen kadının hesabı heklenmiş...eşime sordum ben aratmadım söylediğin ismide tanımıyorum diyo...bağırdı çağırdı napnalıyım üstüne gitmeli miyim. ..virüs falan olabilir mi aratmadığı halde aramış gibi göxükür mü facede

Son düzenleme:
merhaba, senin iletinden sonra ben kendi facem için harektler dökümüme baktım. Bi kaç kişi adı felan arattım. Aratılan isimlere ait bir doküm çıkmıyor, yaptığımız yorumlar vs yazıyor. Virus felan olabilir bence.

çıkıyor ya kimi arattıysanız onun ismi çıkıyor hatta ismi falan yazıp çıkmamış olsa bile çıkıyor şunu yazdı diye ama ben fazla takılma derim bu onun gözünü korkutmuştur üstüne gitmen bir daha yapmaz diye düşünüyorum belki tanıdığı eski arkadaşı falandır çok aşırı uzatmamak gerek diye düşünüyorum

pardon ya, çıkıyormuş.. Başkası aratmış olabilir.. Bence konuyu önce bir anla.. Sinirlenmek için erken olabilir.

hareketler dökümünde, sağda daha yazıyor.... oraya tıkla sonra ara yazıyor oraya bak. hangi günler kimleri aratmış yazıyor. kesin bilgiye öyle ulaşırsın. sonucu bize söyle ama
birde bak kaç defa aratmış..
Buarada aratmasında bence mahsur yok. bende aratabiliyorum eski arkadaşlarımı yeni tanıdıklarımı. büyütme bence

Son düzenleme:
Tanımadını söylüyo zaten facesinide donfurmuştu gerçi yapacak adam gider başka bi hesap alır yine yapar bu ne ne biçim düzen ne biçim dünya

Virüs olcağını hiç sanmıyorum benimde bu şekil başıma gelmişti önce inkar :) sonra kabul..Ama keşke çaktırmasaymışınız ben bir süre daha takip etmiştim çünkü böyle bir uygulamadan haberi yoktu sadece 1 gün aratmış 4 ay aratmamıştı 4.ayın sonunda patlamıştım baktım birşey olduğu yok Artık daha temkinli davranıp siler

kuvvetle muhtemel virüstür,yani bence büyütmeden eşinle aranı düzelt

çünkü facebookta hareketler dökümünde aratılan isimler yok yaptıgın paylaşımları görürsün sadece

aratılan isimleride görebiliyorsun , sadece ben yazan kutucuğu işaretlediğinde onlarda çıkıyor , tabi eğer kaldırmadıysa

Sadece bir kere aratmış nerden nasıl bulduğumu bilmiyor. ...eşimle zaten faceleri dondurmuştuk dün bi sitede görünce şeytan dürttü açtım baktım...valla dün tanıymusun bu kadını deyince tanımadığını söyledi hatta böyle şeylerle uğraştığım için ben suçlu çıktım. ..bağırdı çağırdı ben gitmedim üstüne o beniö üstüme geldi...bulcam o kadını dio tanımıyorum dio kesin virüstür dio falan filan işin tuhafı sadece tanıyomusun tanımıyomusun die sordum

fb'un ilişkilerde hep sorun olduğunu, ayrılık getirdiğini söylerim. aslında çift olarak bu şekilde bir karar alınmalı ve kullanılmamalı kullanmayı bıraktığımdan beri rahatım, insan paranoyaklaşıyor

tanımıyo olabilir ama facete yanda çıkıyo profiller belki ondan bakmış olabilir
mesela beni de dün biri eklemiş faceten profilde bi erkek resmi vardı denizden çıkmış bi vaziyette uzaktan çekilmiş bi foto
ben de girdim profiline baktım kim diye baktım abazanın biri hemen sildim isteği böyle birşey de olabilir
eğer bi kere aratmışsa çok sorun yapma bence sürekli bi biçimde aratsa birşey var diycem ama bi kere aratmayı da abartmamak lazım

Son düzenleme:

arattırmasına gerek yok ki tıklaması yeter ama öle bile olsa ne olmuş ki arattırmış ise facesin sağ tarafında bir sürü kişi çıkıyor ya da bir arkadaşın ortak arkadaşları felan çıkıyor tıklamış olabilir.çok büyük bir mesele haline neden getirdiniz anlayamadım.

Kadin milletinden korkulur valla. Hayatimda kimse olmasada,
olur ya biri girer merak eder kurcalar diye surekli aranan isimlerin oldugu yeri duzenli olarak her ay siliyorum.
Bazen insan can s.kintisindan bakiyor iste onun bunun hesabina..

vay be yeni bir şey öğrendimm.. Ben şimdi şifresini istedim girdim baktım, tertemiz.. Hiç kayıt yok. Bir insan yıllarda kimseyi aratmaz mı? bence bu daha saçma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…