Face'de arkadaş listesi sorunu

bebeqim__05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
36
1
36
İstanbul
Face'de başıma gelen birkaç olaydan sonra arkadaşlarımın görünmesini istemediğim için arkadaş listemi gizledim. Fakat bu seferde paylaştığım durumları,bağlantıları vs. beğenenlerden görünüyorlar. Yani ortak arkadaşların görebilmesi sorun değil de birbirini tanımayan arkadaşlarım gelip bakıp beğendiklerini ekliyorlar deli oluyorum. Tabii sonrasında ben uğraşıyorum :D Bunu engellemenin bi yolu var mıdır? Sanırım yok ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

bunun için yapabileceğin tek şey arkadaşlarının senin gönderilerini beğenmesini ve yorum yapmasını engellemek olacak. ayarlarda var böyle bir şey. tercih edersen yapabilirsin. ama diğer arkadaşlarını tanımadığı halde ekleyip rahatsız eden kişiye sert çıkmalısın diye düşünüyorum.bir daha yapacağını sanmam o zaman.

Liseye gidiyorum bu yıl ikinci senem olucak ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla iletişim halinde olmak istiyorum. Bu yüzden facebook işime yarıyor açıkçası. Sürekli yeni insanalr tanıyorum okul nedeniyle. Neredeyse hepsininde bir facebook hesabı var :)

Fikirler için çok sağolun. Duvarımı gizlemeyide düşündüm ama yinede bir şekilde bir yerden çıkarlar yine. Aslında çok takıntılı değilimdir ama zamanında çok yakın arkadaşımla bir sorun yaşamıştım bu yüzden. Sanırım en mantıklısı face kullanmamak olucak yinede

Beğeniyi ve yorumları kapattıktan ve duvarına bişeyler gönderimine izin vermedikten sonra kimse senin kimlerle görüştüğünü bilemez...Duvarınıda kapatabilirsin eklediğin resimler varsa gizle...Sonrasında istediğin arkadaşınla en azından mesajlarla iletişimde olabilirsin...

birbirlerini tanımayan arkadaşlarının birbirlerini eklemesi seni baglamaz teklif eden eder, kabul edip onaylayan arkadas olur...sen zormalıyorsun ki kendileri bilirler bunu bu kadar önemseme bence bırak alan memnun veren memnun

Back
X