• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facede biri benim kimliğime bürünmüş napmalıyım??

miss_baby

_ҳҲҳđέļiçĩøµ
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
141
0
46
Diğer
mrb kızlar çok kötüyüm ya facebook ta biri bnm kimliğime bürünüp doğum günüme kadar bütün bilgilerimi kullanıyor hatta resimlerimin hepsini de çalıp arkadaş listemdekileri ekliyo napmalıyım şikayet ettim ama işe yarar mı bilmiyorum sizin önerebileceğiniz bişey var mı??mafoldumben

ne yapacagini bilmiyorum ama biride benim sadece okul icin aldigim mail adresinden facebook acmis maile bir girdim onay bekliyor actim dogum tarihime 22 haziran 1923 yazmis bende face tamamen sildim

mrb kızlar çok kötüyüm ya facebook ta biri bnm kimliğime bürünüp doğum günüme kadar bütün bilgilerimi kullanıyor hatta resimlerimin hepsini de çalıp arkadaş listemdekileri ekliyo napmalıyım şikayet ettim ama işe yarar mı bilmiyorum sizin önerebileceğiniz bişey var mı??mafoldumben

arkadaşlarına haber ver eklemesinler

senin için kötü şeyler yazabilir birilerinebilmiyorumkismile

canım
arkadaşlarında sende
faceye ingilizce yazıp şikayet edin..
benimde şifrem çalınmıştı.
faceme girmiyordum ama ben gibi herkese yazıyormuş manyağın biri...
ne şikayetler yazdık arkadaşlarla olmadı kapatmadılar hesabı...
10 gün geçti...
bende aynı şekilde ki şikayetimi birde ingilizce yazıp gönderdim..
anında 1 gün içinde hesap kapatıldı.. yanlız dikkat et, senin şuan gerçek olan hesabını da yanlışlıkla kapatabililer.. benim öyle oldu..

canım
arkadaşlarında sende
faceye ingilizce yazıp şikayet edin..
benimde şifrem çalınmıştı.
faceme girmiyordum ama ben gibi herkese yazıyormuş manyağın biri...
ne şikayetler yazdık arkadaşlarla olmadı kapatmadılar hesabı...
10 gün geçti...
bende aynı şekilde ki şikayetimi birde ingilizce yazıp gönderdim..
anında 1 gün içinde hesap kapatıldı.. yanlız dikkat et, senin şuan gerçek olan hesabını da yanlışlıkla kapatabililer.. benim öyle oldu..

şikayeti nerden yapacağım peki ingilizce olarak?

face bılgılerınızı gızleyın sızden baska kımse gormesın yoksa bu tur olaylar hep gelır basınıza

face bılgılerınızı gızleyın sızden baska kımse gormesın yoksa bu tur olaylar hep gelır basınıza

bütün bilgilerim gizli zaten ama yapan kişi ki bn eski sevgilimden şüpheleniyorum arkadaşlarımın facesini kırıyo ordan alıyo ne bilim yapıyo bişeyler...

en etkili yöntem savcılığa vermeniz.
yoksa sizin adınızla herşey yapabilir...

iletişim bölümünden şikayet edin
muhtemelen ingilizce olarak
onlar size geri dönüş yapacaklar, şunu isteyeceklerdir (aynısı bana başka sitede olmuştu)
bi kağıda el yazınızla facebook.com yazıyorsunuz ve sahte profilin ID numarası gibi bi şey oluyo ya sayfa linkinin ucunda, onu da yazmanızı isteyecekler
mesela facebook.com/12345 gibi
bu şekilde fotonuzu çekip yolluyosunuz ve profiliniz hemen kapanıyo

o hesabı bütün arkadaşlarınıza verin, bütün arkadaşlarınız o sayfayı açıp sol alt köşede bulunan (profil resminin alt kısmında sayfanın sonuna doğru) bu kişiyi şikayet et/engelle uyarısına tıklasınlar ve bu kişiyi şikayet et kısmını işaretledikten sonra seçeneklerden sahte profil seçeneğini seçsinler,oradan benim yada başka birinin kimliğine bürünüyor seçeneğini seçip sizin gerçek profil adresinizin linkini ekleyip yollasınlar face direk o hesabı kapatır.

umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

biri de sevgilimin adını bilgilerini kullanarak açmış hem de aynı kişi msn adresinin şifresini de kırdı ve ordaki herkesi face den ekledi
görünce deli oldum şikayet etmek istdim sürekli hata verdi sinir oldum
benim face yok zaten bişey yapamadım bıraktım öyle

off bu facenınde suyu çıktı zaten benım bı tanıdıgım ünideyken yurtta kalırken nette bırııyle tanışıyo bır sure konşuyolar fılan sonra kız artık konuşmak ıstemedıgını soyluyo ve gorusmeyı kesıyo çocukla çocuk buna çok kızıo ve kızın butun arkads lıstesındekı arkadslarınıa bız sevgıyle yattık dıye daha burda yazamıyorum bır suru saçma saapn mesajlar atıyo ve kızın lıstesınde aılesınden tutunda okuldakı hoca laarına kadar herkes var çok zor bı durum canım sanada tavsıyem arakds lıstende dahıl herşeyını gızle ve arkadslarınada mesaj at oben degılım facem çalındı dıye yoksa arkadslarına abuk subuk şeyelr yazıp gonderebıılr :1shok:

ya benimde kardeşimin faqcesini kırmış birisi hemde tanıtoruz allah onu kahretsin bunu nasıl yapıyorlar bilen varmı bi anlatsın, ne biçim insanlar var ya..

ya benimde kardeşimin faqcesini kırmış birisi hemde tanıtoruz allah onu kahretsin bunu nasıl yapıyorlar bilen varmı bi anlatsın, ne biçim insanlar var ya..
Şifrelerinizin kırılmaması için dikkat etmeniz gerekenler ilk olarak mail adresinizin şifre değiştirme gizli sorusuna cevabı saçma bişey yazın örnek:dedenizin mesleği mesela soru cevap olarak ev parfümünüz,deodorantınız veya hersabahbeşdebisikletebinerim gibi acaip bişi olsun. İkincisi şifre sıfırlamayı mutlaka farklı bir mail hesabı açarak oraya isteyin,şifreyenileme alternatif posta adresine gelsin. Son olarak kullandığınız şifrelerde mutlaka harf,rakam ve [ £ ¥ %  gibi karakterleri kombine ederek kullanın,kırılması çok zor oluyor ;)

Back
X