- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim mesajı göndermişsin ama o daha açıp okumamış demek oluyor daha mesajını görmemiş yani. İki tane yanyana mavi tik olunca mesajı okumuş ve görmüş oluyor.Merhaba arkadaşlarım. size bir sorum olacak. facebookta arkadaşım olmayan birine dersle ilgili mesaj attım. daha cevap gelmedi. baktığımda gri tık var sadece. anlamadım ki. diğer kutusuna da düşmedi büyük ihtimal. bilen var mı :) merak ettim saedece
Arkadaşın değilse diğer kutusuna düşmüştürMerhaba arkadaşlarım. size bir sorum olacak. facebookta arkadaşım olmayan birine dersle ilgili mesaj attım. daha cevap gelmedi. baktığımda gri tık var sadece. anlamadım ki. diğer kutusuna da düşmedi büyük ihtimal. bilen var mı :) merak ettim saedece
Okumamıştır,ya da okumuş olup okunmadıyı işaretlemiş te olabilir.Merhaba arkadaşlarım. size bir sorum olacak. facebookta arkadaşım olmayan birine dersle ilgili mesaj attım. daha cevap gelmedi. baktığımda gri tık var sadece. anlamadım ki. diğer kutusuna da düşmedi büyük ihtimal. bilen var mı :) merak ettim saedece
Arkadaşın değilse diğer kutusuna düşmüştür
gri tik olunca daha iletilmediğini simgeliyor.gelen kutusuna düşüp de eğer okunmayı bekliyorsa o tik işaretinin olduğu yuvarlak dolmuş oluyor sanırım messengerdan baktın yolladığn mesaja
messengerdan mı yolladın mesajı ?sadece gri tık idi canım içi dolu değildi
messengerdan mı yolladın mesajı ?
diğere düşmüş o zaman cnm kendisi görebileceği şekilde gelen kutusuna düşseydi tikin içi dolardıevet canım
diğere düşmüş o zaman cnm kendisi görebileceği şekilde gelen kutusuna düşseydi tikin içi dolardı
Messengerdan nasıl bilmiyorum ama bilgisayardan gri tik gördüğünde karşıdaki okumuş anlamına gelmiyor mu? Diğer kutusuna düşsün veya düşmesin ikisi de aynı diye biliyorum.
Kusura bakma canım bilmiyorum ben yenisini:) kullanmıyorum dadeğişti sistem canım okuyan arkadaşlarımınki mavi içi dolu oluyr o yüzden sordum
Kusura bakma canım bilmiyorum ben yenisini:) kullanmıyorum da