facede gri tık

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhaba arkadaşlarım. size bir sorum olacak. facebookta arkadaşım olmayan birine dersle ilgili mesaj attım. daha cevap gelmedi. baktığımda gri tık var sadece. anlamadım ki. diğer kutusuna da düşmedi büyük ihtimal. bilen var mı :) merak ettim saedece

Merhaba arkadaşlarım. size bir sorum olacak. facebookta arkadaşım olmayan birine dersle ilgili mesaj attım. daha cevap gelmedi. baktığımda gri tık var sadece. anlamadım ki. diğer kutusuna da düşmedi büyük ihtimal. bilen var mı :) merak ettim saedece
Canim mesajı göndermişsin ama o daha açıp okumamış demek oluyor daha mesajını görmemiş yani. İki tane yanyana mavi tik olunca mesajı okumuş ve görmüş oluyor.

Arkadaşın değilse diğer kutusuna düşmüştür

Okumamıştır,ya da okumuş olup okunmadıyı işaretlemiş te olabilir.

gri tik olunca daha iletilmediğini simgeliyor.gelen kutusuna düşüp de eğer okunmayı bekliyorsa o tik işaretinin olduğu yuvarlak dolmuş oluyor sanırım messengerdan baktın yolladığn mesaja

gri tik olunca daha iletilmediğini simgeliyor.gelen kutusuna düşüp de eğer okunmayı bekliyorsa o tik işaretinin olduğu yuvarlak dolmuş oluyor sanırım messengerdan baktın yolladığn mesaja

sadece gri tık idi canım içi dolu değildi

diğere düşmüş o zaman cnm kendisi görebileceği şekilde gelen kutusuna düşseydi tikin içi dolardı

anladım canım bende sanıyorum ki diğer kutusuna düşecek yazmadığı için gitmiştir. dedim hep ama haklısın sanırım

Messengerdan nasıl bilmiyorum ama bilgisayardan gri tik gördüğünde karşıdaki okumuş anlamına gelmiyor mu? Diğer kutusuna düşsün veya düşmesin ikisi de aynı diye biliyorum.

Messengerdan nasıl bilmiyorum ama bilgisayardan gri tik gördüğünde karşıdaki okumuş anlamına gelmiyor mu? Diğer kutusuna düşsün veya düşmesin ikisi de aynı diye biliyorum.

değişti sistem canım okuyan arkadaşlarımınki mavi içi dolu oluyr :KK66: o yüzden sordum

X