Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer face girdiğinde ilk girişte '' yeni bilgisayarı adlandır '' diyorsa ve sen ev iş vb gibi şeyler yazıyorsan o sensindir.
Benimkinde Ankaradan giriş yapıldığı yazıyor ama şimdi giriş yapan benim.
Mail adresini değiştir mümkünse pek kimsenin bilmediği bir adresin olsun
Şifreni de değiştir.
bazen girdiğin pc ye bağlı olarak ip idresinden yanlış yer tespit ediyor.Ben iş yerinden giriş yaptığımdan ankaradan bağlandığmı,evden girdiğimde ise istanbuldan girdiğmi söylüyor.
Girdiğini sandığın kişinin kendin olmadığından emin ol,bende ilk başkası sanmıştım:)
bazen girdiğin pc ye bağlı olarak ip idresinden yanlış yer tespit ediyor.Ben iş yerinden giriş yaptığımdan ankaradan bağlandığmı,evden girdiğimde ise istanbuldan girdiğmi söylüyor.
Girdiğini sandığın kişinin kendin olmadığından emin ol,bende ilk başkası sanmıştım:)
Eğer face girdiğinde ilk girişte '' yeni bilgisayarı adlandır '' diyorsa ve sen ev iş vb gibi şeyler yazıyorsan o sensindir.
Benimkinde Ankaradan giriş yapıldığı yazıyor ama şimdi giriş yapan benim.
Mail adresini değiştir mümkünse pek kimsenin bilmediği bir adresin olsun
Şifreni de değiştir.
Tahmin etmiştim .
Çerezleri temizlediğinde çıkar yada alttaki kutucuğu işaretleyip bir daha gösterme deseydin sürekli mail gelmeyecekti.
Bu İstanbul Ankara olayınında girdiğin bölge ile alakası var sanırım :26:
Tabi teknik şeyler hiç anlamam tamamen varsayım :)
sadece aklıma gelen şu oldu..internete girdiğimizde her pc ye ait bir IP adres numarası vardır..pc mizi kapattığımızda elektiriğide prizden çekmiş olunca tekar kullanmak için açınca benim bildiğim IP adresi değişiyo..acaba ondan farklı yerlerden girdiğimiz görülüyor olabilirmi..