Fahriye Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Adam Film tarafından hazırlanan Fahriye Abla dizisi kanalını buldu. Yapımcı firma Show Tv'yle anlaştı. Fahriye Abla rolü için de Acı Aşk ve Adanalı'dan tanıdığımız Selin Demiratar'ın adı geçiyor. Sinema filminde Fahriye Abla rolünde Müjde Ar'ı izlemiştik, bu rol adeta Müjde Ar'la bütünleşmişti. Demiratar'ın ise Müjde Ar'a benzerliği dikkatlerden kaçmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selin Demiratar'ı sevmiyorum sevemicemde,
çok yapmacık bence, oynadığı rollerin ruhunu yansıtamıyor. :olmaz:
Yolu açık olsun.

Başka kimse bulamamışlar mıkafamçokkarıştı

Selin Demiratar'ı bende hiiç sevmiyorum..

Mimik ve ifadeden yoksun kişilik..Sürekli dudaklarını ıslatıp ıslatıp, acı acı bakıyor..:)))

müjda ar'ın canlandırdığı bi karakteri bu kız hayatta oynayamaz, yakışmaz !!!

ay ne buluyorlar su kizda yaa...
türkiyenin en berbat, en cirkin kadin oyunculardan biri
miy miy miyy konusmasi deli ediyo beni

bence tam bizim pihterlik bir rolmüş iyi kalkardı altından NE GÜZEL İZLEMİŞTİK SENİ BİHTER ABLAkaydirigubbakcemile3

bi sürü dizi başlayacak e irileri tutarken birileride yayından kalkacak ama müjde ardan sonra o kız o rolü oynayamaz bence

selin demiratarın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum:umursamaz:
niye bu kıza başrol veriyorlar anlamadımsengözlerimebaksanab

müjde ardan sonra bu kız tutmaz
daha fettan biri lazım
nurgül yeşilçay,deniz çakır gibi

Yeni sezonda Fahriye Abla isimli dizide oynamaya hazırlanan Selin Demiratar, daha önce Müjde Ar'ın canlandırdığı karakterin hakkını verebilmek için göğüslerini büyüttü

A. Muhip Dranas'ın şiirinden yola çıkılarak 26 yıl önce sinemaya uyarlanan, başrolünde Müjde Ar'ın oynadığı Fahriye Abla filmi, Adam Film tarafından televizyona dizi olarak çekilecek. Geçtiğimiz sezon Adanalı dizisinde sert ve erkeksi bir komiseri canlandıran Demiratar, çalışmaları hızla süren yeni dizide Fahriye Abla'yı canlandıracak. Demiratar yeni rolü için kendini baştan aşağı değiştirme kararı aldı.

Müjde Ar gibi seksi ve kadınsı görünebilmek için göğüslerine silikon taktıran Demiratar, daha dolgun hatlara sahip olmak için kilo almaya başladı. Şimdiye dek böylesine 'vamp' bir karakterde oynamayan ünlü oyuncunun çok heyecanlı olduğu ve Müjde Ar'ın eski filmlerini izleyerek rolüne hazırlandığı konuşuluyor.

bence de baştan kaybettiler
bence o dizeye daha hoş ve alımlı cilveli bir bayan bulmalılar...
şen yuvada ki mualla bile yaşına rağmen ondan daha iyi tutturur bu diziyi...
yaşına rağmen yani oyunculuk süper zaten kadında da...
selin olmamış yani

Back
X