faka bastım resmen, ama güvenebilmem lazım sevgilime?

face ile ugrasma. zaten hissedersin yanlış yaptığını. sen sevgiline de ki canım senin yaptigin kaçamaklar var ya. onu bende yapıyorum yalnız değiliz. :)

ya ben ilişkililerimde aşırı sadık biriyimdir.acayip özen gösteririm.şaka bile yapmam bu gibi şeylerde.çünkü en ufak bişey büyür aramızda mesafeler açar.ben sevdiğime ilşişime çok sahip çıkarım.yani insanların böyle meyillerini sindiremiyorum içime.karşımdakini de kendim gibi görüyorum.

Yazıların tümünü okumadım ama bence faka basacağınız bir durum yok. Eğer faceden adamla konuştuysanız sevgiliniz bunu bilemez..Ortaya çıkaramaz.Eğer sevgilinizle konuştuysanız da anlasa bile yine siz haklısınız neden bir kızla görüşüyor faceden hatta adamın faceinden. Saçma bence..

evet.öyle bile olsa ben onun yaptığını yaparak seviyemi düşürmek istemiyorum.ama aynısınıyapmasamda benzer hataya düştüm.yani bu tarz şeyleri oyunlar bana göre değil.elimden bişey gelse de o adamın karıs ve çocukları için bişey yapabilsemkendimi insanların yerine koyarak düşünüyorum hep.

Facebook'u Kullanmayın arkadaşlar ne işiniz var facebook da benim vardı Kapattım facebook insanın başını ağırtmaktan başka bir işe yaramıyor Sevgilinizlede anlaşın kapattıra bilen kapattırsın yada şifresini alıp arada bir kontrol edin... Güvenmiyorsanız veya aldatmaya meyilli davranış sergiliyorsa bırakın gitsin sadakatsız bi sevgiliyle veya eşle ömür geçmez. Senin için başkasını aldatan başkası içinde seni aldatır..! Takma kafana bu konuda açık vermezse ileride muhakkak acık verecektir. Bırak facebook ta ekleme doğrumu diyor yalanmı diyor demesi için. İleride foyası ortaya çıkar sende ona göre değerlendirirsin durumu. Pek mantıklıda değil sevgilinin yaptığı evli barklı adam başka kızlara asılıyor senin sevgilinde bile bile facede sadece merhaba merhaba dediği kişi olsa bile neden yem yapıyor ? Kızla ne alıp veremediği var bence Sen Onu Düşün..! Sevgilin kötülük yapmış olayın aldatma tarafına bakma neden kızı evli arkadaşına rahatsız ettiriyor ona bak. Ben Senin yerinde olsam siler geçerdim

şimdi açık vermezse ilerde verir demişsin ama bu kadar zamanım yok benim.

dediğine göre adam konuşuyomuş.adamın konuşmasına ve bu tarz iğrenç şeyler yaptığına göz yumması hatalı.ama sırf göz yumdu izin verdi diye bu sebepten nasıl ayrılabilirim söyler misiniz.1 yıl emek verdim emek verdik bu ilişkiye.evlenmeye ilk adımı atma aşamasındayız.
gene kendi tercihin önemli. ama yaptığı davranış insanı düşündürüyor.En azında 1-2 sene nişanlı kalmayı dene derim ben en azından gözlemler ona göre evlenirsin.Atıcağın adıma dikkat et canım üzülmeni istemem

gene kendi tercihin önemli. ama yaptığı davranış insanı düşündürüyor.En azında 1-2 sene nişanlı kalmayı dene derim ben en azından gözlemler ona göre evlenirsin.Atıcağın adıma dikkat et canım üzülmeni istemem

bende elimden geldiğince zamana yaymaya çalışıyorum..

Back
X