Fake konular yüzünden yorum yapası gelmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi bewi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bewi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
250
0
0
İstanbul
sabahtan beri okuyorum okuyorum konuları yorum yapasım gelmiyo benim bu da fake tir diye...acaba moderatör bundan sonra bir üyelik başvurusu olduğunda IP adresinden kontrol etse 2, üyelik 3, üyelikmi die iyi olmazmı?
belki ediyodur zaten ama fikrimi paylaşiim dedim...
klava:

pardon ama bunu diyen sizmisiniz öğlen okudugm bir konuda siz 2. uyelik alıp konunun sahte oldugunu ortaya cıkardım diye itiraf etmemişmiydiniz
evet bencede 2. 3. uyeliklerin hepsi arastırılsın ve silinsin

pardon ama bunu diyen sizmisiniz öğlen okudugm bir konuda siz 2. uyelik alıp konunun sahte oldugunu ortaya cıkardım diye itiraf etmemişmiydiniz
evet bencede 2. 3. uyeliklerin hepsi arastırılsın ve silinsin

pardon ama fake konular dedim ben sinopenin fakeliğini ortaya çıkardığım için özür dileyecek değilim sizden...
2,üyeliği de onun için almıştım sinope yi farketmeseydim hiç o rumuzu almayacaktım zaten artı olarak fake olan hiiiç bi cümlem dahi yok tamamen gerçeğim.

bak mesela bu arkadaştan bile şüphelendim direkt profiline baktım evli,ankara yazıyo diye paranoyak oldum yani...
senle alakası yok arkadaşım paranoyak olduk iyice

anlamadım neyden şüphelendinguclubacismile

kız sen banlanmadın mı

ben severım fake konuları eglencelı olurlar aklinialirimsmile

fake olsun nolcak bunu engelleyemezsiniz gelir tek uyelik alır ama sahte konu acar olmayan bir seyi yazar..

kız sen banlanmadın mı

ben severım fake konuları eglencelı olurlar aklinialirimsmile

uyarı aldım
ama sağolsunlar kötü niyetli olmadığımı anladılar sanırım...
:)
neden bilmiom ama seviom seni Sumakkaydirigubbakcemile3

mesajımı okuyun özür dileyin mi demişim :umursamaz:
ha sizde 2. üyelik aldınız ve aynı konuya 2 uyeliginizlede yazdınız bu suctur eğer çift uyelik alanlardan rahatsız oluyorsanız sizde yapmayacaktınız

tabiki rahatsız olurum kendini farklı tanıtanlardan...benim yaptığım bu değildi o konu haricinde hiçbişeye yorum yapmadım o nickle farkederseniz...
yanlış anlamanızı istemiyorum yinede...

uyarı aldım

yırttın yanı .iyi barı uyarıyla kaldıysan :)

tesekkur ederım canım .opuyorumnanaktan.

o da doğru valla ama çok ilginç bi psikopatlık bu?araştırılmalı yani:ecrin_bebek:

can sıkıntısı griyimde suraya bi konu yazıyım biraz egleniyim yada kavga ediyim stres atıyım falan diye dusunuyolar heralde:)

Hiç şikayetci degilim fake olabilir diye yorum yapmayacak değilim rahatsız olanlar varsa üyeliklerini iptal ettirebilirler.

uyarı aldım

neden seviyorsun acaba ilgi çekici hikayeler yazmayı severmisin ve dikkat çekmeyi eğlencelidir dimi

bende rahatsiz olmuyorum valla
zaten bu konu kesin fake dedigim hic bi konu olmadi simdiye kadar
cok safim herhalde boshayallersmile

allah başka dert vermesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…