Fake konulardan bıktım

2bilinmeyen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
1.009
En iyi cevaplar
1
1.007
358
Bu günlerde fake konular çoğaldı mı bana mı öyle geliyor. Bazı konuları okurken gözüm doluyor. Kafama takılıyor girip girip kontrol ediyorum. Ama konu sahibinden hiç bir geri dönüş yok. Bu beni çok kızdırıyor. Bu fake konu açanlara üyelikten çıkarma dışında başka yaptırımlar olamaz mı? Bizim vaktimize duygularimiza fikir verenlerin emeğine yazık değil mı.

Kaçarak evlenen varmı? konusunu diyorsan bende çok üzüldüm ama fake çıktı eline ne geçt ise artık

Bundan sonra yeni üyelerin,sansasyonel konularını dikkate almıyacam,kendime göre böyle çözüm buldum..

Her konuya temkinli yaklaşın, uykuları kaçırmaya falan gerek yok. Çok abartıyorsunuz belki de.

Yalan söylemek suç değil, mahkemeye verilemez. Başka ne gibi bir yaptırım olabilir ki?

Bende takipteydim kaçarak evlenme konusunu
Üyenin üstüne gidildikce tutarsız oluyor ve konuya cevap bulamıyor

Zaten önemli vaktinizi burda harcıyorsunuz 1 konu fazla okusanız ne olur ki? Benim işim olduğunda kkyı açmayı bırak telefonu elime alamıyorum.
Yanlış anlamayın ben de böyle konulara karşıyım ama vaktimizi harcıyoruz demek komik geldi :)

Bayılıyorum kendi görüşlerini tahminlerini gerçekmiş gibi yansitanlara.
Kaçarak evlenen var mi konusunda üye ne banli ne de açıklama söz konusu vahiy mi geldi fake diye.
2. olarak fake düşündüğünüz konuları kibleyin
3. olarak her konuyu bu kadar kaale alıp rüyalara taşımayın
4.olarak Mune Kazen

Ben de her konu ve uyeye fake denip her konunun geyige baglanmasindan biktim acikcasi. Sizi kastetmiyorum, genel olarak rahatsiz oldugum bir konu.

Su hayatta kendim yasamasam da oyle inanilmaz hayatlar gordum ki, suraya ceyregi yazilsa 20 sayfa "fake" damgasi yerler.
Uye konu acip gitmis diye fake olmuyor ayrica, nasil bu kadar emin olunabiliyor bu sahtecilikten anlamiyorum. Bir ip adresinden 3 tane farkli uyenin girmesi, uyelerin her bilgisini tamamen dogru girmemesi ve bircogu hep aciklanabilir seyler. Bilmiyorum ben uzun zamandir farkli farkli forumlarda bulundum ve bu konulara daha genis bakabildigimi dusunuyorum.
Ayrica burasi sanal bir ortam. Diger her forumda oldugu gibi gercekten fake konular olacaktir, hic yok degil tabii. Dalga gecmeye uye olan, erkek uye olanlar var. Bunlara en fazla ip engeli verilebilir. Daha yapacak bir sey yok. Sanal ortamda mukemmel durustluk aramak, bulamayinca bu kadar icerlenmek sacma geliyor bana. Her 10 konudan biri sahte olsa ne olur, her 10 kisiden biri sahte olsa ne olur, cok da umrumda... Niye bu kadar takiliyor anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…