• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konulardan bıktım

Sanal alem, değmez ki dert etmenize bu sahte hesapları
doğru haklıısnız. Fakat ciddi manada yardımcı olmak istediğim haline üzüldüğüm üyenin fake olduğunu öğrenince cidden sinirleniyorum bende. En basit örneği merve okan aşk vardı.

Konular sahte olabilir ama siz yine de o konu hakkında düşüncenizi dile getirip de karşılık alamadınız diye sinirlenmeyin.

N'olmuş sahte olabilirliği yüksekse konuların. Belki aynısı olmasa da buna benzer sorunları yaşayan biri sizin yazınızı okur da kendince bu sıkıntısının üstesinden gelmek için tavsiyenizden dolayı bir yol izler.

Sahte konu açan kişi de aklınca biz forum üyeleriyle kafa bulacağım diye farkında olmadan bir iyiliğe vesile olmuş olur.

Ben alıstım artık buradakı hıc bır konuyu evıme goturup aklıma takacak kadar cok umursamıyorum
Ha bazen cok can evımden vurulan seyler oluyor apansızın aklıma gelıyor normal hayatta ama onlarda daha evvel burası dolayısıyla tanıdıgım , ısmını bıldıgım bır suredır burada olan gercek ınsanların gercek konuları

Burdaki konuları fazla kafaya takmamak lazım.. :işsiz:
Herkesin hassasiyeti aynı olmuyor,kimisi umursamıyor,kimisinin kafasında yer ediyor,bazı insanlar daha evhamlı,bende onlardan biriyim,ama bundan sonra yeni üyelerin enterasan konularına inanmam:KK14:

Sanal alem, değmez ki dert etmenize bu sahte hesapları

Bayılıyorum kendi görüşlerini tahminlerini gerçekmiş gibi yansitanlara.
Kaçarak evlenen var mi konusunda üye ne banli ne de açıklama söz konusu vahiy mi geldi fake diye.
2. olarak fake düşündüğünüz konuları kibleyin
3. olarak her konuyu bu kadar kaale alıp rüyalara taşımayın
4.olarak Mune Mune @Kazen

Ben de her konu ve uyeye fake denip her konunun geyige baglanmasindan biktim acikcasi. Sizi kastetmiyorum, genel olarak rahatsiz oldugum bir konu.

Su hayatta kendim yasamasam da oyle inanilmaz hayatlar gordum ki, suraya ceyregi yazilsa 20 sayfa "fake" damgasi yerler.
Uye konu acip gitmis diye fake olmuyor ayrica, nasil bu kadar emin olunabiliyor bu sahtecilikten anlamiyorum. Bir ip adresinden 3 tane farkli uyenin girmesi, uyelerin her bilgisini tamamen dogru girmemesi ve bircogu hep aciklanabilir seyler. Bilmiyorum ben uzun zamandir farkli farkli forumlarda bulundum ve bu konulara daha genis bakabildigimi dusunuyorum.
Ayrica burasi sanal bir ortam. Diger her forumda oldugu gibi gercekten fake konular olacaktir, hic yok degil tabii. Dalga gecmeye uye olan, erkek uye olanlar var. Bunlara en fazla ip engeli verilebilir. Daha yapacak bir sey yok. Sanal ortamda mukemmel durustluk aramak, bulamayinca bu kadar icerlenmek sacma geliyor bana. Her 10 konudan biri sahte olsa ne olur, her 10 kisiden biri sahte olsa ne olur, cok da umrumda... Niye bu kadar takiliyor anlamiyorum.

Konular sahte olabilir ama siz yine de o konu hakkında düşüncenizi dile getirip de karşılık alamadınız diye sinirlenmeyin.

N'olmuş sahte olabilirliği yüksekse konuların. Belki aynısı olmasa da buna benzer sorunları yaşayan biri sizin yazınızı okur da kendince bu sıkıntısının üstesinden gelmek için tavsiyenizden dolayı bir yol izler.

Sahte konu açan kişi de aklınca biz forum üyeleriyle kafa bulacağım diye farkında olmadan bir iyiliğe vesile olmuş olur.

Bizlerin yerine çok güzel açıklamışsınız, yönetim adına çok teşekkür ediyorum.

Back
X