Ben de her konu ve uyeye fake denip her konunun geyige baglanmasindan biktim acikcasi. Sizi kastetmiyorum, genel olarak rahatsiz oldugum bir konu.
Su hayatta kendim yasamasam da oyle inanilmaz hayatlar gordum ki, suraya ceyregi yazilsa 20 sayfa "fake" damgasi yerler.
Uye konu acip gitmis diye fake olmuyor ayrica, nasil bu kadar emin olunabiliyor bu sahtecilikten anlamiyorum. Bir ip adresinden 3 tane farkli uyenin girmesi, uyelerin her bilgisini tamamen dogru girmemesi ve bircogu hep aciklanabilir seyler. Bilmiyorum ben uzun zamandir farkli farkli forumlarda bulundum ve bu konulara daha genis bakabildigimi dusunuyorum.
Ayrica burasi sanal bir ortam. Diger her forumda oldugu gibi gercekten fake konular olacaktir, hic yok degil tabii. Dalga gecmeye uye olan, erkek uye olanlar var. Bunlara en fazla ip engeli verilebilir. Daha yapacak bir sey yok. Sanal ortamda mukemmel durustluk aramak, bulamayinca bu kadar icerlenmek sacma geliyor bana. Her 10 konudan biri sahte olsa ne olur, her 10 kisiden biri sahte olsa ne olur, cok da umrumda... Niye bu kadar takiliyor anlamiyorum.