- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoruldum kız
Bir emos gördüm sankiDeli deliyi dakkada bulur he![]()
Kaç adimdasinYoruldum kız![]()
sormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmmYoruldum kız![]()
Aman eksilirdin vermesormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmm![]()
Jou bensevmediğim 1 üye var koca sitede.o da nikini değiştirmemiş ohh çektimm şimdi baktım.o değilsen başımın üstün de yerin varrr.edit:kimsin bu arada?![]()
6016 oldu .Kaç adimdasin![]()
Ben de aldım canım ben senden daha kötü durumdayım yani saklanmana gerek yok ben saklanayim herkesten.sormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmm![]()
4 bin de ben yurumuyorum kuzu bizim cumalari tatil bu yurumemis halı6016 oldu .
Senin ?
He datlım, yaşıyom, yeni insanlar yeni mekan, hayat akıyor, ben de hayata akıyom.Bir emos gördüm sanki![]()
Yürüme kraliçesisin sen yavru ben seni hep böyle tanıdım baştan beri.4 bin de ben yurumuyorum kuzu bizim cumalari tatil bu yurumemis halı![]()
Wayyyy çok hızlı yasiyon sen o zaman kuzuHe datlım, yaşıyom, yeni insanlar yeni mekan, hayat akıyor, ben de hayata akıyom.
Senide çekeceğim içimeYürüme kraliçesisin sen yavru ben seni hep böyle tanıdım baştan beri.
İtiraf etmesemde gizliden hoşuma gitti o yürüme sayıların![]()
Hava bi güzell olsa bende yapardım yürüyüşü nurcumm6016 oldu .
Senin ?
Bebeem tatlım galbim hayatım bidenem,@HeLLaaJou @karamel Latte
ASSOSyal @kedilinick
clara
i p e k
Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @Elhan H Heytttt be hanımlar özledim burayı ya
![]()
Bilmiyom. Tek bildigim haftalarin hizli geçtiği. Ömür gidiyor.Wayyyy çok hızlı yasiyon sen o zaman kuzu![]()
Burda hayat verelim sanaBebeem tatlım galbim hayatım bidenem,
Cok eyi düşünmüşsün lakin ben bu ara hayat ve enerji dolmak yerine, öte dünyayı özlemekteyim, dünyadan gitmeyi istemekteyim. Offf...