• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah daim etsin sağliğini huzurunu bebemmm🤲🏻 Bende bugünlerde o depresyon hallerimden çıktım şükür midemde idare eder bi iştahsızlık kaldı onuda atlattık mı :KK54:
Odaa şipşakk geçecekk ammaaaaa 😍😍😍
Benim bi iyi oluyo bi kötü dün pek iyi değildim bugün iyiyim ama salçalı yemekler beni kötü ediyor ya

Yavrum yemeğin salçalısı demişlerr :KK53: Sen bi süre idare et 🤭 Geçicek bu haller 👍🏻
Sorma yaavvv salçasız yemek yok 🤣🤣 yaa normalde ben açıktan alırım salça asla marketten almamm kokuyolarr
Kp bize geldiğinde marketten salçada almış eee o zaman açıktan salçam bitince mecbur buda çöpe gitmesin diye bunu kullanıyorum belki de ondan dokunuyor diyorum açıktan olsa olmazdı böylee ya neseki az kaldı bitmiş olcak 🤦‍♀️

Bende kahve içiyom :KK53: ee anangiller nasıllar silaaaddin aaabey
20211211_122330.webp

Oooo tokattann bi erbaa yaprak gönder heleee:KK49: bende çerkezköydeyim burda çok tokatlı var ya en çokta tokatlı varr vallahaa 🤣🤣
Odanın parası ne kız🤣
Bebek odasının parası ya 😂 Tokat'ta yasiyorum ama tokatlı değilim. Ankaraliyim 😂

• Komik
Reactions: Jou
Bebek odasının parası ya 😂 Tokat'ta yasiyorum ama tokatlı değilim. Ankaraliyim 😂
Eee öyle tabii canım bende çerkezköye evlendimde geldim eşimle beraber geçiniyoruz ailemiz istanbulda ama aslen rizeliyimmm:KK49::KK49: beşikmi aldın parkyatakmı cano

Sorma yaavvv salçasız yemek yok 🤣🤣 yaa normalde ben açıktan alırım salça asla marketten almamm kokuyolarr
Kp bize geldiğinde marketten salçada almış eee o zaman açıktan salçam bitince mecbur buda çöpe gitmesin diye bunu kullanıyorum belki de ondan dokunuyor diyorum açıktan olsa olmazdı böylee ya neseki az kaldı bitmiş olcak 🤦‍♀️
Aaa ben hep marketten aliyorum ne biliyim hic aciktan alip kullanmadim anca kendi yaptigimiz olursa annemin kaynanamin öyle 🤷🏼‍♀️ Belkide o dokundu midene bilemeyiz sen nasil miden cekerse öyle yap kuzuu

Back
X