- 25 Ağustos 2019
- 62.983
- 121.439
- 698
- 31
Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkkHayırlısı olsun kuzum napalım gönüller bir olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkkHayırlısı olsun kuzum napalım gönüller bir olsun![]()
A canım benim
Hoş geldinEvvvettt merhabalar dutt![]()
Ben çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm
Fatma ürkmez inşallah
![]()
Yaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkkeşimle bende yalnızız bu şehirdeee
![]()
Yok canım benim için iyi oldu yeni insanlar tanımak güzelBen çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm
Fatma ürkmez inşallah
![]()
Dopink kat çayına kahvesineYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince
![]()
Kızartır yirimOooo saplatmak ne ki isiricaz bile![]()
Hahaha kıyamam gııDopink kat çayına kahvesinebenim herif de bana yetişimedi en sonunda beni de kendine benzetti
![]()
Ben çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm
Fatma ürkmez inşallah
![]()
Şu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .Napiyin güzelluukkk![]()
Iş konusu kuzum 12 senedir burda tekbaşına çalıştı istanbulda tanıştık zatennYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince
![]()
Anaaa fato sen napiyosun burdaYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
![]()
Salıver gitsinŞu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .
Pirt yapasim geldi
Dutumm sayesindeeŞu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .
Pirt yapasim geldi