- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
blu tv ye daha geçemedim netflixte kaldım benFark etmez valla çocuklardan fırsat buldukça bakacam bu aralar blu TV de aynen aynen diye küfürlü bı sit-com var o çok dikkatimi çekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blu tv ye daha geçemedim netflixte kaldım benFark etmez valla çocuklardan fırsat buldukça bakacam bu aralar blu TV de aynen aynen diye küfürlü bı sit-com var o çok dikkatimi çekiyor![]()
Burdan geri kalma dedikHer yere üyeyim zannediyodum buraya üye değilmişimhoşbulduk bebekler
![]()

Heeee bilemedim şimdi neyi desem çok izleyen biri değilim film falan ne çıkarsa onu izlerimFark etmez valla çocuklardan fırsat buldukça bakacam bu aralar blu TV de aynen aynen diye küfürlü bı sit-com var o çok dikkatimi çekiyor![]()
Ne iyi yaptınnnnnnHer yere üyeyim zannediyodum buraya üye değilmişimhoşbulduk bebekler
![]()
Küfürlü olsun çocukların yanında küfür edemiyorum bari benim yerime onlar etsin fantastik de olur amma korkunç olmasın tuvalete gidemem sonrane tarz istersin film
Küfürlü olsun çocukların yanında küfür edemiyorum bari benim yerime onlar etsin fantastik de olur amma korkunç olmasın tuvalete gidemem sonra![]()
Eyvallah gözümsunBurdan geri kalma dedik![]()
Eyvallah gözümsun![]()
Aromalı ya canım.
Ondan rahatsız oluyorum ben bence
Ama alırım tabi, tavsiyeni denerim![]()
Hoş geldinHayırlı akşamlar bol muhabbetler hanımlar![]()
Şükür Allaha dutum sen nasilsinHoş geldinnasılsın morum
YesssAntepli mi bu hatun![]()
Bugünümüze şükür bitanemŞükür Allaha dutum sen nasilsin![]()
Hoşgeldin abla nasılsın ?
Atiye ye bakıyorum orda da kız çok güzel beblu tv ye daha geçemedim netflixte kaldım ben![]()
Ben de ben de